[2015] Wspólne Zamówienie Santini I Vitesse
Napisano 08 grudzień 2014 - 10:45
Czerwony ożywia, nie można jeszcze dodać trochę czerwieni przy ściągaczach ?
A plecy, też z paskem biało-czerwonym ?
Dobra robota piotrkol91 !!
M...
Merida Scultura Disc 6000 - Black Power
Napisano 08 grudzień 2014 - 11:29
Napisano 08 grudzień 2014 - 12:20
hmm to się zrobi pustawo :/
Motyw flagi był według mnie fajny dlatego, że
- nie można powiedzieć, że czerwony mi nie pasuje do czegoś tam, bo to po prostu flaga.
- nic nie trzeba na niej umieszczać. Przy poziomych pasach aż się prosi o napis, chyba, że jest to flaga. No chyba, że pasek jest wąski:
no i szkoda tych napisów na ściągaczach bo wyglądają kozacko...
Jak dla mnie projekt świetny ;-)
@Uraz, nie wiesz czy Santini oferuje również jak np. Vitesse krótsze nogawki w spodenkach ? Bo osobiście nie ukrywam, wolę spodenki krótsze.
Napisano 08 grudzień 2014 - 12:48
To może koszulka od @Piotrkol91 z kropkami, białym paskiem, albo biało-czerwonym? Albo biały pasek, a z tyły na kołnierzyku mała flaga z któregoś wcześniejszego projektu?
Spodenki z kropkami od dołu od @uraz , ale musiały by być mniejsze tak jak na koszulce, albo na koszulce większe, żeby całość pasowała ![]()
Do tego białe cienkie ściągacze z czarnym logiem Santini.
Napisano 08 grudzień 2014 - 15:25
Czy przypadkiem grubość ściągaczy nie jest uwarunkowana technologicznie? Wydaje mi się, że ona mają taką właśnie szerokość, bo zamiast gumy szerokości 1-2 cm, ma około 4 cm, dzięku czemu jest znacznie wygodniejsza.
Jestem za pozostawieniem ściągaczy bez zmian.
Napisano 08 grudzień 2014 - 15:35
przejrzałęm szybko kilka stron bo nie zaglądąłem sporo.
Kropki sa fajne, nogawki z kropkami dodaja życia spodenkom.
Opcja z flasgą tez ciekawa. Mam zestaw z poprzedniej zimy i taki smutny węc wzbogacenie o flagę byłoby korzystne.
co do wiwelkości pasków, flagi... itp to już dla mnie drugorzędne.
Poparłbym pomysł z flagą
pozdrawiam
każdy dźwiga swoje brzemię
HongFu HF-FM039 - 6871,2g
Radon ZR Race - 8222,8g
Napisano 08 grudzień 2014 - 20:10
Wyrysowałem projekt na plikach podanych od Santini przez Uraza.
A zobaczyłbyś na swoich plikach czy nie lepiej by było jakby zamiast flagi na przodzie był pasek a flaga wylądowała na kołnierzu z tyłu lub środkowej kieszonce ? Nie było by tak ostentacyjnie z tą flagą.