Witam pięknie
Started By
Konik
, 08 Dec 2006 16:46
630 replies to this topic
#241 Gosc_xsnailx_*
Posted 25 December 2009 - 15:19
Witam serdecznie!
Na forum trafiłem poszukując informacji przed zakupem szosówki. Zarejestrowalem sie niedawno by moc aktywnie uczestniczyc w zyciu forumowym
Na MTB smigam z przerwami juz ponad 15 lat - najdluzsza 6 letnia spowodowana budowa domu + awaria kolana.
W tym roku nastapil u mnie nawrot cyklozy, Oprócz MTB pośmigałem na pozyczonej szosie od kolegi i mnie wciagnelo na tyle iż niedawno nabylem juz wlasna. Jak juz ktos wcześniej napisał ze od szosy nie ma odwrotu - to coś w tym jest
Oczywiscie przyjdzie czas by ja odchudzic i zaczac jezdzic na szytkach - ale nie wszystko naraz
Pozdrawiam Brać Szosowa
Na forum trafiłem poszukując informacji przed zakupem szosówki. Zarejestrowalem sie niedawno by moc aktywnie uczestniczyc w zyciu forumowym
Na MTB smigam z przerwami juz ponad 15 lat - najdluzsza 6 letnia spowodowana budowa domu + awaria kolana.
W tym roku nastapil u mnie nawrot cyklozy, Oprócz MTB pośmigałem na pozyczonej szosie od kolegi i mnie wciagnelo na tyle iż niedawno nabylem juz wlasna. Jak juz ktos wcześniej napisał ze od szosy nie ma odwrotu - to coś w tym jest
Oczywiscie przyjdzie czas by ja odchudzic i zaczac jezdzic na szytkach - ale nie wszystko naraz
Pozdrawiam Brać Szosowa
Posted 13 January 2010 - 16:44
Witam serdecznie :-)
Zaglądam na to forum już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz zarejestrowałam się. To mój pierwszy post, więc kilka słów o sobie. Swoją przygodę z amatorskim kolarstwem zaczęłam niedawno, jakieś dwa lata temu, od tego czasu uprawiam ten sport systematycznie. Jeżdżę na rowerze MTB (treningi i starty w maratonach), a od roku mam też rower szosowy (przede wszystkim do treningu). I zdecydowanie bardziej wolę szosę od terenu :-) (choć w obu przypadkach jestem zupełną amatorką).
Pozdrawiam wszystkich forowiczów :-)
Zaglądam na to forum już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz zarejestrowałam się. To mój pierwszy post, więc kilka słów o sobie. Swoją przygodę z amatorskim kolarstwem zaczęłam niedawno, jakieś dwa lata temu, od tego czasu uprawiam ten sport systematycznie. Jeżdżę na rowerze MTB (treningi i starty w maratonach), a od roku mam też rower szosowy (przede wszystkim do treningu). I zdecydowanie bardziej wolę szosę od terenu :-) (choć w obu przypadkach jestem zupełną amatorką).
Pozdrawiam wszystkich forowiczów :-)
Posted 13 January 2010 - 22:13
Witam wszystkich serdecznie :-) na forum trafilem przypadkiem bardzo mi sie spodobalo :)kilka slow o sobie,przygode z kolarstwem rozpocząlem 1997 na wyniki czekalem kilka lat w 2001 ,2002 trzykrotny mistrz Polski w wyscigu Amerykanskim na torze.Od 2004 jestem w stanie spoczynku hheheh w palanch mam wrocic ale tylko do treningow osobistych bez zadnego scigania
Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow rowerow:)
Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow rowerow:)
Posted 14 January 2010 - 12:06
Hello. Na szosę przesiadłem się w listopadzie 2009 roku. Szosą interesowałem się długo lecz dopiero teraz na dobre postanowiłem pożegnać rower mtb. Szukałem w necie informacji o rowerach i tak znalazłem to forum. Dzięki Wam wiele już się dowiedziałem! Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników!
Posted 17 January 2010 - 22:42
Heh... to skoro już tu parę lat zaglądam szukając niezwykle cennych dla Mnie waszych opinii na temat sprzętu i treningów i skoro już napisałem kilka postów to i przywitam...
Mam na imię Łukasz, mam 21 lat, pochodzę z nadmorskiego Gdańska i jak się domyślacie kolarstwo to moja pasja. :-)
Pracuję, zaocznie studiuję a w między czasie zacinam rowerkiem po szosach... ;-)
Od kiedy mieszkam sam rower trzymam w mieszkaniu, także samotny nie jestem :-P
Na rowerku mykam od brzdząca a na kolarzóweczce od marca 2007 roku...
