Nie pojmuję jak można nie chcieć jeździć w flagą narodową na piersi.
Wzór kropek w dolnej części spodenek przepadł?
Napisano 10 grudzień 2014 - 19:05
Już wcześniej się do tego przymierzałem i nawet pokazywałem jakby to mogło wyglądać. Postaram się to wszystko połączyć w zgrabną całość przed końcem weekendu.
Cały czas się zastanawiam jak pozbyć się czerwonego który jest dość kontrowersyjny i nie każdemu będzie pasował, ale jednocześnie nie dojść do 100% czarnego...
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 10 grudzień 2014 - 19:31
A dlaczego czerwony jest kontrowersyjny? Wszystkim i tak się nie dogodzi i zawsze będą jakieś ale. Ja np wolałbym jasną koszulkę, ale skoro na tapecie jest ciemna, to niech już taka będzie bo w zamian, mam nadzieję, dostaniemy rzecz wysokiej jakości. Zatem warto iść na kompromis.
Fajnie np. by było z przodu na piersiach lub z tyłu (albo tu i tu) umieścić napis Santini - koloru do wyboru.
Napisano 10 grudzień 2014 - 22:06
Nie pojmuję jak można nie chcieć jeździć w flagą narodową na piersi.
Wzór kropek w dolnej części spodenek przepadł?
Z mojej strony chodzi bardziej o formę jej przedstawienia.
o gustach się nie dyskutuje ale dla mnie lepiej wyglądała by flaga gdyby była umiejscowiona w ten sposób
http://www.backcount...=55963_c798824f
ta koszulka pojawiła się już kiedyś w dyskusji
Napisano 11 grudzień 2014 - 00:16
Hah, mi na przykład w ogóle się nie podoba tak koszulka. Jakaś taka odpustowa
Zresztą za dużo w niej kolorów, i za dużo niepraktycznego białego.
Ale oczywiście jak masz propozycję to wyrysuj i wrzuć. Projekt będzie wybrany drogą głosowania.
Napisano 11 grudzień 2014 - 00:55
Napisano 11 grudzień 2014 - 09:08
Projekt ladny, ale wyglada troche jak z krzyzem przepasanym polska flaga. Wychodzi ze oprocz wersji "narodowowyzwolenczej", mamy tez "narodowo-katolicka" ![]()
IMHO, powinno byc bardziej kosmopolitycznie, czyli dla wszystkich i taka wydaje mi sie wersja @uraza, chociaz nazwa mylaca ![]()
Napisano 11 grudzień 2014 - 09:12
Nazwa jest dla żartów bo biało-czerwone wstawki były podyktowane relatywnie dużą aprobata "flagi" z projektu piotrkol91, której ja nie jestem wielkim fanem. Czerwony to jest dobry dla Świętego Mikołaja
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll