Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#501 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 lipiec 2010 - 13:48

Nasza dzisiejsza droga przez mękę. :mrgreen:
http://www.bikemap.net/route/596198
Dzięki za pomoc w przetrwaniu tego dnia! ;-)

Jutro ma być chłodniej, więc też będziemy o 10:00 w Komorowie. Tym razem obiecuję się nie spóźnić :oops:

#502 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 lipiec 2010 - 20:41

Trasa fajna trochę techniki było każdemu się przyda tylko żeby nie tak gorąco :-P

#503 maxi

maxi
  • Użytkownik
  • 105 postów
  • SkądPruszków

Napisano 19 lipiec 2010 - 08:00

ja ostatnio w sobotę wybrałem się na rower o 5 rano ( aby nie pedałować w upale) okolice Brwinowa i Błonia i ku memu zdziwieniu spotkałem 6 kolarzy :shock: - myślałem, że tylko ja nie mogę spać :mrgreen:

#504 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 lipiec 2010 - 10:42

zapowiadane ochłodzenie zbliża się DUŻYMI krokami w teori ;-) ale w sobotę w naszych godzinach jazdy ma nie padać, więc...

#505 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 23 lipiec 2010 - 11:11

Więc? :-)

#506 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 lipiec 2010 - 11:41

Więc ponawiam propozycję co do połączenia naszej grupy (fontanny) z grupą (Komorów) w taki sposób aby w sobotę spotykać się pod fontanną a w niedzielę w Komorowie, godziny bez zmian.

A drugie "więc" to ciekawe jak będzie z pogodą czy będzie padać? Bo trzeba by klocki zmienić jak by co, i jaki kierunek byłby w propozycjach?

#507 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 23 lipiec 2010 - 11:52

Dawno w Lesznie nie byłem, więc może coś takiego mniej więcej:
http://www.bikemap.net/route/544547
?

#508 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 lipiec 2010 - 12:26

tak właśnie myślałem żeby zatoczyć takie kólko po tym pustym asfalciku :-D

a ten wczasowicz mlody to wrócił już niewiesz będzie czy nie. Wczoraj spotkałem młodego człowieka i może dołączy do nas pod koniec wakacji

#509 maxi

maxi
  • Użytkownik
  • 105 postów
  • SkądPruszków

Napisano 26 lipiec 2010 - 16:29

Tak z ciekawości, jaka jest frekwencja grupki (fontanny - Pruszków) i grupki (Komorów)?

#510 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 lipiec 2010 - 01:27

GreQ, - jak było w sobotę? Ja miałem kaca gigant, więc nawet na forum rano nie wchodziłem (i w niedzielę tez nie :roll: ).

maxi, zwykle 4-8 osób, ale pewnego dnia doliczyliśmy koło Góry Kalwarii 15 :-D

W piątek już odmówiłem udziału w jednej imprezie, żeby zdrówko na sobotę było :-P . Pogoda ma wrócić do normy.

#511 lukz

lukz
  • Użytkownik
  • 16 postów
  • SkądGrodzisk Mazowiecki

Napisano 28 lipiec 2010 - 11:16

Rozumiem, że bez problemu można się do Was dołączyć? (2-3 osoby) W sobotę w Pruszkowie pod fontanną a w niedziele Komorów - kościół, tak?

#512 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 28 lipiec 2010 - 11:38

O tak, tak. Toż to będzie tłum. Pewnie z 5 osób w porywach. ;-) Ale może się zdziwię.

Mam plan wybrać się w niedzielę do Sochaczewa? Start jest o 15, więc pewnie tak z godzinkę, półtorej przed można by zajrzeć. Ktoś dołączy?

#513 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 lipiec 2010 - 11:40

lukz, - Jasne! - dołączajcie :!: . W zasadzie to ostatnio zawsze się spotykamy w Komorowie pod kościołem, bo pod fontanną pustki. Ja zawsze startuję z Pruszkowa (więc fontanna bardziej by mi pasowała), przejeżdżamy koło fontanny, aby zgarnąć gdyby się ktoś pojawił, ale tam pusto. Komorów ma tą zaletę, że jest bliżej do wylotu na trasy przejazdu w okolicy Tarczyna, a jak jest większa grupa to jednak im szybciej się wyrwiemy z gęstego ruchu samochodowego - tym lepiej.

Na razie, czyli w najbliższą sobotę, Komorów godz 10:00. Pogoda ma być wreszcie śliczna, więc pewnie zrobimy ze 120km. To zresztą ustalamy zawsze na starcie. Trasa jest tak ułożona, że zawsze można pojechać skrótem.

O tak, tak. Toż to będzie tłum. Pewnie z 5 osób w porywach. ;-) Ale może się zdziwię.

Oj, chyba się zdziwisz ;-) . Jeśli przyjedziesz Ty, GreQ, lukz+2, Ja+2 - to juz jest 8. A jeszcze paru kolegów zwykle dołącza. Pamiętaj, że po tym tygodniu deszczowym wszyscy są "wyposzczeni" :mrgreen: .

Do zobaczenia w sobotę!

#514 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 lipiec 2010 - 11:44

pafcio ja niestety nie jeździłem kiepsko się czułem a poza tym tak nie mogłem się przekonać co do pogody, choć nie było tak źle.

lukz jasne że można, ba nawet trzeba ;-)

...ta wątek odrzywa znaczy się jesień się zbliża i wrócą tłumy pod fontannę :mrgreen:

ale może w końcu się zaczniemy umawiać tak jak proponowałem
sobota - fontanna
niedziela - Komorów

#515 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 28 lipiec 2010 - 12:08

Nie no, już nie przesadzajmy z gęstym ruchem samochodowym w sobotę o 10 rano...
Ja jestem za sobotą w pru a niedzielą w Komorowie. W sobotę Kampinos i okolice, w niedzielę Tarczyn itp.

#516 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 lipiec 2010 - 12:10

Nie no, już nie przesadzajmy z gęstym ruchem samochodowym w sobotę o 10 rano...
Ja jestem za sobotą w pru a niedzielą w Komorowie. W sobotę Kampinos i okolice, w niedzielę Tarczyn itp.

Mi tak też pasuje. W zasadzie, to mi wszystko pasuje :-) . Dostosuję się do większości. :-P

#517 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 lipiec 2010 - 12:22

ale w sobotę też czasem pojedziemy do Tarczyna, dobrze :-P

i jest załatwione, grupa scalona, hip,hip hura.

#518 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 28 lipiec 2010 - 13:16

Witam,
To może i ja po dłuższej przerwie dołączę skoro taka mocna grupa zaczyna sie klarowac

#519 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 lipiec 2010 - 14:12

swiatek
hejka, a to na Shelu już nikt nie jeździ czy za słabo :mrgreen:

#520 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 28 lipiec 2010 - 16:10

GreQ jak zwykle mistrz ciętej riposty :mrgreen: widzę, że cały czas pamiętasz naszą ostanią przejażdżkę i tych harpaganów spotkanych po drodze.
Jakoś Shell w wakacje słabo działa.

Dodaj odpowiedź