Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 listopad 2009 - 15:09
Dzisiaj to normalnie miałem Paris - Roubaix. Ech, te samotne eksploracje asfaltów...
Ale w końcu spotkałem innego fana Saxo Bank! :-)
Ponieważ dziś niedziela, to z cyklu koncert życzeń pozdrawiam samotnego kolarza we wdzianku Saxo Banku miniętego ok 11:30 między Nową Wsią a Książenicami.
Ale w końcu spotkałem innego fana Saxo Bank! :-)
Ponieważ dziś niedziela, to z cyklu koncert życzeń pozdrawiam samotnego kolarza we wdzianku Saxo Banku miniętego ok 11:30 między Nową Wsią a Książenicami.
Napisano 29 listopad 2009 - 17:52
Wzajemnie pozdrawiam Vortac. Ten gość w SAxo to byłem ja :-D Deklarowałem, że będę w sobotę ale jakoś się nie złożyło :-( .
Niezapowiedziana wizyta rodziny żony. W przyszłym tygodniu jak będzie w miarę znośna pogoda (zapowiadają śnieg) to żeby się paliło i waliło jestem w sobotę pod fontanną.
pozdrawiam,
Piotr
Niezapowiedziana wizyta rodziny żony. W przyszłym tygodniu jak będzie w miarę znośna pogoda (zapowiadają śnieg) to żeby się paliło i waliło jestem w sobotę pod fontanną.
pozdrawiam,
Piotr
Napisano 29 listopad 2009 - 18:10
:mrgreen: :shock: 8-) :-) Jej, ale fajnie. Chyba trzeci raz wysyłam pozdrowienia i mam trafialność 2 z 3.
Już wracałem i myślałem, że nikogo nie spotkam. A tu proszę, 3 w 1: spotkany, Saxo i jeszcze z forum.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No właśnie, straszą, że ma zima przyjść 4 grudnia. Mam nadzieję, że się znów nie sprawdzą prognozy.
Już wracałem i myślałem, że nikogo nie spotkam. A tu proszę, 3 w 1: spotkany, Saxo i jeszcze z forum.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No właśnie, straszą, że ma zima przyjść 4 grudnia. Mam nadzieję, że się znów nie sprawdzą prognozy.
Napisano 29 listopad 2009 - 18:38
Zobaczymy. Ja pojechałem do Siestrzeni i przez Młochów wracałem do Pruszkowa. W Młochowie też spotkałem jeszcze dwóch chłopaków. Sporo nas tu jeździ w okolicy. Może się jakoś powoli zbierzemy do kupy i stworzymy peleton ;-)
Jak będzie breja to nici z jazdy
Jak będzie breja to nici z jazdy
Napisano 30 listopad 2009 - 14:05
Co powiecie na coś TAKIEGO ?
Powrót do Tarczyna, a właściwie na ten genialny kawałek zaraz za nim.
Pomysł taki - do Nadarzyna tradycyjnie przez Granicę. Potem przez Mroków i Złotokłos do Tarczyna - nie zatrzymując się zwiedzamy ten cudowny kawałek asfaltu :mrgreen: i wracamy do Tarczyna na postój.
Powrót z Tarczyna przez Żelechów do Nadarzyna i potem dla odmiany przez Otrębusy?
Taka trasa z pętelką w Tarczynie ma 89km.
Jeśli darujemy sobie jazdę przez Złotokłos i w Mrokowie wypadniemy na Krakowską i prosto do Tarczyna, to skraca się do 80km.
Tniemy mocniej?
Pomysły, opinie, druzgoczącą krytyka mile widziane. :-D
Powrót do Tarczyna, a właściwie na ten genialny kawałek zaraz za nim.
Pomysł taki - do Nadarzyna tradycyjnie przez Granicę. Potem przez Mroków i Złotokłos do Tarczyna - nie zatrzymując się zwiedzamy ten cudowny kawałek asfaltu :mrgreen: i wracamy do Tarczyna na postój.
Powrót z Tarczyna przez Żelechów do Nadarzyna i potem dla odmiany przez Otrębusy?
Taka trasa z pętelką w Tarczynie ma 89km.
Jeśli darujemy sobie jazdę przez Złotokłos i w Mrokowie wypadniemy na Krakowską i prosto do Tarczyna, to skraca się do 80km.
Tniemy mocniej?
Pomysły, opinie, druzgoczącą krytyka mile widziane. :-D
Napisano 02 grudzień 2009 - 10:29
No dobrze, nie widzę za ani przeciw. :->
Zatem w sobotę 5 grudnia o 10:00 tam gdzie zawsze - koło fontanny.

Zatem w sobotę 5 grudnia o 10:00 tam gdzie zawsze - koło fontanny.

O, o, to znaczy, że widjo będzie? To trzeba rower odpucować i chyba do fryzjera skoczyć. ;-) Nie będę miał tym razem aparatu, więc nawet zdjęć statycznych nie będzie ode mnie.Wpadlem na pomysł ze jak będzie ładna pogoda tak jak ostatnio to wezmę statyw (pająk) i go na tamtym odcinku przymocuje i aparatem się nagra co wy na to??
Napisano 05 grudzień 2009 - 20:49
A no to spóźnione pozdrowienia, nie wypadało Panów z rowerami tak bezpardonowo od razu sote zaczepić co by nie zostać posądzonym na napaść czy nagabywanie :-) Ale Pegos mi podpowiedział że fontanna jest jak Rondo Babka, i teraz już wiem.... ogólnie Pruszków to dla mnie prawie jak Portugalia, ale już robię postępy i wiem gdzie są stacje i mak i rondo z pomnikiem bełta w fontannie i nawet jeden sklep rowerowy, i wulkanizacja :-D
Napisano 09 grudzień 2009 - 09:10
Piszę z taką pewną nieśmiałością, bo prognozy zapowiadają ochłodzenie i temperaturę 0-2 stopnie w weekend...
Ale jeśli tylko nie będzie padać, to ja będę.
Tak jak zawsze, w sobotę o 10:00 pod fontanną.
Będę dziś odtwórczy i proponuję kierunek z poprzedniego wypadu (z lekką zmianą, żeby nie jechać trasą katowicką). Nie za długi, zawsze można skrócić.
Opis TUTAJ
Ale jeśli tylko nie będzie padać, to ja będę.
Tak jak zawsze, w sobotę o 10:00 pod fontanną.
Będę dziś odtwórczy i proponuję kierunek z poprzedniego wypadu (z lekką zmianą, żeby nie jechać trasą katowicką). Nie za długi, zawsze można skrócić.
Opis TUTAJ