Koła Szosa Stożek 50Mm Pod Oponke Do 3500 Pln
Napisano 17 styczeń 2015 - 23:54
Mogę Ci polecić i to zdecydowanie moje koła :-) tj. Corima AERO zbudowane na świetnych niemieckich piastach Profi Line (gołe koła ważą ok 1200g ). Koła są na jednych z najlepszych szytek - Veloflex Criterium 23mm.
Koła mają przejechane ok 1,5 tyś km, natomiast szytki mają przejechane nie więcej niż 600km. Bębenek pod campagnolo.
U dystrybutora Profi Line (eurace.de) możesz kupić bębenek pod shimano jeśli akurat taki potrzebujesz.
Jeśli masz campę, to mam kilka różnych kaset campy od 12-23, przez 11-25 po 11-27 i dam wraz z kołami dowolną z nich.
W komplecie daję pokrowce na koła, komplet nowych dedykowanych do tych kół klocków hamulcowych corima (czerwone), zaciski, dodatkowe naklejki w kolorze zółtym, klucz do szprych.
Koła są w super stanie i bardzo zadbane i wyglądają przekozacko. Służyły mi tylko "na specjalne okazje" czyli jazdę w górach, do których mam niestety daleko. Za powyższy komplet chcę 3 tyś zł.
Czy to dobre koła, niech się wypowiedzą inni, żeby nie było że każda sroczka swój ogonek chwali. :-D
Wg mnie są z….e.
Jeśli zainteresowany - pisz na PW.
Napisano 24 luty 2015 - 10:34
Witam;
Poszukuje zestawu kół do szosy na stożku 50mm do ok 3500pln.
Czy moglibyście poradzić w czym mógłbym wybrać?
Z góry dzięki za propozycje. Linki mile widziane.
Pozd i z góry thx
Nowe:
Shimano RS 81 C 50
http://www.rosebikes...-set/aid:670755
I Cosmic Carbone SLS też do tej kwoty:
http://www.rosebikes...-set/aid:715240
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Stożek, koła, Pod oponke, Zestaw
Giełda →
Sprzedam - linki do allegro, olx, itp. →
Koła Fulcrum Racing 7 LgNapisany przez TomRok , 18 lip 2023 koła, fulcrum, racing |
|
||
Giełda →
Sprzedam - linki do allegro, olx, itp. →
Koła Dt Swiss Rr21 DicutNapisany przez 4gotten , 28 lut 2021 DTW Swiss, DICUT, koła |
|
||
Rowery oraz części →
Koła - części do kół - ogumienie →
Koła - obręcze - piasty - szprychy - nyple →
Koła Alu Pod TarczeNapisany przez RobSkw , 16 paź 2020 koła, tarcze, alu |
|
||
Rowery oraz części →
Koła - części do kół - ogumienie →
Koła - obręcze - piasty - szprychy - nyple →
Koła Nolimited - Proces Zamówienia / ReklamacjiNapisany przez dmxzor , 30 cze 2020 nolimited, carbon, koła, karbon |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
Komplet Raso Z Zamówienia Forumowego (Roz. M)Napisany przez piotrkol , 18 lut 2020 raso, komplet, zestaw, ciuchy |
|