Aktualizując moje zamówienie (nr 42 na liście w pierwszym poście)
koszulka L, spodenki XL,
tak mi przynajmniej wychodzi biorąc pod uwagę wzrost 180, klatka 102, pas 92-93).
Napisano 16 grudzień 2014 - 12:05
Zmierzyłem wczoraj moje koszulki Rogelli (wszystkie rozmiar L) w mają one ok. 48-51 cm - wymiar w klatce czyli wg pomiarów uraza odpowiada to rozmiarowi XL - 49 cm (kolor czerwony rozmiarów).
Czyli potwierdzam to co koledzy wyżej napisali - jak ktoś jest na granicy rozmiarów to niech bierze większy rozmiar.
Ja z kolei, zastanawiam się czy nie kupić mniejszej koszulki o rozmiarze L (100-104 cm), wg Santini mój rozmiar to XL czyli 104-108 cm (moja klata 106 cm) bo lubię obcisłe koszulki. ![]()
Tak mam przy koszulkach Rogelli, wg Rogelii mój rozmiar to XL 100-108 cm (moja klatka to 106 cm), a ja kupuję rozmiar L, bo XL jest za luźna, szczególnie w pozycji kolarskiej.
M...
Merida Scultura Disc 6000 - Black Power
Napisano 16 grudzień 2014 - 13:56
@Mediana Te koszulki jeśli są we właściwym rozmiarze to już są wystarczająco przylegające.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 16 grudzień 2014 - 16:26
Testowe ubrania to zwykły projekt "stockowy". Jaki więc byłby sens tworzenia tego tematu, skoro to samo można by kupić w sklepie? Niektóre z już stworzonych projektów zapowiadają się bardzo fajnie i mają potencjał. Poczekajmy na odpowiedź grafika i wtedy każdy sobie zdecyduje, czy wybiera unikalny "custom" projekt z tego tematu, czy woli coś bardziej "oklepanego" z katalogu ![]()