Wg. mnie 3 będzie lepsze
[2015] Wspólne Zamówienie Santini I Vitesse
Gosc_Terry_*
Posted 31 January 2015 - 18:38
Ciężko mi się odnieść do "długich rąk" ale reszta wymiarów jest jak u mnie. Ja noszę z Vitesse koszulki 4 race (proline, ultimate) lub 5 race (ultimate). 5 proline, o 6 nie wspominając jest za duża. Koszulki z długim rękawem (bluzy) najlepiej brać w takim samym rozmiarze jak zwykłe koszulki. Co do kurtki warmpack to ja biorę M bo jest dobrze dopasowana, przy czym L też jak najbardziej na mnie pasuje i pewnie można by pod nią więcej ubrań zmieścić.
Dzięki! Pomierzyłem swoje ciuszki i faktycznie 6, byłaby zdecydowanie za duża. Koszulka kr. rękaw, która leży super ma 51cm w klacie i 44 w talii. Koszulkę Ultimate wezmę 5. Natomiast przy bluzie przez chwilę rozważałem nawet 4
, ale też wezmę 5. Do tego kurtka L, rękawiczki i 8 stówek pęka. Ale jak tylko dojdzie paczka to wszystkie szmaty z lidla wypad z szafy ![]()
... i zapłacone!
Edited by Terry, 31 January 2015 - 18:56.
- patolog likes this
Posted 31 January 2015 - 23:59
@uraz właśnie jestem na etapie składania zamówienia i chciałbym spodenki proline z standardową długością,da radę?? bo opcja jest w naszym sklepiku tyle że nie działa jakoś :roll:
Posted 01 February 2015 - 01:12
@uraz dzięki.Już zamówione+opłacone :-D
Posted 02 February 2015 - 15:34
Krótkie podsumowanie. Mimo, że sporo osób bez żadnego wyjaśnienia zrezygnowało z dołączenia do zamówienia, to do szczęścia brakuje niewiele. Nadal czekam na 2 przelewy, ale jeśli uznać, że są tylko spóźnione to na chwilę obecną brakuje:
- vitesse dół 3 szt.
- vitesse góra 2 szt. (w tym 1 x kamizelka; 1 x kurtka WarmPack)
- santini spodenki 4 szt.
- santini koszulka 4 szt.
- santini bluza 1 szt.
Przy takich niewielkich brakach, złożę oba zamówienia. Sklep otwieram ponownie do końca tygodnia, mam nadzieję że znajdą się dodatkowi chętni bo tyle ubrań za własne pieniądze wolę nie kupować
Jeśli ktoś chce kupić coś dodatkowego z katalogu Santini (wiem o kamizelce ICE i rękawiczkach mania) to proszę mi teraz o tym przypomnieć.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 02 February 2015 - 17:44
............................ jak to leży na mojej tłustej dupie:)
Mam taki sam dylemat ;-) i dlatego waham się jeszcze co do zamówienia :-P
Moja sylwetka jest zaprzeczeniem takiej typowo kolarskiej ;-) i nie chciałbym wyglądać karykaturalnie :roll:
Gdybym jednak zamówił to zdecydowanie komplet Santini :-D
Pozdrawiam !!
ZORBA pozdrawia !!
Posted 02 February 2015 - 18:15
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Posted 03 February 2015 - 18:00
Wszystkie przelewy są zaksięgowane, dzięki Panowie. Zamówienia zostały złożone, także mamy już miejsce w kolejce. Zmniejszyły się też trochę braki (aktualna lista w pierwszym poście).
Pozostało, znalezienie dodatkowych chętnych, doprowadzenie projektów do formy nadającej się do druku i w zasadzie tyle
Później tylko oczekiwanie na przesyłkę.
Będę się starał informować na bieżąco o postępach w realizacji.
- piotrkol and patolog like this
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll