Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#3381 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 02 November 2011 - 10:18

Było lajtowo tylko pod koniec wiatr od czoła i dwóch kolegów odpadło. Dasz radę nie pękaj.

#3382 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 02 November 2011 - 12:46

we wtorek następny trening :-) wszyscy którzy lubią spokojną jazdę powinni przyjechać... na rondo babka

to była spokojna jazda? szczerze mówiąc jak za lesznem dostaliśmy czołowy wiatr to odpadłem...

ale asfalt od czosnowa do leszna - przepiękny, świetna trasa...

To Ty miałeś taki bagażniczek na sztycę z torbą ? ;-)

#3383 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 02 November 2011 - 12:55

Odpadłeś wtedy jak Krzysiek pociągnął :-) Dopóki Perki prowadził jakoś się trzymałeś. Ja za to się sobie dziwię, że na tej mojej stalówcę dałem radę.

Od dłuższego czasu pisałem że dobrze będziesz sobie dawał radę i jakoś nie chciałeś się dać przekonać ;-)

#3384 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 02 November 2011 - 13:01

Na szczęście Krzychu to mamy już za sobą. Zamówiłem sobie laczki na mokre i w końcu nie będę ślizgał, bo tam w Puszczy to miałem w zakrętach serce na ramieniu

#3385 mikka

mikka
  • Użytkownik
  • 176 posts
  • SkądWarszawa

Posted 02 November 2011 - 13:21

tak

#3386 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 posts
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Posted 02 November 2011 - 19:32

No to pięknie. Myślałem że na koniec sezonu jest lajtowo. Ja już od ponad miesiąca nie siedziałem w siodle i trochę się obawiam czy uda mi się utrzymać na kole.

Teraz jest początek następnego sezonu :mrgreen:
Po miesiącu nietrenowania, podejrzewam, że nawet na kole nie dasz rady.
swiatek, super, że w końcu się przełamałeś i śmigasz na Babkę, tak trzymać :mrgreen:

#3387 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 02 November 2011 - 19:52

tak

nie lżej byłoby bez tego turystycznego gadżetu ? ;-)

#3388 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 02 November 2011 - 20:19

Qqx Ty nie strasz mi tu kolegów tylko sam wpdadaj na babkę.

#3389 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 posts
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Posted 02 November 2011 - 20:47

swiatek, postaram się wpaść w niedzielę, ale ostatnio zawsze mi coś wypada, nakręciłem się na zakończenie sezonu, ale niestety choróbsko dopadło zonę i klops.
Ostatnio powróciłem do trenowania wieczorami jak już synek pójdzie spać. Jednego dnia trening zakończyłem o 24 :mrgreen: Mam taka super trasę nocną, gdzie ruch nie jest taki wielki, sporo latarni i asfalt bez dziur, a i podjazd się trafi.

#3390 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 02 November 2011 - 21:04

Mam taka super trasę nocną, gdzie ruch nie jest taki wielki, sporo latarni i asfalt bez dziur, a i podjazd się trafi.

......Hmm to podziel się gdzie taki Wersal jest ??? Może jeszcze asfalt jest podgrzewany :-P Na zimę jak znalazł :mrgreen:

#3391 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 02 November 2011 - 21:05

Mam taka super trasę nocną, gdzie ruch nie jest taki wielki, sporo latarni i asfalt bez dziur, a i podjazd się trafi.

No nie.... bez jaj... nie dość że zimno(bo jak zima jest to musi być zimno ;-) ) to jeszcze po ciemku... :shock:

#3392 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 02 November 2011 - 21:17

swiatek, postaram się wpaść w niedzielę, ale ostatnio zawsze mi coś wypada, nakręciłem się na zakończenie sezonu, ale niestety choróbsko dopadło zonę i klops.
Ostatnio powróciłem do trenowania wieczorami jak już synek pójdzie spać. Jednego dnia trening zakończyłem o 24 :mrgreen: Mam taka super trasę nocną, gdzie ruch nie jest taki wielki, sporo latarni i asfalt bez dziur, a i podjazd się trafi.

łojej, jakieś ekstremum tutaj odstawiasz :-) rozumiem że można jeździć w lato po nocy albo nawet pod koniec sierpnia na imagisie można przejechać dwie noce pod rząd jak już jest chłodno ale w zimę żeby jeździć po ciemku, brrr i to bez przymusu tylko z własnej woli ??? brrrr...

#3393 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 02 November 2011 - 21:20

qqx, po prostu już rozpoczął wyścig zbrojeń i na pierwszym punktowanym rondzie w 2012 będzie chciał być w pierwszej dziesiątce, albo i lepiej, czego mu szczerze życzę :)

#3394 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 02 November 2011 - 21:27

Mnie tam w nocy to jak na razie nawet latem nikt nie namówi do kręcenia, a już o tej porze to naprawdę ekstremalny wyczyn. Qqx dajesz czadu z tym nocnym kręceniem.

#3395 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 02 November 2011 - 22:02

qqx, po prostu już rozpoczął wyścig zbrojeń i na pierwszym punktowanym rondzie w 2012 będzie chciał być w pierwszej dziesiątce, albo i lepiej, czego mu szczerze życzę :)

hehe, ale mnie rozbawiłeś, można być wyżej niż w pierwszej dziesiątce ? :-))) ja też mu tego życzę ale nie kosztem kolegi ;-)

#3396 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 02 November 2011 - 22:06

Można być, choćby zawężając do bycia w pierwszej trójce, która jest zbiorem mniejszym i bardziej elitarnym :)

#3397 mikka

mikka
  • Użytkownik
  • 176 posts
  • SkądWarszawa

Posted 02 November 2011 - 22:10

nie lżej byłoby bez tego turystycznego gadżetu ? ;-)

cholera pogoda jest taka, że nie wiadomo co ze sobą zabrać, rano zimno, w południe gorąco... znaczy nie-zimno...

ale chyba zacznę to wszystko upychać po kieszeniach... znacznie lepszy dostęp szczególnie w biegu :)

#3398 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 02 November 2011 - 22:13

Można być, choćby zawężając do bycia w pierwszej trójce, która jest zbiorem mniejszym i bardziej elitarnym :)

Ładnie Ładnie Panowie zaczynacie już teraz wyższa matematyka to co bedzie na wiosnę 2012 ? Chyba od razu zaczniecie od kolokwium na pierwszym treningu :-)

#3399 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 02 November 2011 - 22:40

A co ma być - przyjedzie Banan (już chyba wydobrzał) ze swoją drużyna pierścienia i zrobią co w poprzednim sezonie :mrgreen: .

#3400 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 02 November 2011 - 22:41

cholera pogoda jest taka, że nie wiadomo co ze sobą zabrać, rano zimno, w południe gorąco... znaczy nie-zimno...

ale chyba zacznę to wszystko upychać po kieszeniach... znacznie lepszy dostęp szczególnie w biegu :)

Teraz i tak jest dużo lepiej niż pod koniec października przed zmianą czasu jak spotykaliśmy się na rondzie godzinę wcześniej czyli suma sumarum dwie godziny wcześniej niż teraz. O 9 było nawet -2 a o 12 około 10 stopni :-) inna sprawa, tak jak napisałeś, że jak już zaczniesz jechać to nie ma szans żebyś wyciągnął jakieś rzeczy z sakwy.

Reply to this topic