Jump to content

Photo

Witam pięknie

630 replies to this topic

#241 Gosc_xsnailx_*

Gosc_xsnailx_*
  • Gość

Posted 25 December 2009 - 15:19

Witam serdecznie!
Na forum trafiłem poszukując informacji przed zakupem szosówki. Zarejestrowalem sie niedawno by moc aktywnie uczestniczyc w zyciu forumowym ;)
Na MTB smigam z przerwami juz ponad 15 lat - najdluzsza 6 letnia spowodowana budowa domu + awaria kolana.
W tym roku nastapil u mnie nawrot cyklozy, Oprócz MTB pośmigałem na pozyczonej szosie od kolegi i mnie wciagnelo na tyle iż niedawno nabylem juz wlasna. Jak juz ktos wcześniej napisał ze od szosy nie ma odwrotu - to coś w tym jest :)
Oczywiscie przyjdzie czas by ja odchudzic i zaczac jezdzic na szytkach - ale nie wszystko naraz ;)
Pozdrawiam Brać Szosowa

#242 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3,267 posts
  • SkądPoznań

Posted 25 December 2009 - 16:34

Witamy serdecznie i Świątecznie na forum. Jak chcesz to napisz o swoim rowerze TUTAJ, w miare możliwości zamieść zdjęcie:) Pozdrawiam!!!!

#243 Gosc_Cyborg_*

Gosc_Cyborg_*
  • Gość

Posted 28 December 2009 - 12:34

Również wszystkich na tym zacnym forum witam. Podłączam się do istniejącego posta, żeby nie robić bałaganu na forum.
39 i pół już mi minęło :-( . Niedługo będę zajeżdżał kryzys wieku średniego :mrgreen:
Pozdrawiam wszystkich zakręconych.

#244 dzola

dzola
  • Użytkownik
  • 3 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 January 2010 - 16:44

Witam serdecznie :-)
Zaglądam na to forum już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz zarejestrowałam się. To mój pierwszy post, więc kilka słów o sobie. Swoją przygodę z amatorskim kolarstwem zaczęłam niedawno, jakieś dwa lata temu, od tego czasu uprawiam ten sport systematycznie. Jeżdżę na rowerze MTB (treningi i starty w maratonach), a od roku mam też rower szosowy (przede wszystkim do treningu). I zdecydowanie bardziej wolę szosę od terenu :-) (choć w obu przypadkach jestem zupełną amatorką).
Pozdrawiam wszystkich forowiczów :-)

#245 cannondale:)

cannondale:)
  • Użytkownik
  • 7 posts
  • Skądstargard szczecinski

Posted 13 January 2010 - 22:13

Witam wszystkich serdecznie :-) na forum trafilem przypadkiem bardzo mi sie spodobalo :)kilka slow o sobie,przygode z kolarstwem rozpocząlem 1997 na wyniki czekalem kilka lat w 2001 ,2002 trzykrotny mistrz Polski w wyscigu Amerykanskim na torze.Od 2004 jestem w stanie spoczynku hheheh w palanch mam wrocic ale tylko do treningow osobistych bez zadnego scigania :)
Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow rowerow:)

#246 comet1

comet1
  • Użytkownik
  • 215 posts
  • SkądPolska

Posted 14 January 2010 - 07:31

Witamy w gronie szosowców. Życzę nowym koleżankom i kolegom zadowolenia z jazdy i miłego towarzystwa na forum.

pozdr

O! Widzę, że wykasowano moją sygnaturę. To znaczy, że jej treść dotarła. Bardzo mnie to cieszy.

#247 gregor1

gregor1
  • Użytkownik
  • 7 posts
  • Skądczęstochowa

Posted 14 January 2010 - 12:06

Hello. Na szosę przesiadłem się w listopadzie 2009 roku. Szosą interesowałem się długo lecz dopiero teraz na dobre postanowiłem pożegnać rower mtb. Szukałem w necie informacji o rowerach i tak znalazłem to forum. Dzięki Wam wiele już się dowiedziałem! Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników!

#248 tomiek

tomiek
  • Użytkownik
  • 270 posts
  • SkądMałopolska ok.Gorlic

Posted 14 January 2010 - 17:51

No to i ja witam serdecznie :-D , sorki żę dopiero tera bo juz tu troche lukam :mrgreen:

#249 grand-10

grand-10
  • Użytkownik
  • 17 posts
  • SkądGdańsk

Posted 17 January 2010 - 22:42

Heh... to skoro już tu parę lat zaglądam szukając niezwykle cennych dla Mnie waszych opinii na temat sprzętu i treningów i skoro już napisałem kilka postów to i przywitam...

