Skocz do zawartości

Rower vs samochody

583 odpowiedzi w tym temacie

#581 yasiu

yasiu
  • Użytkownik
  • 310 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 październik 2010 - 13:34

No bo trzeba sieniestety pofatygowac do leniuszków policjantów osobiście.

no niestety zaden leniwy policjant nic mi nie powiedzial. Moze scigneli goscia i od razu poddal sie karze, nie wiem. Wogole byly jaja. Dzwonilem na 112 to mnie pan przekierowal do drogowki w poznaniu, oni jak sie dowiedzieli ze jestem 20km za poznaniem przekierowali mnie do innej drogowki (bo to już inszy region) i dopiero tam moglem zglosic co chcialem. Cale przekierowania i kolejne oczekiwania trwaly dluzej niz opisanie sprawy przeze mnie. Masakra.

#582 Piotr92

Piotr92
  • Użytkownik
  • 765 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 11 październik 2010 - 19:13

Dzisiaj przyczyniłem się do zatrzymania pijanego kierowcy, wyjechał mi z podwórka i trąbił jak szalony. Potem zjechał na pobocze i tuz przede mną bez migacza wjechał na drogę i znowu zjechal i wysiadając przewrócił się na ziemię i nie mógł wstać. Zadzwoniłem po Policję, przyjechali, zabrali gościa i podziękowali za wezwanie.

#583 PsYhOl

PsYhOl
  • Użytkownik
  • 1064 postów
  • SkądBrzesko

Napisano 12 październik 2010 - 19:52

Hehe skojarzył mi się ten motyw z filmem "Pieniądze to nie wszystko" ;)

#584 comet1

comet1
  • Użytkownik
  • 215 postów
  • SkądPolska

Napisano 12 październik 2010 - 20:34

Dzisiaj przyczyniłem się do zatrzymania pijanego kierowcy, wyjechał mi z podwórka i trąbił jak szalony. Potem zjechał na pobocze i tuz przede mną bez migacza wjechał na drogę i znowu zjechal i wysiadając przewrócił się na ziemię i nie mógł wstać. Zadzwoniłem po Policję, przyjechali, zabrali gościa i podziękowali za wezwanie.

Nie ma co, ładnych masz gości i jeszcze rozrabiają Ci na podwórku!
Moi goście zachowują się bardziej kulturalnie.

pozdr

O! Widzę, że wykasowano moją sygnaturę. To znaczy, że jej treść dotarła. Bardzo mnie to cieszy.

Dodaj odpowiedź