Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 lipiec 2010 - 11:41
Więc ponawiam propozycję co do połączenia naszej grupy (fontanny) z grupą (Komorów) w taki sposób aby w sobotę spotykać się pod fontanną a w niedzielę w Komorowie, godziny bez zmian.
A drugie "więc" to ciekawe jak będzie z pogodą czy będzie padać? Bo trzeba by klocki zmienić jak by co, i jaki kierunek byłby w propozycjach?
A drugie "więc" to ciekawe jak będzie z pogodą czy będzie padać? Bo trzeba by klocki zmienić jak by co, i jaki kierunek byłby w propozycjach?
Napisano 23 lipiec 2010 - 11:52
Dawno w Lesznie nie byłem, więc może coś takiego mniej więcej:
http://www.bikemap.net/route/544547
?
http://www.bikemap.net/route/544547
?
Napisano 27 lipiec 2010 - 01:27
GreQ, - jak było w sobotę? Ja miałem kaca gigant, więc nawet na forum rano nie wchodziłem (i w niedzielę tez nie :roll: ).
maxi, zwykle 4-8 osób, ale pewnego dnia doliczyliśmy koło Góry Kalwarii 15 :-D
W piątek już odmówiłem udziału w jednej imprezie, żeby zdrówko na sobotę było :-P . Pogoda ma wrócić do normy.
maxi, zwykle 4-8 osób, ale pewnego dnia doliczyliśmy koło Góry Kalwarii 15 :-D
W piątek już odmówiłem udziału w jednej imprezie, żeby zdrówko na sobotę było :-P . Pogoda ma wrócić do normy.
Napisano 28 lipiec 2010 - 11:40
lukz, - Jasne! - dołączajcie :!: . W zasadzie to ostatnio zawsze się spotykamy w Komorowie pod kościołem, bo pod fontanną pustki. Ja zawsze startuję z Pruszkowa (więc fontanna bardziej by mi pasowała), przejeżdżamy koło fontanny, aby zgarnąć gdyby się ktoś pojawił, ale tam pusto. Komorów ma tą zaletę, że jest bliżej do wylotu na trasy przejazdu w okolicy Tarczyna, a jak jest większa grupa to jednak im szybciej się wyrwiemy z gęstego ruchu samochodowego - tym lepiej.
Na razie, czyli w najbliższą sobotę, Komorów godz 10:00. Pogoda ma być wreszcie śliczna, więc pewnie zrobimy ze 120km. To zresztą ustalamy zawsze na starcie. Trasa jest tak ułożona, że zawsze można pojechać skrótem.
Do zobaczenia w sobotę!
Na razie, czyli w najbliższą sobotę, Komorów godz 10:00. Pogoda ma być wreszcie śliczna, więc pewnie zrobimy ze 120km. To zresztą ustalamy zawsze na starcie. Trasa jest tak ułożona, że zawsze można pojechać skrótem.
Oj, chyba się zdziwisz ;-) . Jeśli przyjedziesz Ty, GreQ, lukz+2, Ja+2 - to juz jest 8. A jeszcze paru kolegów zwykle dołącza. Pamiętaj, że po tym tygodniu deszczowym wszyscy są "wyposzczeni" :mrgreen: .O tak, tak. Toż to będzie tłum. Pewnie z 5 osób w porywach. ;-) Ale może się zdziwię.
Do zobaczenia w sobotę!
Napisano 28 lipiec 2010 - 11:44
pafcio ja niestety nie jeździłem kiepsko się czułem a poza tym tak nie mogłem się przekonać co do pogody, choć nie było tak źle.
lukz jasne że można, ba nawet trzeba ;-)
...ta wątek odrzywa znaczy się jesień się zbliża i wrócą tłumy pod fontannę :mrgreen:
ale może w końcu się zaczniemy umawiać tak jak proponowałem
sobota - fontanna
niedziela - Komorów
lukz jasne że można, ba nawet trzeba ;-)
...ta wątek odrzywa znaczy się jesień się zbliża i wrócą tłumy pod fontannę :mrgreen:
ale może w końcu się zaczniemy umawiać tak jak proponowałem
sobota - fontanna
niedziela - Komorów
Napisano 28 lipiec 2010 - 12:10
Mi tak też pasuje. W zasadzie, to mi wszystko pasuje :-) . Dostosuję się do większości. :-PNie no, już nie przesadzajmy z gęstym ruchem samochodowym w sobotę o 10 rano...
Ja jestem za sobotą w pru a niedzielą w Komorowie. W sobotę Kampinos i okolice, w niedzielę Tarczyn itp.