Mam na imię Łukasz, mam 21 lat, pochodzę z nadmorskiego Gdańska i jak się domyślacie kolarstwo to moja pasja. :-)
Pracuję, zaocznie studiuję a w między czasie zacinam rowerkiem po szosach... ;-)
Od kiedy mieszkam sam rower trzymam w mieszkaniu, także samotny nie jestem :-P
Na rowerku mykam od brzdząca a na kolarzóweczce od marca 2007 roku...
Czwarty rok na moim Stevensie przede Mną i jestem pełen nadziei że będzie conajmniej tak efektywny jak poprzedni 2009... Bez upadków, krwi i nieprzyjemnych sytuacji... Czego sobie i Wam całej braci kolarskiej serdecznie życzę w tym 2010 roku... ;-)

PozdRower dla wszystkich szosowców i urodziwych pań szosówek...

Do zobaczenia na formowych dyskusjach ;-)

Się rozpisałem... :-P

Niech siła będzie w nogach :-) :-) :-)

#250 rayan

rayan
  • Użytkownik
  • 19 posts
  • SkądG-ce

Posted 20 January 2010 - 18:33

Czesc !

#251 sireus

sireus
  • Użytkownik
  • 69 posts
  • SkądOpole

Posted 23 January 2010 - 22:20

PozdRower dla wszystkich szosowców i urodziwych pań szosówek...

Również pozdawiam i witam na forum :!:

#252 art

art
  • Użytkownik
  • 10 posts
  • SkądWarszawa

Posted 24 January 2010 - 20:52

Witam wszystkich, jestem Artur dopiero zaczynam przygodę (tak naprawdę to pół sezonu w zeszłym roku już) Warszawa
pozdrawiam

#253 szuller

szuller
  • Użytkownik
  • 39 posts
  • SkądRzeszów

Posted 11 February 2010 - 17:58

Servus, szosowcy
forum czytam od jakiegoś czasu, niedawno postanowiłem dołączyć :)

#254 Gosc_pete_*

Gosc_pete_*
  • Gość

Posted 19 February 2010 - 14:55

To moj pierwszy post na forum szosowym...witam i pozdrawiam wszystkich kolarzy i rowerzystow.

Aby cos wiecej napisac o sobie...
Jazde na rowerze traktuje jako relaks i przyjemnosc
a poworicilem do tego w zeszym sezonie po paru latach przerwy, co w sumie okazalo sie nie takie trudne i wyczerpujace jak wczesniej sie tego spodziewalem.

Milego weekendu
Pete

#255 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 posts
  • SkądWarszawa

Posted 19 February 2010 - 20:59

Tak jakoś mi umknęło to oficjalne powitanie
więc czynię to teraz ;-)

prawdziwa przygodę zacząłem w 1987 r. pierwszy rower szosowy, (tak jak wspominał L.Piasecki i C.Lang) a fascynacja kolarstwem to chyba był wyścig o puchar MON, (później sam się ścigałem na tej rundzie w Małym Wyścigu Pokoju) a potem Wyścig Pokoju

kilka lat przerwy... i powrót w 2009

Witam wszystkich

#256 tagomi

tagomi
  • Użytkownik
  • 4 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 February 2010 - 17:18

Witam wszystkich!
Półtora roku temu dokonałem zakupu "prawdziwej szosówki", wcześniej, jeszcze jako dzieciak ujeżdżałem Rometa Sprint 2 :-D
Aktualny rowerek to Raleigh GP (reynolds 531) - jestem miłośnikiem staroci :mrgreen:
Forum przeglądam od ok. roku - po okresie próbnym postanowiłem się "zalegalizować"

Pozdrawiam

#257 terrorysta32

terrorysta32
  • Użytkownik
  • 4 posts
  • SkądMysłowice

Posted 14 March 2010 - 01:06

Witam wszelakiej maści rowerzystów (górali,szosowców,trialowców,bmiksowców i innych co trenują wszelakie formy kolarstwa)

#258 wjagus

wjagus
  • Użytkownik
  • 195 posts
  • SkądMysłowice

Posted 14 March 2010 - 01:12

Witam wszelakiej maści rowerzystów (górali,szosowców,trialowców,bmiksowców i innych co trenują wszelakie formy kolarstwa)

No witamy serdecznie :-) My znamy się już z trasy. Mimo, że nie jesteś szosowcem, to myślę, że odnajdziesz się wśród nas :-)

#259 terrorysta32

terrorysta32
  • Użytkownik
  • 4 posts
  • SkądMysłowice

Posted 14 March 2010 - 01:28

No witam wjaguś

#260 slowik93

slowik93
  • Użytkownik
  • 4 posts
  • SkądAugustów

Posted 25 March 2010 - 19:49

Witam wszystkich rowerzystów i tych co lubią rozwijać prędkość na szosie i tych co w terenie ;-) Pozdrawiam slowik93

Reply to this topic