Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_Pegos_*
Napisano 11 wrzesień 2011 - 22:11
Nie mam pojęcia jak zamawialiście swoje kubraczki ale mi w tym tygodniu teamowe nowe przyszły i są jeszcze lepsze niż stare:) jestem bardzo zadowolony i polecam każdemu Danielo!Tylko nie Danielo, niestety jakość spadła i nikomu tego nie polecam.
Napisano 11 wrzesień 2011 - 22:59
Tu jest nasz sobotni ślad: http://www.bikemap.net/route/1248787 .Pafcio, możesz mi przesłać tę Waszą sobotnią trasę w pliku na Garmina ?
Napisano 11 wrzesień 2011 - 23:50
He He Chyba wsadziłem kij w mrowisko z tymi ciuchami :-) Panowie.....ale przecież nima pospiechu, mamy przed sobą caaałą zimę do rozważań ;-) Może nam szybciej zleci do wiosny :mrgreen:
zgadza się, również nie polecam !Tylko nie Danielo, niestety jakość spadła i nikomu tego nie polecam.
Napisano 12 wrzesień 2011 - 07:22
Ja mam kilka ciuchów od Daniela i generalnie jest ok. Jedynie jaką uwagę mogę mieć to do zbyt wąskiej wkładki z przodu bo jakoś tak ciągle trzeba poprawiać klejnoty :mrgreen: Jakby co to są jeszcze inne firmy dobrze szyjące jak Verge, Viking czy Quest i cenowo podobnie. Generalnie pomysł stworzenia ciuchów dla naszej grupy jest fajny bo moglibyśmy się promować w różnych zakątkach.
Jeżeli chodzi o grilla 17.09 to jestem za
Jeżeli chodzi o grilla 17.09 to jestem za
Gosc_lukassss3_*
Napisano 12 wrzesień 2011 - 08:42
Witam wszystkich po udanym weekendzie. Dzięki wszystkim za świetny sobotni trening i za niedzielę w szczególności Piotrkowi777. Jak się okazało po naszym rozstaniu przyczyną mojego osłabnięcia nie było przetrenowanie a jakiś parszywy opiłek metalu który wbił się w oponę i powoli schodziło mi powietrze. Zorientowałem się dopiero o co chodzi na jednej z chopek na której tylne koło zaczęło mi pływać. Po wymianie było już całkiem ok. Więc jeszcze raz wielkie dzięki dla Piotrka za to że ze mną został i poratował dętką.
Co do strojów to mam jeden komplet od Daniela ten z kolekcji SzmydLine i póki co jestem zadowolony.
A jeśli chodzi o imprezę to podobnie jak Condor będę po Iławie. Co prawda wracamy z Arkiem w sobotę wieczorem ale dwa maratony jednego dnia w tym jeden pijacki to chyba za dużo jak na moje siły ;-)
Co do strojów to mam jeden komplet od Daniela ten z kolekcji SzmydLine i póki co jestem zadowolony.
A jeśli chodzi o imprezę to podobnie jak Condor będę po Iławie. Co prawda wracamy z Arkiem w sobotę wieczorem ale dwa maratony jednego dnia w tym jeden pijacki to chyba za dużo jak na moje siły ;-)
Napisano 12 wrzesień 2011 - 09:27
Lukassss3 wybrałeś się bez dętki? :shock: No nieźle. My też się później totalnie rozczłonkowaliśmy i końcówkę pojechaliśmy w różne strony. Ojciec Jauba to mega twardziel. Chciałbym w jegu wieku mieć taką krzepę.
Chłopaki to może tego grilla jednak przełożymy na 24.09 wtedy nas będzie więcej.
Chłopaki to może tego grilla jednak przełożymy na 24.09 wtedy nas będzie więcej.