Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 09 luty 2011 - 16:35
Z wyjątkiem dni, w które wpada Piotrek zwany mordercą ;-)krzych1976 tylko u nas to jest tempo spacerowe w porównaniu do RB :-)
condoor - Zadzwonić do Jurka Brodawki, zamówić rower na swój wzrost apotem już tylko jeździć. Najbliższy termin to sobota. Jest termin wcześnie rano, ale jakoś barbarzyńsko wcześnie, więc ja np. wybieram się na 13:30.
Napisano 09 luty 2011 - 19:38
Co jest........To Ty nie znasz Piotrka Mordercy ???!krzy1976, condoor,chętnie poznam Piotrka mordercę :-)
Dzięki PAFCIO za info.......taka jazda na torze to całkiem fajna alternatywa na zimę, może być ;-) Ale to ostre koło :shock: trzeba się przestawić i nauczyć jeździć......co?condoor - Zadzwonić do Jurka Brodawki, zamówić rower na swój wzrost apotem już tylko jeździć. Najbliższy termin to sobota. Jest termin wcześnie rano, ale jakoś barbarzyńsko wcześnie, więc ja np. wybieram się na 13:30.
Napisano 09 luty 2011 - 20:06
a powinienem znać ? może ktoś napisze o nim coś więcej to powiem czy znam czy nie :-) albo jakieś zdjęcie wstawi...
krzy1976 napiszę Ci tyle że mi osobiście Jego styl jazdy nie odpowiada kompletnie, bo prędzej czy później to będzie jakiś wypadek w jego towarzystwie... i obym się mylił, a to że jest mocny jak parowóz to inna sprawa i jak tę moc wykorzystać w grupie też inna.
Ale mimo to pozdrawiam go serdecznie :->
Napisano 09 luty 2011 - 21:25
Nie ma zdjęć - tak szybko zapier..., że nie da się złapać w kadr ;-)...albo jakieś zdjęcie wstawi...
Fakt - trochę zbyt brawurowo sobie poczyna na szosie. Zwłaszcza na czerwonych światłach :roll: . Jednak pomimo tej brawury jazda z Piotrkiem sprawia mi frajdę, bo wyciska ze mnie siódme poty. Może spróbujmy go przekonać do przejścia na jasną stronę mocy....Jego styl jazdy nie odpowiada kompletnie, bo prędzej czy później to będzie jakiś wypadek w jego towarzystwie... i obym się mylił, a to że jest mocny jak parowóz to inna sprawa i jak tę moc wykorzystać w grupie też inna.
Nie jest tak źle - przecież jeździć już umiesz ;-) . Błyskawicznie się przyzwyczaisz do ostrzaka. Do tego kilka prostych zasad dotyczących zachowania na torze i śmigasz bezkolizyjnie jak stary torowiec.Ale to ostre koło :shock: trzeba się przestawić i nauczyć jeździć......co?
Napisano 09 luty 2011 - 23:17
....Wyjaśnisz mi kto to jest ? :-)
PAFCIO....podoba mi sie ten tor. Chciałbym se spróbować, może jak dojdę do siebie(mam grypkę) to się nawet jeszcze w końcówce lutego wyrwę pokręcić. Ile czasu na początek wystarczy zarezerwować....godzina będzie ok?......pozdr. JacekNie jest tak źle - przecież jeździć już umiesz ;-) . Błyskawicznie się przyzwyczaisz do ostrzaka. Do tego kilka prostych zasad dotyczących zachowania na torze i śmigasz bezkolizyjnie jak stary torowiec.
Napisano 10 luty 2011 - 00:25
Napisano 10 luty 2011 - 02:19
zabierasz swoje pedały, może czas kupić szosowe pedały i buty ? :-)PAFCIO Super.....to rowery mają na miejscu a buty, jak z butami jakie mają bloki?.....pytam bo ja mam buty z blokami do mtb, mimo że zasuwam na szosówkach ale w razie ''W'' to załatwie se buty na szose i już........ 8-)
Napisano 10 luty 2011 - 08:19
condor bierz na tor swoje pedaly mtb i szlus. Dużo ludzi MTB-owców tak tam śmiga.
Napisano 10 luty 2011 - 17:03
.....I Jeśli się wybiorę na tor to chyba tak zrobię i zabiorę je ze sobą a szosowe buty i pedały już mam ustawione na oku i najdalej do końca marca kupię sobie bo w tych mtb po dłuższej jeździe zaczynaja mi drętwieć stopy......cóż to chyba jest starość Panowie...starość..... :roll:................. :-Pzabierasz swoje pedały, może czas kupić szosowe pedały i buty ? :-)