Mi bardziej chodzi o to, że wypuścili rower z podróbą ISM adamo ale oczywiście bez logo. Już znalazłem. Siodło nazywa się Velo VL-9093 ISM. Więc może w romecie to nie "fizik antares" i "fizik arione" tylko "romet antare" i "romet arion".
Edit: Choć nie wiem czy jednak nie muszę odszczekać. Tak patrząc na zdjęcia to siodełko z krossa wygląda na licencjonowane przez ISM.
Siodełka zniknęły, czyli znaleźli się chętni (nabrani ;-) - najprawdopodobniej jest to R5, czyli coś do czego Fizik oficjalnie się nie przyznaje. Praktyka w polskich sklepach internetowych jest taka, że ten kto oferuje siodełka "Antares Versus Evo R5" w cenach rzędu 220zł, ten równocześnie handluje produktami Rometu.
No i gdzieś tam wyczytałem, że "Antares Versus Evo R5" różni się od reszty materiałem skorupy, ma mniej "carbonu", o ile w ogóle go ma - zatem to wygląda na "plastikową replikę" w całkiem niemałej cenie - ugięcie skorupy tych siodełek pod naciskiem było dla mnie porażające - siodełka trekingowe za ułamek tej ceny są sztywniejsze... Może dlatego sztyce Fizika mają tak niskie jarzemko, niewiele wystające ponad szyny - żeby nie dobijać do niego żadnym z modeli ich siodełek, choć wg mnie ktoś o słusznej wadze i tak to zrobi, jak nie od razu, to z czasem...