^będę pamiętał 
Niestety trudów sezonu nie przeżyło w dobrym stanie górne łożysko w sterach. Z tego co widzę to zardzewiało w środku. Być może uda się kupić w jakiejś rozsądnej cenie zamiennik (6707 2RS). Narazie zostawiłem jak jest - po wlaniu smaru i porządnym "pokręceniu" chodzi znacznie lepiej... Luzów nie ma, jedynie w środku coś trzeszczy.
Wymieniłem także linki i pancerze. Z odpowiednim narzędziem do cięcia było to w zasadzie przyjemnością. Pancerze dałem lekko krótsze niż były do tej pory, i teraz przód wygląda dużo estetyczniej. Przejechałem przed domem kilkaset metrów żeby doregulować i napęd oraz hamulce chodzą doskonale.
Nie mogłem odmówić sobie założenia na to wszystko białej owijki od Canyona. Niby chciałem czekać do wiosny, ale chrzanić to. W deszczu i tak nie mam zamiaru jeździć więc jest szansa, że owijka przeżyje zimę w dobrym stanie.
DSC_0216 by Piotr K, on Flickr
Rozpiska wagi poniżej. Niestety niektóre części pozostały niezważone - np. nie chciało mi się wybijać suportu tylko po to żeby zważyć ramę itp. Ale jest sporo rzeczy zważonych.

Razem - 7351g