zdrowe siodełko do szosy
Napisano 06 marzec 2009 - 09:55
Nie polecam chłopakom którzy nie mają jeszcze potomstwa.
Ale kto powiedział że jeżdżenie na szosówce jest wygodne i komfortowe.
Jedno wiem spróbuj posiedzieć w wygodnym fotelu przez 4-5 godzin to i tak cię D...a zaboli 8-) Jeden mój kolega który siedział na różnych sprzętach powiedział-najleprze siodło to takie którego nie czujesz podczas jazdy :-/
Napisano 06 marzec 2009 - 17:13
Osobiście używam Sella SLR135gr jest twarde jak diabli.
Nie polecam chłopakom którzy nie mają jeszcze potomstwa.
Ale kto powiedział że jeżdżenie na szosówce jest wygodne i komfortowe.
Jedno wiem spróbuj posiedzieć w wygodnym fotelu przez 4-5 godzin to i tak cię D...a zaboli 8-) Jeden mój kolega który siedział na różnych sprzętach powiedział-najleprze siodło to takie którego nie czujesz podczas jazdy :-/
Co ma siodło do płodnosci kolarza? Nic. jedyne czego mozna się dorobić siedząc za długo na siodle to hemoroidy i jeśłi już przy sexie jesteśmy to mogą występować problemy z erekcją. niepłodnosć to zupełnie inny problem i kompletnie niezwiązany z siedzeniem na siodle.
Napisano 06 marzec 2009 - 20:28
To jest już nie auktualne 8-)
Niedługo wrzucę fajne foto z tym siodełkiem :mrgreen:
Napisano 06 marzec 2009 - 22:46
Są dostępne wersje kolorystyczne: jak na zdjęciu i negatyw, czyli czarne z białymi bokami.
Napisano 29 marzec 2009 - 02:12
Obecnie mam od dwóch lat massi protech i jakoś przestało mi pasować.
help
Napisano 29 marzec 2009 - 12:49
Albo AIM (egzemplarz, który miałem ważył 311g), albo wyżej pokazany przeze mnie Kellys Cognitor. Katalogowo kosztuje 109 zł. Tak naprawdę to jest siodełko produkcji Velo. W tylnej części korpusu ma wstawione bardziej miękkie elementy pod kości miednicy, oraz jest fajnie wypchane. Bardzo komfortowe polecam. Dostępne kolory to biały z czarnymi bokami (jak na foto) i negatyw.Chyba mam problem..... potrzebuję siodełka za max 100 zł, waga mało istotna, byleby super wygodne było do 200 km. Jeżdżę często po 150 km. Czy jest takie siodełko, czy takie rzeczy to tylko w erze ? Hę ?
Obecnie mam od dwóch lat massi protech i jakoś przestało mi pasować.
help
Napisano 29 marzec 2009 - 13:08
Napisano 29 marzec 2009 - 14:09
A może używane selle slr ? Tylko ktoś pisał, że musi się ono dopasować - jak z piórem, więc po czyjejś du... będzie nie wygodne...
Napisano 29 marzec 2009 - 14:40
Wystawiamy je też na Allego.Mogę załawić taniej jak ktoś chce
Napisano 29 marzec 2009 - 19:40