Czwarty rok na moim Stevensie przede Mną i jestem pełen nadziei że będzie conajmniej tak efektywny jak poprzedni 2009... Bez upadków, krwi i nieprzyjemnych sytuacji... Czego sobie i Wam całej braci kolarskiej serdecznie życzę w tym 2010 roku... ;-)
PozdRower dla wszystkich szosowców i urodziwych pań szosówek...
Do zobaczenia na formowych dyskusjach ;-)
Się rozpisałem... :-P
Niech siła będzie w nogach :-) :-) :-)
Mam na imię Łukasz, mam 21 lat, pochodzę z nadmorskiego Gdańska i jak się domyślacie kolarstwo to moja pasja. :-)
Pracuję, zaocznie studiuję a w między czasie zacinam rowerkiem po szosach... ;-)
Od kiedy mieszkam sam rower trzymam w mieszkaniu, także samotny nie jestem :-P
Na rowerku mykam od brzdząca a na kolarzóweczce od marca 2007 roku...
Czwarty rok na moim Stevensie przede Mną i jestem pełen nadziei że będzie conajmniej tak efektywny jak poprzedni 2009... Bez upadków, krwi i nieprzyjemnych sytuacji... Czego sobie i Wam całej braci kolarskiej serdecznie życzę w tym 2010 roku... ;-)
PozdRower dla wszystkich szosowców i urodziwych pań szosówek...
Do zobaczenia na formowych dyskusjach ;-)
Się rozpisałem... :-P
Niech siła będzie w nogach :-) :-) :-)
#254 Gosc_pete_*
Posted 19 February 2010 - 14:55
To moj pierwszy post na forum szosowym...witam i pozdrawiam wszystkich kolarzy i rowerzystow.
Aby cos wiecej napisac o sobie...
Jazde na rowerze traktuje jako relaks i przyjemnosc
a poworicilem do tego w zeszym sezonie po paru latach przerwy, co w sumie okazalo sie nie takie trudne i wyczerpujace jak wczesniej sie tego spodziewalem.
Milego weekendu
Pete
Aby cos wiecej napisac o sobie...
Jazde na rowerze traktuje jako relaks i przyjemnosc
a poworicilem do tego w zeszym sezonie po paru latach przerwy, co w sumie okazalo sie nie takie trudne i wyczerpujace jak wczesniej sie tego spodziewalem.
Milego weekendu
Pete
Posted 19 February 2010 - 20:59
Tak jakoś mi umknęło to oficjalne powitanie
więc czynię to teraz ;-)
prawdziwa przygodę zacząłem w 1987 r. pierwszy rower szosowy, (tak jak wspominał L.Piasecki i C.Lang) a fascynacja kolarstwem to chyba był wyścig o puchar MON, (później sam się ścigałem na tej rundzie w Małym Wyścigu Pokoju) a potem Wyścig Pokoju
kilka lat przerwy... i powrót w 2009
Witam wszystkich
więc czynię to teraz ;-)
prawdziwa przygodę zacząłem w 1987 r. pierwszy rower szosowy, (tak jak wspominał L.Piasecki i C.Lang) a fascynacja kolarstwem to chyba był wyścig o puchar MON, (później sam się ścigałem na tej rundzie w Małym Wyścigu Pokoju) a potem Wyścig Pokoju
kilka lat przerwy... i powrót w 2009
Witam wszystkich
Posted 20 February 2010 - 17:18
Witam wszystkich!
Półtora roku temu dokonałem zakupu "prawdziwej szosówki", wcześniej, jeszcze jako dzieciak ujeżdżałem Rometa Sprint 2 :-D
Aktualny rowerek to Raleigh GP (reynolds 531) - jestem miłośnikiem staroci :mrgreen:
Forum przeglądam od ok. roku - po okresie próbnym postanowiłem się "zalegalizować"
Pozdrawiam
Półtora roku temu dokonałem zakupu "prawdziwej szosówki", wcześniej, jeszcze jako dzieciak ujeżdżałem Rometa Sprint 2 :-D
Aktualny rowerek to Raleigh GP (reynolds 531) - jestem miłośnikiem staroci :mrgreen:
Forum przeglądam od ok. roku - po okresie próbnym postanowiłem się "zalegalizować"
Pozdrawiam