patolog, on 01 Feb 2015 - 12:46, said:
Może znacie jakiegoś perfekcjonistę od SRAM-a, oblatanego w niuansach, koszty w tej chwili już nie grają roli
Poustawiałem reda 22 wg tej instrukcji, i nic nie szoruje, wszystko działa super płynnie.
Posted 01 February 2015 - 16:36
patolog, on 01 Feb 2015 - 12:46, said:
Może znacie jakiegoś perfekcjonistę od SRAM-a, oblatanego w niuansach, koszty w tej chwili już nie grają roli
Poustawiałem reda 22 wg tej instrukcji, i nic nie szoruje, wszystko działa super płynnie.
Posted 01 February 2015 - 17:16
Będę musiał sam powalczyć, może coś to wniesie do sprawy:)
Kudos!
Posted 02 February 2015 - 07:23
Ratonek, on 01 Feb 2015 - 11:52, said:
To i ja się wypowiem. Od Prawie roku użytkuje Sram Rival i nie mam najmniejszych zastrzeżeń do tego sprzętu, wszystko działa idealnie, system zmiany biegów również na +. Przez cały sezon nic nie musiałem poprawiać, przerzutki tak jak ustawiłem, tak przez cały sezon działało bez żadnych problemów. Wielkim specem od serwisu rowerów nie jestem, ale nie miałem problemów żeby to zmontować i wszystko ustawić. Wcześniej też jeździłem na Sorze i różnica jest ogromna. Miałem podobny dylemat do Ciebie brać Sram Rival czy Ultegre 6800, jak dla mnie 11 biegów jest zbędne dla takiego amatora jak ja. Nie wiem gdzie będziesz kupował, ale ja zakupiłem przez cyklomanie i widzę, że Rival nawet potaniał w stosunku do ubiegłego roku. Srama mogę Ci naprawdę polecić nie będziesz żałował. Pozdrawiam
Ile kilometrów już przejechałeś na Rivalu?
Posted 02 February 2015 - 10:38
Posted 05 February 2015 - 15:00
Czy przerzutka przednia Sram Force 22 Yaw będzie kompatybilna z manetkami Force 10-rzędowymi i korbami Sram np. Red 2012.?Ewentualnie czy korba Force 22 będzie lepsza do tego zestawu?
Warsztat →
Warsztat →
Funkcjonowanie Ultegra Rd-R8000 Z Niezbyt Typowym PrzełożeniemStarted by gnom , 28 Feb 2024 ![]() |
|
||
Rowery oraz części →
Osprzęt, podzespoły →
Korby - kasety - łańcuchy - suporty →
Pytanie O Korby I Blat 46TStarted by gnom , 22 Nov 2023 ![]() |
|
||
Rowery oraz części →
Osprzęt, podzespoły →
Korby - kasety - łańcuchy - suporty →
Kompatybilność Starej Ultegry Z Nową SorąStarted by paseratti , 21 Jun 2022 ![]() |
|
||
Giełda →
Sprzedam - linki do allegro, olx, itp. →
Sprzedam Koła Dt, Hamulce 105, Kaseta Ultegra, Klocki ClarksStarted by citizenfish , 05 Nov 2020 ![]() |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Nasze rowery →
Merida Scultura 8000-E Di2Started by tomekjak , 07 Sep 2020 ![]() |
|