Skocz do zawartości

Oświetlenie.Jakiego używacie?

2364 odpowiedzi w tym temacie

#2361 cauchy

cauchy
  • Użytkownik
  • 2921 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 styczeń 2025 - 23:39

Jedno i drugie podobnie jak lajtning powinno juz skonczyc w annałach historii.

W ramach wymiany sprzetu z microusb na usbc pare tygodni temu zmienilem stare sluchawki Koss Porta Pro, ktore juz w jednym uchu nie dzialaly, no zeszloroczny model, a dzis zakup Bolta v2. Ciekawe czy tym razem tez się zatnie jak 3 lata temu, mam nadzieje ze nie.

Kupie tą nową lampke, jeszcze nie zdecydowalem sie która, w kazdej cos mi nie pasuje. Juz prawie sie decydowalem na Magicshine 1500, ale to mocowanie na śrubke do ktorej nie mozna sie dostać to jakis kompletny dramat. I zostaną juz tylko Ion RT i Ion Flare, ktore i tak ledwie zipią z tymi zasniedzialymi stykami.

#2362 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2894 postów

Napisano wczoraj, 08:10

Ja nie wiem po co na tej lampce logo Treka. Trek to Trek, Bontrager to Bontrager. Było dobre logo stosunkowo solidnych produktów marki Bontrager to zmieniają. Bez sensu jak dla mnie.

cauchy, a czy ta Magicshine 1500 ma ANT+ ?

#2363 mikroos

mikroos
  • Użytkownik
  • 8633 postów
  • SkądSzczecin

Napisano wczoraj, 08:23

Sens jest bardzo prosty: nie każdy wie, że Bontrager to Trek, więc to upraszcza sprawę.

Łatwiej reklamować jedną markę. Poza tym każda lampka i każde logo na niej automatycznie staje się nośnikiem kolejnej reklamy Treka - szczególnie biorąc pod uwagę, że generalnie rzecz biorąc, są to całkiem porządne produkty.

rowerplus-logo-2.png

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?

#2364 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2894 postów

Napisano wczoraj, 08:57

Oj mikroos od strony marketingowej ja to wszystko wiem i rozumiem pewnie nawet lepiej od Ciebie bo mam wyższe wykształcenie z kierunku, który dużo traktował o marketingu.

Ja nie rozumiem tego posunięcia z perspektywy użytkownika. Jestem zadowolony z pewnych produktów ale dla mnie to ta nieco mniej znana marka była tą dobrą i solidną etykietką na produkcie, to z tą mniejszą marką wiązałem solidność, jakość i z niej właśnie byłem zadowolony.

Ale może to już zbyt dużo zbędnego "filozofowania" na ten praktyczny i konkretny wątek :P. Szkoda robić offtop.

#2365 cauchy

cauchy
  • Użytkownik
  • 2921 postów
  • SkądWarszawa

Napisano wczoraj, 09:14

Ja nie wiem po co na tej lampce logo Treka. Trek to Trek, Bontrager to Bontrager. Było dobre logo stosunkowo solidnych produktów marki Bontrager to zmieniają. Bez sensu jak dla mnie.

cauchy, a czy ta Magicshine 1500 ma ANT+ ?

z tego co widzę to nie, ale sporo nowych mocnych lampek jakie wczoraj przeglądałem ma w zestawie pilota, którego montuje się na baranka i nim można odpalać lampkę i zmieniać tryby, ta również

Dodaj odpowiedź