Oj to wyjdzie jednak sporo drożej od vitesse.. :-? Szczególnie że są to ceny proponowane za 50 kompletów.Podobnie jak kolega d8wid rozważałem zakup 2x spodenki,koszulka+bluza/kamizelka.
[2015] Wspólne Zamówienie Santini I Vitesse
Napisano 23 grudzień 2014 - 15:18
Napisano 23 grudzień 2014 - 15:20
Zasadniczo to jest to samo co my zrobiliśmy z 2 różnicami. Nasze były 3D i wzorkiem był halftone, a ich są 2D z plastrem miodu. 3D z wiadomych względów lepiej się prezentuje ale to nieistotne. Plaster miodu to uproszczenie względem halftone więc tu faktycznie można im zarzucić, że się nie przyłożyli. W sumie spoko pomysłem jest biała linia oddzielająca panele na spodniach bo trochę przełamuje czerń (o ile nie jest to niedoróbka ze strony grafika
). Nie są to projekty finalne więc można zgłosić jakieś uwagi i poprosić o kolejną rewizję.
Tak czy inaczej po świętach będę miał wycenę od Vitesse i zrobimy głosowanie bo muszę wiedzieć w jakich kwotach się trzeba zamknąć. Ja osobiście najchętniej bym sobie kupił Sleek.Wygląda profesjonalnie i jest najbardziej szosowy. Do tego ma znacznie lepszą wkładkę niż Vitesse. Jeśli będzie ponad 30 chętnych na Sleek i mniej więcej tyle samo na Vitesse to zrobię 2 zamówienia. To chyba będzie najlepsze rozwiązanie.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 23 grudzień 2014 - 16:49
A może by i wysłać zapytanie do Danielo?
Mój rower własnej roboty Stealth Cx Homemade
Napisano 23 grudzień 2014 - 17:47
Chyba warto dopłacić do sleek, bo przy alternatywnych i tak sporo kasy trzeba dać, więc lepiej przeboleć te 60zł i mieć najlepsze.
Uraz - przy 30 kompletach cena taka sama?
Napisano 24 grudzień 2014 - 14:22
Pewnie trochę większa ale z tego co pamiętam różnice są niewielkie. Dopytam o cenę przy mniejszym zamówieniu.
Dostałem wycenę z Vitesse. Spodenki Proline, koszulki Proline, koszulki Ultimate i koszulki z długim rękawem Proline (bluzy) przy zamówieniu w okolicach 30 kompletów kosztują 130-140 zł netto (160 - 170 zł z VAT) czyli nieco taniej niż w Santini.
@elcidx Danielo nie leży w kręgu moich zainteresowań ale dzięki za propozycję
Napisano 26 grudzień 2014 - 11:15
A może by tak wysłał pytanko do Castelli ? Jak się bawić to się bawić : http://serviziocorse...n/how-it-works/
Napisano 27 grudzień 2014 - 13:03
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 27 grudzień 2014 - 19:39
@zorba Tak każdy może wziąć udział w głosowaniu jeśli na poważne myśli o dołączeniu się do zamówienia
@d8wid Niefortunny zbieg okoliczności. Raz, że dostałem wstępną wycenę bazującą na kolekcji alternative a nie sleek, dwa że nie zrozumieliśmy się w kwestii podatku i koszt zakupu oszacowałem bez uwzględnienia 21% włoskiego lub 23% polskiego VAT-u oraz na koniec zbyt optymistycznie podszedłem do kwestii obniżki ceny wraz ze wzrostem rozmiaru zamówienia.
Obiecana ankieta. Proszę o oddanie tylko 1 głosu i tylko jeśli faktycznie masz zamiar złożyć zamówienie. Dzięki.