Ja mam bez tarcz waga z pedałami SPD (MTB) 9.75KG przy rozmiarze ramy XL

Ceny Canyonów
Gosc_jaro0011_*
Napisano 31 styczeń 2017 - 10:00
Na polskiej stronie jest błąd - zdjecie dali z modelu bez tarcz a opis mówi co innego...
Tutaj zobacz
https://www.scott-sp...er-10-Disc-Bike
Napisano 03 luty 2017 - 17:15
Panowie,
muszę odszczekać swoje wcześniejsze słowa, że nie można kupić nic w aluminium na 105-ce taniej niż od Canyona. Dzięki uprzejmości kolegi Emilio kupiłem nowy rower. Treka Emonde ALR 5 z zeszłego roku. Nie byłem zdecydowany na 100% na wymianę roweru w tym roku, ale cena okazała się bardzo korzystna.
Niniejszym odszczekuję, że nie możliwe uzyskać rabat 20% na popularne rowery w popularnym rozmiarze. Dostałem sporo większy rabat. Dzięki @Emilio, dzięki sklep Atol Bike.
pozdr
PS dziękuję wszystkim kolegom, którzy po moim wpisie odpowiedzieli na PW.
- Emilo lubi to
Napisano 03 luty 2017 - 17:17
No to super, może też kiedyś skorzystam. Mój pierwszy Canyon był też pewnie moim ostatnim.
Napisano 03 luty 2017 - 21:25
Jeśli rozmawiamy o cenach Canyonów, to ja jestem mocno zawiedziony cenami tegorocznej serii Aeroad. Nie rozumiem, dlaczego nie mogli dać jeszcze jednej, niższej wersji z jakimiś tanimi nie-karbonowymi kołami? Jak widać w ich zamyśle ma być to model tylko dla "elit".
Nawet przez chwilę zastanawiałem się, czy nie kupić i nie odsprzedać tych Reynoldsów, żeby suma summarum rower wyszedł taniej, ale dałem spokój.
Napisano 07 luty 2017 - 16:06
parmenides, dnia 04 Lut 2017 - 10:23, napisał:
Rower nowy, rabat bardzo duży. Szczegóły w sklepie i u kolego Emilio.
pozdr
A mówiłem, że Trek z Puław (lub Lublina) nie jest taki drogi. Trzeba tylko jeździć trochę na rowerze i mieć konto na Stravie .
- parmenides i Janusz159 lubią to
Napisano 10 luty 2017 - 12:23
Dojechał do mnie dzisiaj Trek Emonda ALR 5 ze sklepu Atol-Bike. Złożony, ale jeszcze przed regulacją, więc proszę nie czepiajcie się. Jestem w lekkiej euforii:) Wszystko odbyło się znakomicie - jeśli szukacie sklepu. Cena dla mnie rewelacyjna. Czekam tylko teraz na pierwsze cieplejsze dni, bo na razie tylko biegam i trenażer w domu...
Kurcze, w sumie planowałem wymienić rower dopiero zimą tego roku. Ale dzięki @Emilio przyspieszyłem decyzję.
Emilio, bardzo dziękuję!
pozdr
adam
- muzycom, Emilo, stryjek i 1 inna osoba lubią to
Napisano 10 luty 2017 - 14:03
sirkozi, dnia 10 Lut 2017 - 12:17, napisał:
A jak jest z gwarancją? Musisz serwisować w ww. sklepie czy dowolny autoryzowany przedstawiciel Treka się tym zajmie?
Z tego co niedawno się dowiadywałem w centrali TREK - jeżeli sklep figuruje na liście: http://locator.trekbikes.com/to nie ma problemu żeby w przypadku gwarancji rower oddać do każdego innego sklepu będącego oficjalnym dealerem tej marki.
Napisano 10 luty 2017 - 15:30
j.w.
Sklep jest w sieci Treka. Mogę robić serwisy gdziekolwiek. A i tak będę pewnie w swoim ulubionym serwisie kolarski.eu - który z Trekiem nie ma nic wspólnego, ale znają się na robocie.
Gosc_tobo_*
Napisano 11 luty 2017 - 10:07
parmenides, dnia 10 Lut 2017 - 11:23, napisał:
Dojechał do mnie dzisiaj Trek Emonda ALR 5 ze sklepu Atol-Bike. Złożony, ale jeszcze przed regulacją, więc proszę nie czepiajcie się. Jestem w lekkiej euforii:) Wszystko odbyło się znakomicie - jeśli szukacie sklepu. Cena dla mnie rewelacyjna. Czekam tylko teraz na pierwsze cieplejsze dni, bo na razie tylko biegam i trenażer w domu...
Kurcze, w sumie planowałem wymienić rower dopiero zimą tego roku. Ale dzięki @Emilio przyspieszyłem decyzję.
Emilio, bardzo dziękuję!
pozdr
adam
Ja zrobiłbym serwis piast przed pierwszą jazdą. Bardzo często są za mocno skontrowane. Do tego serwis bębenka i wymiana fabrycznego smaru. Jeśli jeździsz "na mokro" to zaglądałbym bardzo regularnie. Wymieniałem bebechy w tych piastach bardzo często. Jeśli masz jakieś dobre koła albo zapas to sprzedaj te jako nowe i pozbądź się problemu.
- parmenides lubi to
Dodaj odpowiedź