Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 25 listopad 2009 - 00:47
Napisano 25 listopad 2009 - 08:14
SOBOTA 28 listopada godz. 10:00 Pruszków, ul. Prusa - fontanna w parku Potulickich przy USC.
Powtórka zeszłotygodniowej trasy:
Pruszków - Nadarzyn - Gołków - Tarczyn - Żelechów - Nadarzyn - Pruszków
83 km
Spoko, punkt dymania oponek czynny od 09:40 8-)Vortac w razie czego jak sobie jakoś nie załatwię w piątek pompki to liczę na ciebie ze będę mógł z korzystać z twojej.
Napisano 27 listopad 2009 - 18:22
Napisano 27 listopad 2009 - 22:46
W tą sobote niestety mnie nie było rozłożyłem się na dobre :-? Waco ja cie nie widziałem w piastowie a tez z tamtąd jestem i dość często jeżdżę, ostatnio widziałem jakiegoś kolarza w ciemnym wdzianku przejeżdżał koło wiaduktu warszawską w stronę ursusa to byłeś ty?
W Piastowie to w sumie ciężko mnie spotkać, bo mieszkam bardzo blisko Ursusa i wyjeżdżam z Piastowa Regulską przez Aleje Jerozolimskie. Oprócz tego dwa miesiące nie jeździłem, a zobaczyć mnie łatwo bo śmigam na krwiści czerwonym Wilierze w spodniach caisse d'epargne i czerwonej kurtce.
Więc na 95% zgłaszam swoją obecność i do tarczyna zamierzam trzymać tempo
Napisano 28 listopad 2009 - 10:18
Hehe, moje 95% znaczyło mniej więcej "nie będzie mnie, chyba że wydarzy się coś zupełnie niespodziewanego, nieprzewidywalnego, zaskakującego, ... i będę się mógł pojawić" ;-) A z sigmami mam złe skojarzenia :-) Widzę, że pogoda za oknem elegancka, proszę zrobić jakieś ładne zdjęcia z finiszu :-DCo wy z tymi procentami?
Napisano 28 listopad 2009 - 17:01
pawelkepien chyba już wspominałem, że przy mojej koordynacji ruchowej ;-) w grę wchodzą tylko zdjęcia statyczne.
Fotki z Tarczyna wrzuciłem na Picasę - adres pod postem (www).
waco szalenie się cieszę, że zastosowaliśmy ten skrót (zabójczy, bo się trasa skróciła "aż" o 5km). Jak dla mnie to była REWELACJA. Następnym razem chyba naprawdę wrócę do Tarczyna i zrobię kółeczko jeszcze raz.
Tempo wyszło chyba całkiem niezłe? Ja od czasu gdy mam licznik (jakoś 2 miesiące?) zarejestrowałem dziś max prędkośc i max średnią. Zatem wypad szczególnie udany.
I pogoda genialna.
dzięki za jazdę
PS Jeśli ktoś ma jutro ochotę na jakiś mniejszy wypad, to ja chętnie. Czekam na jakieś info jakby co.
Napisano 28 listopad 2009 - 20:36
Napisano 28 listopad 2009 - 20:51