Skocz do zawartości

Rower vs samochody

583 odpowiedzi w tym temacie

#581 yasiu

yasiu
  • Użytkownik
  • 310 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 październik 2010 - 13:34

Cytat

No bo trzeba sieniestety pofatygowac do leniuszków policjantów osobiście.

no niestety zaden leniwy policjant nic mi nie powiedzial. Moze scigneli goscia i od razu poddal sie karze, nie wiem. Wogole byly jaja. Dzwonilem na 112 to mnie pan przekierowal do drogowki w poznaniu, oni jak sie dowiedzieli ze jestem 20km za poznaniem przekierowali mnie do innej drogowki (bo to już inszy region) i dopiero tam moglem zglosic co chcialem. Cale przekierowania i kolejne oczekiwania trwaly dluzej niz opisanie sprawy przeze mnie. Masakra.

#582 Piotr92

Piotr92
  • Użytkownik
  • 765 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 11 październik 2010 - 19:13

Dzisiaj przyczyniłem się do zatrzymania pijanego kierowcy, wyjechał mi z podwórka i trąbił jak szalony. Potem zjechał na pobocze i tuz przede mną bez migacza wjechał na drogę i znowu zjechal i wysiadając przewrócił się na ziemię i nie mógł wstać. Zadzwoniłem po Policję, przyjechali, zabrali gościa i podziękowali za wezwanie.

#583 PsYhOl

PsYhOl
  • Użytkownik
  • 1064 postów
  • SkądBrzesko

Napisano 12 październik 2010 - 19:52

Hehe skojarzył mi się ten motyw z filmem "Pieniądze to nie wszystko" ;)

#584 comet1

comet1
  • Użytkownik
  • 215 postów
  • SkądPolska

Napisano 12 październik 2010 - 20:34

Cytat

Dzisiaj przyczyniłem się do zatrzymania pijanego kierowcy, wyjechał mi z podwórka i trąbił jak szalony. Potem zjechał na pobocze i tuz przede mną bez migacza wjechał na drogę i znowu zjechal i wysiadając przewrócił się na ziemię i nie mógł wstać. Zadzwoniłem po Policję, przyjechali, zabrali gościa i podziękowali za wezwanie.

Nie ma co, ładnych masz gości i jeszcze rozrabiają Ci na podwórku!
Moi goście zachowują się bardziej kulturalnie.

pozdr

O! Widzę, że wykasowano moją sygnaturę. To znaczy, że jej treść dotarła. Bardzo mnie to cieszy.

Dodaj odpowiedź

Zaawansowany edytor tekstowy