Wydaje mi się, że w pierwszej kolejności powinien powtać projekt stroju, a dopiero później chętne osoby mogłyby składać deklaracje.
Napisano 29 listopad 2014 - 11:42
Napisano 29 listopad 2014 - 15:39
Zaktualizowałem listę. Jest już połowa chętnych potrzebna do realizacji zamówienia.
MaRcIn30, dnia 29 List 2014 - 08:03, napisał:
Wydaje mi się, że w pierwszej kolejności powinien powtać projekt stroju, a dopiero później chętne osoby mogłyby składać deklaracje.
Projekt powstał by w pierwszej kolejności gdyby był priorytetem. W tym zamówieniu jest na 3 miejscu z trzech Po co będziemy zajmowali się projektowaniem skoro nie wiemy czy zamówienie dojdzie do skutku, kto będzie producentem, które ubrania będziemy zamawiać, jakie będą ceny itp.
Tak czy inaczej jeśli masz pomysł na wygląd ubrań i chcesz się nim podzielić to zapraszam. Niewykluczone, że właśnie on pójdzie do druku.
patolog, dnia 29 List 2014 - 09:56, napisał:
No taka sugestia, że może więcej białego?
Biały jest bardziej szosowy:)
Jak wyżej zachęcam do przedstawienia swojego projektu w postaci rysunku lub zdjęcia.
piotrkol91, dnia 29 List 2014 - 13:45, napisał:
Wygląda na to, że padnie na Santini. Nawet fajnie.
Pytanie: jaka będzie wkładka w spodenkach?
Mam nadzieję, że Santini i wszystko na to wskazuje. Docelowo wkładka NAT ale niewykluczone, że będzie możliwość jej zmiany (niższa cena).
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 29 listopad 2014 - 23:38
Mogę się odezwać do chłopaków z GCN i zapytać czy nie mają nic przeciwko, żebyśmy sobie zrobili podobne ubrania ale to dopiero po 10 grudnia. Swoją drogą jedyne co jest czarne w tej koszulce to ściągacz
Napisano 30 listopad 2014 - 16:35
Jeśli chodzi o projekt to ja bym celował w proste, minimalistyczne rozwiązania
Napisano 30 listopad 2014 - 16:47
Kudos!
Napisano 30 listopad 2014 - 16:55
A może n/w wzór delikatnie zmodyfikować poprzez wstawienie białych pasów na końcach rękawów (na białych pasach można umieścić logo firmy tak jak w projekcie Global Cycling Network) i wstawić szare panele w bocznej części koszulki. Dotatkowo żeby delikatnie złamać biel i czerń to na kołnierzyku można wtawić małą flagę PL, a na klatce piersiowej z prawej str. logo firmy. Jeśli chodzi o spodenki to też można skorzystać z GCN, co Wy na to?