Lekka modyfikacja koszulek santini z motywem narodowym
http://s10.ifotos.pl...wab_whahxxs.bmp
Napisano 11 grudzień 2014 - 22:42
Napisano 11 grudzień 2014 - 22:46
Zapowiada się bardzo dobrze
Napisano 12 grudzień 2014 - 16:17
Mnie też się podoba
Napisano 12 grudzień 2014 - 17:14
Ale kolor na zamku raczej nie wyjdzie....
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 12 grudzień 2014 - 18:02
Wygląda trochę jak Japoński mundurek szkolny. Poprzednie projekty były ciekawsze.
Napisano 12 grudzień 2014 - 18:20
Napisano 12 grudzień 2014 - 18:34
Mi to się od razu skojarzył z mundurkiem marynarza
BTW Dostałem dzisiaj paczkę z ubraniami. Postaram się jutro ogarnąć temat i wrzucić tu trochę nowych informacji
BTW 2 Zostałem "zmuszony" do wysłania naszych oczekiwać względem projektu. Poszło wszystko co pojawiło się do tej pory w tym temacie. W przyszłym tygodniu się zobaczy co wymyślą. Jak będzie słabo to zrobimy głosowanie wśród naszych propozycji.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 13 grudzień 2014 - 09:02
Wstępne wrażenia odnośnie ubrań z kolekcji Sleek:
Co do rozmiarów ... wymiary podane w tabeli się pokrywają z rzeczywistością. Na mnie zarówno spodenki jak i koszulka pasują w rozmiarze XL (w życiu niczego XL nie kupiłem
). Później zrobię trochę zdjęć z centymetrem krawieckim żebyście mieli odniesienie. Tak czy inaczej ubrania są szyte na szczupłe osoby. Do tego koszulka jest zrobiona z Lycry więc jeśli ktoś ma chociaż trochę brzucha albo "boczki" to wszytko to będzie widać jak na dłoni.
Jeśli macie dodatkowe pytania to proszę śmiało pisać.
Napisano 13 grudzień 2014 - 09:53
Uprzedzałem
Postaram się jeszcze dowiedzieć jakie są możliwości z serią Classic bo tam jest opcja wyboru kroju. Można też dopłacić do kilku rzeczy występujących w serii Sleek (ściągacze, wkładka, szelki, materiały).
Zapomniałem dodać, że w czarna Lycra jest barwiona, a nie malowana z zewnątrz, także po rozciągnięciu nie robi się biała jak w poprzednio zamawianych ubraniach.
Napisano 13 grudzień 2014 - 10:41
Napisano 13 grudzień 2014 - 10:55
Ad 1 Mam rozmiary od S do XXXL.
Ad 2 Classic występuje w 3 różnych krojach (pro, amatorial i american :-D). Podejrzewam że calssic pro fit i sleek są podobnie szyte o ile nie tak samo. Koszulka sleek jest obcisła tak jak spodenki kolarskie albo dobrze dopasowana koszulka termoaktywna. Zobacz jak wygląda M. Kwiatkowski na pierwszej stronie tego tematu i pomyśl jakby wyglądał gdyby miał brzuch jak piwny budda.
Ad 3 Swoje wymiary podam, tak samo jak rzeczywiste wymiary ubrań w różnych rozmiarach ale na moje zdjęcie nie macie co liczyć. Na filmie od GCN wszystko widać bardzo dokładnie.
Napisano 13 grudzień 2014 - 15:28