Witam pięknie
Started By
Konik
, 08 Dec 2006 16:46
630 replies to this topic
#88 Gosc_Kaczan_*
Posted 25 March 2008 - 09:55
witam wszystkich niedawno tu wbilem i jestem z CHechla Pustynia bledowska
Pozdrawiam
aha jezdze na roiwerku Meridy road 904 chyba jakos tak:D
Szerokosci;}
Vitamy kolejnego Meridowca na jedynie słusznej ramce 904. (Czy jakoś tak :mrgreen: ;-) )
Pustynia mówisz. A macie tam asfalt?
Wybacz ale nie mogłem się powstrzymać. 8-)
Posted 25 March 2008 - 21:29
Witam
A tak właściwie ilu Meridowców jest na Forum. I na jakim kto modelu śmiga? Tak pytam z ciekawości. No nie wiem czy jest sens zakładać jakieś kluby. Od momentu zarejestrowania na Forum postrzegam Nas wszystkich jako jedną całość. Bardzo mi się to podoba. Czy to nie wytworzyłoby jakiś sztucznych podziałów. Myślę, że byłoby nieładnie się jakoś dzielić. Meridowcy mogą zawsze pogadać na prywatnych skrzynkach czy na gg.
Pozdrawiam Brać Szosową
A tak właściwie ilu Meridowców jest na Forum. I na jakim kto modelu śmiga? Tak pytam z ciekawości. No nie wiem czy jest sens zakładać jakieś kluby. Od momentu zarejestrowania na Forum postrzegam Nas wszystkich jako jedną całość. Bardzo mi się to podoba. Czy to nie wytworzyłoby jakiś sztucznych podziałów. Myślę, że byłoby nieładnie się jakoś dzielić. Meridowcy mogą zawsze pogadać na prywatnych skrzynkach czy na gg.
Pozdrawiam Brać Szosową
#99 Gosc_Kaczan_*
Posted 26 March 2008 - 10:15
U mnie na forum grupy rowerowej jest pod nazwą użytkownika poza Wiekiem postami i miejscem pochodzenia, dodatkowo "sprzęt". Może takie coś wrzucić dodatkowo?
Popieram.
IMO jest to ogólna tendencja na większości 4um-ach.
Prośba do Wielkiego Modema
Takie info jest pomocne podczas dyskusji, by wiedzieć z kim ma się do czynienia w danym momencie dyskusji.
Jeżeli nie dawać tego pod nickiem, to można by dawać w profilu.
BTW.
To chyba już jest off topic. Bo Ten wątek dla powitań. :mrgreen: