Skocz do zawartości

Zdjęcie

Witam pięknie

630 odpowiedzi w tym temacie

#101 slawek

slawek
  • Użytkownik
  • 8 postów
  • Skądpabianice

Napisano 29 marzec 2008 - 17:54

Czy to jest Fan Club Meridy.
Ja jeżdżę Authorem, czy ktos z Was też jeżdżi Authorem,
8-)

#102 Malik

Malik
  • Administrator
  • 2523 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 29 marzec 2008 - 18:02

To chyba nie jest dobry temat do tego typu pytań. Proponuję poszperać lub poruszyć kwestię kto na czym jeździ w tym temacie :arrow: "nasze rowerki"

Dosyć OT!

#103 mk

mk
  • Użytkownik
  • 33 postów
  • Skądznad koła

Napisano 29 marzec 2008 - 18:50

Tak, tak, również witam.

#104 jorg

jorg
  • Użytkownik
  • 10 postów
  • SkądJastrzębie Zdrój

Napisano 01 maj 2008 - 20:14

Witam serdecznie Wszystkich Szosowców,Rowerzystów.Widzę,że parę osób się przedstawiło to i ja też.Mam już trochę lat,jestem trzeżwym alkocholikiem od 4 lat,i od tego też czasu jeżdżę na rowerkach(coś musiałem z czasem zrobić).Mój pierwszy rower 130 zł. z Auchena(był super),w następnym roku kupiłem górale po tysiaku jeździmy na nich z Żoneczką do tej pory są wspaniałe,ale dwa tygodnie temu kupiłem używanego Accenta 001 (jeden rok piekny żółto-czarny),i zakochałem się w jeździe tym rowerkiem(chociaż trochę dupsko boli,to jednak ta predkość i kilometry przejechane to wynagradzają).Pozdrawiam i do zobaczenia na szosie.Zazdroszczę Wam tych przejechanych kilosów,ale u mnie to już chyba nie ta kondycja,i wiek żeby się z Wami porównywać.Chociaż w zeszłym sezonie na góralach przejechaliśmy 4 tysiaki.Narka.To forum świetne dużo już z niego skorzystałem.Tak trzymajcie.

#105 pawella

pawella
  • Użytkownik
  • 39 postów
  • SkądKielce

Napisano 01 maj 2008 - 20:24

Witam witam ;-)
Tak trzymaj :-D

#106 Malik

Malik
  • Administrator
  • 2523 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 01 maj 2008 - 20:26

Witam serdecznie Wszystkich..

Witamy witamy ;-)

Zazdroszczę Wam tych przejechanych kilosów,ale u mnie to już chyba nie ta kondycja,i wiek żeby się z Wami porównywać...

Taaaaaaaaaaaaaa oczywiscie, a kolega horny to co wyrabia?
Miażdży większość młodzieniaszków ;-)

#107 horny

horny
  • Użytkownik
  • 530 postów
  • Skądmazowieckie

Napisano 02 maj 2008 - 06:09

Siemnko jorg
Fajnie powitać na forum kolejnego rówieśnika, … a jest już nas tutaj trochę. Kondycja ma to do siebie, że nie jest wrodzona i trzeba ją wypracować. Wnet zapomnisz o swoim wieku, śmigając po szosach na rowerku z chłopakami o 20 lat młodszymi. UWAGA! - ich młodzieńcze spojrzenie na świat jest zaraźliwe :lol: Powodzonka

pozdro horny

#108 Gosc_vmax_*

Gosc_vmax_*
  • Gość

Napisano 02 maj 2008 - 12:07

niechcacy pominalem te podstrone wczesniej . za to teraz witam pieknie kolegow z szosy , swiezak Piotr

#109 Gosc_Fabio_*

Gosc_Fabio_*
  • Gość

Napisano 02 maj 2008 - 15:45

Witam wszystkich

Przygodę z kolarstwem zacząłem latem 2006 roku. Na poważnie trenuję od marca 2007 roku. Mam na imię Wojtek (18lat) i jestem z Jędrzejowa.

Pozdrawiam

#110 jesion

jesion
  • Użytkownik
  • 75 postów
  • SkądKruszwica

Napisano 02 maj 2008 - 15:47

Witamy na forum :mrgreen:

#111 Kamilo

Kamilo
  • Użytkownik
  • 49 postów
  • SkądTarnów

Napisano 03 maj 2008 - 18:07

Mój pierwszy post, więc chciałem się przywitać. Na szosówce śmigam drugi rok. Mój rowerek to Merida 880-sezon 2007 :mrgreen: (szkoda że tak słabo, ale cóż, musi wystarczyć). A propos rowerka: mam z nim mały problem :-( gdzie można zasięgnąć porady?

#112 Gosc_noerror_*

Gosc_noerror_*
  • Gość

Napisano 03 maj 2008 - 21:42

U Jelitka (propagator meridy na tym forum :mrgreen:
bądź też w dziale Sprzęt

Witam wszystkich, nasze grono coraz szybciej się powiększa
pozdrawiam

#113 750519

750519
  • Użytkownik
  • 147 postów
  • SkądKraśnik

Napisano 04 maj 2008 - 21:19

Witam
Hej Kamilo ja też śmigam na takiej Meridzie z 2007 r. Moja się sprawuje bez zarzutu. Tak z ciekawości - Jaki masz problem. Pisz śmiało na prv.
Pozdrawiam Brać Szosową.

#114 Arthur

Arthur
  • Użytkownik
  • 61 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 04 maj 2008 - 21:27

Witam!!

Ja również ujeżdżam meride rocznik 07, więc wal na PW:-)

#115 Kamilo

Kamilo
  • Użytkownik
  • 49 postów
  • SkądTarnów

Napisano 05 maj 2008 - 13:30

Mój problem opisałem w dziale sprzęt temat problem z napędem...

#116 Gosc_michu124_*

Gosc_michu124_*
  • Gość

Napisano 29 czerwiec 2008 - 10:46

Cześc!!
Chcialem się przywitac, i pokorzystac z doświadczeń innych kolarzy.
Ja swoją przygodę z rowerami szosowymi rozpoczołem od niedawna, zawsze marzyłem o kolarce, teraz mam swój pierwszy sprzęt, już trochę zabytek ale do nauki jeszcze się nada.
Oczywiście jak to z używanmi sprzętami z allegro, zaczynają się kłopoty tak i u mnie również pojawily się niedomagania.
Ale pozdrawiam i do zobaczenia.

#117 Kamilo

Kamilo
  • Użytkownik
  • 49 postów
  • SkądTarnów

Napisano 29 czerwiec 2008 - 13:52

Witam Cię michu124 :-> Na pewno będziesz zadowolony z przynależności do tego forum. Sądzę że na większość Twoich pytań inni bardziej doświadczeni użytkownicy znajdą odpowiedź. Pozdro i do zobaczenia na szosie...

#118 Von Munchhausen

Von Munchhausen
  • Użytkownik
  • 273 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 czerwiec 2008 - 14:27

Witam wszystkich nowych użytkowników. Do zobaczenia gdzieś na trasie :]

#119 Gosc_Team CSC_*

Gosc_Team CSC_*
  • Gość

Napisano 30 czerwiec 2008 - 15:54

Witam serdecznie wszystkich kolarzy :-D Właśnie zalogowałem się na forum. Mam nadzieję, że będę mógł poznac wielu wspaniałych ludzi i wymieniac sie z Wami swoimi doświadczeniami :mrgreen:

#120 Anet@

Anet@
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • SkądKunice

Napisano 06 lipiec 2008 - 19:03

Witam Wszystkich bardzo serdecznie :-) ...Mam na imie Aneta i od pewnego czasu fascynuje się kolarstwem...niestety tylko fascynuje dlatego mało się na tym znam...właśnie zamierzam zapracować sobie na jakiś fajny rowerek na tych wakacjach,lecz jak już wspomniałam moja wiedza na ten temat jest bardzo znikoma :-/ Po cichu liczę na jakąś pomoc,bo widzę,że jest tu bardzo wiele osób które się na tym znają :mrgreen: ..Zauważyłam mały wkład damskiej "ręki" w to forum więc będę jedną z nielicznych pań ;-) w załączniku jest moje gg więc proszę o kontakt jakby co :-D

Dodaj odpowiedź