[2015] Wspólne Zamówienie Santini I Vitesse
Posted 01 January 2015 - 17:46
Posted 01 January 2015 - 19:59
Panowie- amator trenujący na Polskich drogach musi być widoczny z daleka. Wiadomo jakie jest podejscie kierowców do cyklistów. Im więcej kolorowych dodatków tym lepiej. Kolory czarne zostawmy profi startującym wyścigach. Czarno biały projekt to totalna porażka !!!
Pamiętajmy o dodatkowym oświetleniu podczas jazdy na Polskich drogach. ![]()
Posted 03 January 2015 - 23:54
Cześć trochę myślałem o tych koszulkach i spróbuje podać jeszcze swoje dwa pomysły, które czekają na konstruktywną krytykę...może kogoś zainspirują
Wszystkie w jednym folderze
https://www.dropbox....BhVbOek5Ta?dl=0
w folderze znajdują się jeszcze dwie wersję spodni Pana Kwiatkowskiego które chyba by pasowały.
Wrzucam dla leniwych dwie miniaturki pomysłów oczywiście nie jestem grafikiem.....co widać..
Pozdrawiam
a co do kolorów to nie wiem czy niebieski jest aż tak uniwersalnym kolorem bo zaraz oburzą się właściciele rowerów o kolorze innym niż niebieskie,a w swoim projekcie nie wiedziałem do końca jaki to jest ten navy niebieski ;-)(cały czas zastanawiam się nad małą flagą na kołnierzu koszulki z tyłu)
Attached Files
- mitm likes this
Posted 04 January 2015 - 22:20
Wrzucam koncepcję do sprawdzenia. Jeśli wyszła lipa to nie będę kończył, a jeśli może być to mam też pomysł na tył i spodenki
Kolor granatowy docelowo miałby być jak w koszulkach IAM Cycling albo Movistar.
PS> Mimo, że projekt nie zrobił furory, dodaję trochę ucywilizowaną i skończoną wersję
- palli likes this
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 05 January 2015 - 21:58
uraz - szału nie ma :-P W pierwszej wersji na ramionach było coś jakby łuski - średnio to wygląda.Te paski na całej koszulce - hmm.. gdyby były tak max do połowy, w górnej cześci, to może lepiej by to wyglądało. Tylko co z dolną częścią? Czarna czy granatowa?
Bardziej podchodzi mi projekt 1 michalczewskiego.
Posted 05 January 2015 - 22:21
uraz - szału nie ma :-P W pierwszej wersji na ramionach było coś jakby łuski - średnio to wygląda.Te paski na całej koszulce - hmm.. gdyby były tak max do połowy, w górnej cześci, to może lepiej by to wyglądało. Tylko co z dolną częścią? Czarna czy granatowa?
Bardziej podchodzi mi projekt 1 michalczewskiego.
witam mozna sie jeszcze dołaczyc do zamówienia :-o