100 jest pomijalne [...]
Sadzac po ankiecie, dla przynajmniej 29 osob (bo okazuje sie, ze nie wszyscy wzieli udzial) te 100 zl nie jest takie pomijalne... Sam zaczalem sie wahac po zaktualizowaniu ceny, ale poki co w dalszym ciagu obstawiam za Santini. Gdyby jednak cena z jakiegos powodu miala jeszcze troche poszybowac w gore, zdecyduje sie na Vitesse - oczywiscie, jezeli ostateczny projekt bedzie akceptowalny, ale o tym za chwile.
[...]
Mamy kilka dni na wprowadzenie ewentualnych zmian w projektach zanim ostatecznie wyślę je do zatwierdzenia. Zamówienia powinny ruszyć do końca pierwszego tygodnia stycznia.
[...]
Czy do przedstawienia ostatecznego projektu dla Santini zostal wyznaczony jakis termin? Pytam, poniewaz zamowienie wydaje sie byc realizowane w duzym pospiechu.
Biorac pod uwage skutecznosc ankiety o kosztach i producentach, popieram stwierdzenie
@wojciech_bmv o przeprowadzeniu ankiety odnośnie preferencji co do ogolnego wygladu (czarny+bialy, czarny+bialy+szary, czarny+kolor, etc.), ale na to juz moze zabraknac czasu. Niemniej moze warto sprobowac? Na pewno daloby to lepszy poglad.
A teraz odnosnie samego projektu - te przedstawione przez Santini na bazie forumowych rowniez mi nie podchodza (choc np. wzorek w postaci kropek mi sie podobal). Tez jestem za tym, aby sprobowac uniknac grobowej atmosfery, czyli w 98% czarny + 2% akcenty - czy sie uda, to sie okaze.
Przykladowy projekt ode mnie - bazowany na bluzie Sanitni Neve -
http://www.bobshop.c...grey-white.html
i wariacje z kolorem czerwonym:
Nie wiem czy jest to w ogole godne uwagi - sami ocencie. Zmyslu grafika nie mam, wiec ciezko jest mi zaproponowac cos wylacznie swojego. Powyzsza bluza wydala mi sie calkiem niezla baza (przewaza czern, sa biale i szare elementy, ktore mozna ewentualnie "kolorowac", o co kilka osob zabiega). Na pewno juz wiem (zostalem uswiadomiony przez dziewczyne), ze front przypomina spodenki kolarskie z szelkami

Ktos moze zobaczy jeszcze co innego

Natomiast jezeli chodzi o spodenki, to jestem za tym, aby zrobic je jak najbardziej uniwersalnymi, tak by mozna je bylo parowac z innymi posiadanymi przez nas koszulkami.