Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 17 luty 2011 - 07:50
Napisano 17 luty 2011 - 09:33
Też bym chciał, żeby zrobiło się jak najszybciej szosowo. Zwłaszcza, że wczoraj poszła mi korba w przełajówce, a na szosę pogoda jeszcze średnia (jakiś śnieg od jutra znowu) i chyba muszę reanimować górala z piwnicznych czeluści. :-/
Piłujcie formę w plenerze czy to w domowym zaciszu i mam nadzieję, że jak najszybciej do zobaczenia (szczególnie na 701 i 718 :-> :-> :-> ).
Napisano 17 luty 2011 - 09:46
No wlaśnie mnie też już nogi świeżbią, a chomikowy raj czy trenażer to nie to samo co plener
Coś Ty robił z tą korbą? Przecież to nowy sprzęt
Napisano 17 luty 2011 - 11:33
Napisano 18 luty 2011 - 10:11
To pewnie od tej hiszpańskiej wołowiny! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ta serio to chyba wada produkcyjna, bo producent wzywa do wymiany.
Fajnie z tym startem TdP w Pruszkowie. Chociaż z drugiej strony zeszłoroczny wypad na start do Sochaczewa był fajnym pomysłem. A teraz można siedzieć, bo impreza będzie pod nosem.
Napisano 19 luty 2011 - 18:13
No Panowie dzieje się
http://www.naszosie....e-pologne-2011/
Tak, dzieje się!
polecam, obejrzyjcie:
http://www.onet.tv/t...41,2,klip.html#
A miało być tak pięknie! To tutaj miałem okazję po 30 letniej przerwie pojeździć na torze razem z Lechosławem Michalakiem. Z kolegą z którym razem zaczynaliśmy zabawę w kolarstwo: On zabawę zamienił w karierę, ja skończyłem na zabawie. Ale i Jemu i mnie została przyjaźń z rowerem na zawsze.
pozdrawiam, sąsiad BGŻ Arena (250m od mojego domu?) Waldek
Napisano 19 luty 2011 - 21:04
.........LUDZIE !!!........Ręce mi opadły!!! A swoją drogą, ciekawe jak potoczą się losy naszego STADIONU NARODOWEGO ?! kiedy już ucichną emocje EURO 2012 ? Dlaczego nie został przystosowany również do przeprowadzenia zawodów lekkoatletycznych ?.....Włodarze myślą, że mecze i ew. imprezy masowe wystarczą do utrzymania takiego obiektu? Ale jest jeszcze młodzież, która powinna mieć gdzie trenować i się rozwijać.......same ,,ORLIKI,, Wszystkiego nie załatwią......... :roll: :evil: :oops: :shock: :-( :-/ :-? :roll:Tak, dzieje się!
polecam, obejrzyjcie:
http://www.onet.tv/t...41,2,klip.html#
Napisano 19 luty 2011 - 22:40
W marcu wybory władz PZKol zobaczymy co będzie, a swoja drogą to może komuś zależy na tym żeby zniszczyć taniej można kupić :-/
Na tym torze chce trenować kilka ekip, co z tego jak nikt z nimi nie chce gadać, bo ma ich w d... i pieniądze jakie chcą tu zostawić, inne dyscypliny sportowe też mogą z tej hali mieć pożytek, jak widać na filmie, hokej, rolki, ping pong, babington, tylko trzeba chcieć...
Miejmy nadzieję że zakończy sie to szybko i dobrze dla dyscypliny, tego życzę Wszystkim i sobie
Napisano 20 luty 2011 - 01:03
...nie elegancja Francja.Co tu dużo mówić: Oto Polska właśnie :cry:
Będzie jeszcze gorzej. Ludzie po prostu walczą o przeżycie, ledwo wiążąc koniec z końcem, a co tu mówić o sporcie. A ci co siedzą na stołkach tylko kombinują jak by tu się obłowić i skręcić coś na boku.
Napisano 20 luty 2011 - 09:52
Napisano 04 marzec 2011 - 01:18
Gosc_lukassss3_*
Napisano 04 marzec 2011 - 09:41
Widzę, że większość z was już rozpoczęła sezon. Jedni na torze inni nawet już w plenerze(gratuluje zacięcia). Ja jak narzazie kręcę sobie w domu na trenażerku i staram się przygotować do sezonu jak najlepiej. Oczywiście nie mogę się już doczekać naszych wspólnych wypadów w stronę Tarczyna. Przy odrobinie szczęścia i sprzyjającej pogodzie może uda nam się zorganizować jakiś wspólny trening już w marcu. Ja niestety ze względu na zajęcia w weekendy jestem troszkę mało elastyczny ale jeśli będę miał akurat wolny weekend to z chęcią się przyłączę. Stronka GreQ'a naprawdę fajna. W przyszłości można zrobić podstronę z prezentacją członków zespołu
Pozdrawiam Łukasz ;-)