Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 lipiec 2010 - 08:18
Więc będę ja i jeden kolega. Rozumiem, że jutro Pruszków pod fontanną o 10:00? Z tym, że ja dawno nie byłem tam i nie wiem dokładnie gdzie to jest ani jak szybko dojechać z Grodziska do Pruszkowa... Proszę o jakiś telefon na PW żebyśmy mogli się jutro w razie co kontaktować
Napisano 30 lipiec 2010 - 18:59
Zgadza się, że rozmawialiśmy, ale nie mam jak powiadomić wszystkich, którzy się jutro zjawiają w Komorowie. Leszno nie zając - nie ucieknie szczekając :mrgreen: . Zróbmy jeszcze jutro trasę tarczyńsko-północną i po kłopocie. Tych, co przyjadą pod fontannę o 10 zawiń do Komorowa. Jutro natomiast powiadomimy wszystkich o miejscu i trasie na niedzielę. Ja sam też startuję z Pruszkowa, więc przejadę koło fontanny około 9:50 i pojadę dalej do Komorowa przytrzymać pozostałych aż tam dojedziecie.No wydawało mi się, że ustaliliśmy parę dni temu, że sobota pod fontanną, a niedziela w Komorowie. Jutro Leszno w planie. Poczekamy trochę dłużej niż zwykle pod fontanną.
Napisano 30 lipiec 2010 - 19:52
vortac, Nie wiem, dlaczego się tak upierasz - co Ci Tarczyn przeszkadza w sobotę zamiast niedzieli? Dla mnie osobiście to żaden problem i mogę jechać gdziekolwiek, ale nie wystawię do wiatru kolegów, z którymi się umówiłem tydzień temu. Tylko o to chodzi. Poczekanie pod fontanną też nie ma sensu, bo w Komorowie też czekamy kwadrans na maruderów (zwykle ma mnie ;-) ). A jak w Komorowie zapadnie decyzja, że nie chcą do Leszna to byście niepotrzebnie czekali - tego znowu Wam nie mogę zrobić.
Dlatego jadę na 10:00 do Komorowa z przejazdem pod fontanną około 9:50.
Dlatego jadę na 10:00 do Komorowa z przejazdem pod fontanną około 9:50.