Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 18 październik 2009 - 15:08
Eksploruję od niedawna asfalty w okolicach Pruszkowa i czasem wrzucam jakąś w miarę ok trasę tutaj.
Następnym razem podam tu propozycję wypadu na kilka dni przed, może uda się z kimś spotkać, bo do tej pory jeździłem tylko solo.
PS Saxo Bank pozdrawia DHL Author i "kolegę na czerwono" miniętych w sobotę o 14:00 w Otrębusach niedaleko torów WKD.
A jak idąc dzisiaj po przysłowiowe bułki minął mnie na Prusa Caisse d'Epargne, to miałem przez dłuższą chwilę doła, że ja tu do sklepu zasuwam... pozdrawiam również.

Gosc_Dominik_*
Napisano 18 październik 2009 - 15:47
Fajna jest też trasa gdy jedzie się z Błonia w stronę Nadarzyna, dojeżdżam nią często do Podkowy Leśnej.
Napisano 18 październik 2009 - 22:33
Napisano 20 październik 2009 - 09:43
Po tym jak kilka razy przejechałem drogą Sochaczew - Żyrardów (jeśli ktoś nie jechał - pomimo, że to główna trasa, to jest szerokie pobocze, dobry asfalt i tylko przy przejściach dla pieszych czy skrzyżowaniach trzeba zjechać na pas, bardzo OK), zastanawiam się jak wygląda krajowa 2 Sochaczew - Błonie - no może do Ożarowa?
Cytat
:shock: :shock: :shock: wow, tak napisałem, ale wydawało mi się dosyć mało prawdopodobne uzyskać odzew. Ale widzę, że warto bylo :-oVortac, ten "na czerwono" to ja i też pozdrawiam. Tylko szkoda że solo i w przeciwnych kierunkach
Wiem, że nie określałem kiedy coś wrzucę, ale w domyśle miało to być na weekend. A tu niestety muszę wyjechać i czeka mnie 5 (!!!) dni bez kontaktu z rowerem. Żebym tylko nie wpadł w jakąś ciężką depresję. ;-)
Gosc_Dominik_*
Napisano 20 październik 2009 - 16:27
ojj nie radziłbym, główna trasa tranzytowa w okolicy, wyprzedzanie na 3go, zaspani kierowcy w tirach, ostatnio też remont, nie chcesz tam jeździć, to już lepiej troszkę dalej podjechać do trasy 580, dużo spokojniej a jest równoległa.
Napisano 24 październik 2009 - 16:02
Napisano 26 październik 2009 - 00:28
Napisano 26 październik 2009 - 08:35
Trasa:
Pruszków - Błonie - Cegłów - Tłuste - Czubin - Brwinów - Pruszków jest TUTAJ
Jeśli będzie ładna pogoda itp. to może trochę dłuższa wersja z Brwinowa przez Otrębusy do Nadarzyna, kółeczko na rondzie i przez Granicę do Pruszkowa.
Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć (dla mnie to nowe doświadczenie, bo jak na razie jeździłem tylko solo :oops: ), to zapraszam:
SOBOTA 31 października godz. 10:00 przy fontannie w parku Potulickich przy USC (ul. Prusa - na wysokości start/meta na mapce).
Trasa pod względem jakościowym wydaje mi się w porządku, ale dopiero od niedawna mieszkam w Pruszkowie i eksploruje okoliczne asfalty - opisane powyżej zostały już zbadane. :-)
Napisano 28 październik 2009 - 11:17
Tempo? A bo ja wiem. :-P Ja tam mam jeszcze inne stresy, mam rower od września i dodatkowo zawsze jeździłem sam. A tu jeszcze jakieś tempo? :shock: Aaaaa... :mrgreen:
Napisano 28 październik 2009 - 15:10
Gosc_Tompoz_*
Napisano 28 październik 2009 - 20:41
Radzę wam jedna pora komu nie pasuje to nie a komu tak to tak ta porę ogłosic na róznych forach ............................ i macie ustawke jka warzenie.
Ja mam stałego partnera treningowego od 4 lat. Pierwszy raz umówlolismy sie z internetu. Jesteśmy wróznym wieku.............................. ale znależlismy wspólny język............................ i już tak 4 lata bujamy się razem pocimy po szosach Łodzi czy okolic. Nieraz z ustawek są przyjaznie nie tylko kolarskie ale takie życiowe na zawsze.
Rzycący wam stałej ustawki Tompoz
Dodaj odpowiedź