To ja też bym się pisał na te spodenki i kurteczke 8-)
[2015] Wspólne Zamówienie Santini I Vitesse
Napisano 29 styczeń 2015 - 20:44
Dzisiaj, maks jutro miałem składać zamówienie (koszulka, spodenki, potówka), ale jeśli można się jeszcze wstrzymać z uwagi na nowe ciuchy, to tak zrobię. Jeżeli cena nie poszybuje znacznie w górę, to również skuszę się na spodenki Ultimate. Czy może lepiej złożyć zamówienie już teraz, a później ewentualnie dopłacić różnicę?
Napisano 29 styczeń 2015 - 22:18
Mam ceny. Spodenki Ultimate + 15 zł czyli znośnie; kurtka WarmPack 159 zł. Jutro nowe rzeczy będą na stronie.
Jak kwestia zamówienia Santini? Myślisz, że uda się złożyć na dniach czy brakuje? Chodzi o to, że pewnie im szybciej zamówisz tym szybciej będzie do odbioru
Jeszcze trochę brakuje ale powinno się udać. Chcę szybko zamknąć temat Santini bo wisi mi nad głową utrata 10% zniżki którą przysługuje tylko zamawiającym przed końcem grudnia
Uraz czy jest już wystarcająca liczba osób do złożenia zamówień?
Nie ma ale będzie 8-)
@uraz, Vitesse w swojej ofercie przewiduje skrócenie nogawek o 3 cm lub o 5 cm - możesz to potwierdzić w przypadku naszego zamówienia?
Domyślnie jest skracane o 5 cm. Jesteś zainteresowany skróceniem o 3?
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 29 styczeń 2015 - 22:48
@mucher na obwód klatki 100 cm zdecydowanie lepiej brać rozmiar 4. Co do długości to najlepiej porównaj wymiary swoich koszulek z tym co jest na stronie vitesse i na moich zdjęciach? Będziesz miał jakiś punkt odniesienia.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 29 styczeń 2015 - 22:49
W takim razie piszę się na spodenki Ultimate. Ich rozmiarówka, mam nadzieje, pokrywa się z rozmiarówką serii Proline?Mam ceny. Spodenki Ultimate + 15 zł czyli znośnie; kurtka WarmPack 159 zł. Jutro nowe rzeczy będą na stronie.
Tak. Moje obecne spodenki mają nogawki 22-23 cm, po założeniu naciągają się do 25-26 cm i wyglądają ok na nodze. Rozmiar 5 u Vitesse w standardzie ma już te 26 cm, więc obawiam się, że po założeniu mogą być faktycznie za długie (oczywiście przyjmuję, że nieco się naciągną na nodze). Skrócone o 5 cm mogą wyjść za krótkie, dlatego 3 cm mniej w moim przypadku może się okazać w sam raz.Domyślnie jest skracane o 5 cm. Jesteś zainteresowany skróceniem o 3?
Napisano 30 styczeń 2015 - 00:14
@uraz, podpowiedz ![]()
klatka 98 cm
talia 83 cm
biodra 93 cm
udo 51 cm
noga 88 cm (zmierzone od podłoża do krocza)
wzrost 188 cm
czyli chudy, wysoki i szukający rozmiaru ![]()
Spodenki między 2 a 3. Lubię obcisłe ciuchy, ale martwi mnie ta długość nogi - zresztą, w obu przypadkach! Biodra wydaje się, ze zmierzyłem ciut niżej niż na schemacie, tj w szerszym miejscu.
Koszulka... pojęcia nie mam. Nie robią chyba na takich dziwolągów jak ja ![]()
Napisano 30 styczeń 2015 - 09:56
@uraz, podpowiedz
czyli chudy, wysoki i szukający rozmiaru
Spodenki między 2 a 3. Lubię obcisłe ciuchy, ale martwi mnie ta długość nogi - zresztą, w obu przypadkach! Biodra wydaje się, ze zmierzyłem ciut niżej niż na schemacie, tj w szerszym miejscu.
Koszulka... pojęcia nie mam. Nie robią chyba na takich dziwolągów jak ja
No to podobnie jak ja - tyle że nogi mam grubsze zdeka - ja zaryzykowałem i zamówiłem 4 z ultimate.
Napisano 30 styczeń 2015 - 12:10
Puściłem właśnie przelew i mam numer zamówienia 29. Coś słabo to wygląda biorąc pod uwagę ilość "chętnych"...
Wzór jest mało atrakcyjny wiec to pewnie spowodowało odpływ chętnych.
Mi się podoba cena, bo w barwach GCN ten komplet wychodzi ponad 1000....
- beskidbike lubi to
Kudos!