Skocz do zawartości

Zdjęcie

Monopol, ceny,

146 odpowiedzi w tym temacie

#141 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 22 luty 2010 - 15:53

Ale ZMUSILI Cie do kupna , czy o co chodzi ???
Tanio ? Drogo ? Jak tanio bierz , a jak drogo , to szukaj tanszego...
Ty jestes jednak niereformowalny :-D

gorzej niż zmusili - gorzej dla nich, bo zniechęcili mnie bym tam kiedyś wrócił, bo napawde byłem skłonny wyłożyć 150-160zł i kupić ten pulsometr, ale 220 zł to już nie jest nawet zdzierstwo. 8-)

czy drogo? w xtrabike/ formickibike chodzi po 140zł i to model 2010 a tamten był 2009. Co jak co, ale dziękować trza temu kto wymyślił Internet :mrgreen:

A czy ja jestem niereformowalny? nie jestem pod warunkiem, że ktoś mnie przekona mądrymi argumentami, a nie biadoleniem jaki ja to smutas jestem i malkontent, gdzie w rzeczywistości jest dokładnie odwrotnie.

#142 jarek996

jarek996
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • SkądMALM�

Napisano 22 luty 2010 - 15:58

Deadhorse, no wskakuj z usmiechem na neta i szukaj gdzies w "Europie"...
Teraz troche sezon ogorkowy i jest masa przecen na roznorakie sprzety. A sam wiesz ze INTERSPORT to zaden sklep rowerowy. Skierowany jest raczej do "wszystkich".....

http://www.cycle-bas...6.html?refID=gb

32 EUR.......
Tak pierwszy z brzegu.
A oplaca Ci sie sam pulsometr kupowac ?
Zalisz sie kiszka z kaska , to moze lepiej w "kombajn" pojsc ?

P.S. JA chyba nie napisalem , ze SMUTAS ;-)

#143 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 22 luty 2010 - 16:07

32 EUR to jakieś 130zł, więc jak widać da sie i za granicami. Co do IS no rowerowy nie jest, ale pulsometr mozna wszedzie wykorzystac, wiec jako pulsometr mozna uwazac za towar uniwersalny.

Żadnych kombajnów, juz mam 1606L + kadencja na kablu i teraz potrzebuje kupić do tego pulsometr. Nie wiem czy taniej czy drożej niż kombajn, ale wiem, ze na pewno lepiej a to jest najważniejsze.

PS. mówie o tych co tak myślą - na forum oczywiście.

#144 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 22 luty 2010 - 17:49

Intersporty i inne Decathlony są nastawione na klientów przypadkowych, przyjdzie pan kupić buty do biegania to sprzedamy mu przy okazji pulsometr. W takich sklepach często nie wiedzą co sprzedają. W Decathlonie kumpel ostatnio kupił dwie oponki Hutchinson TopSlick2 za 26.99!!! Kobieta przy kasie nawet się dziwiła dlaczego tak tanio. Miśki Lithiony mieli po 59zł. Po prostu trzeba filtrować gdzie co jest tanie. Jak Sigma to tylko Formicki na allegro:) Po za tym zerknij na te pulsometry Mediona czy inne wynalazki, mnie działa już trzeci rok (MD15017).

#145 SPIKE

SPIKE

Spike

• Użytkownik
  • 4694 postów
  • SkądKraków

Napisano 22 luty 2010 - 21:12

Medion to całkiem poządna firma mam ze dwa pulsometry nazwyklejesze i chodza chyba z 5 lat już.
3 kupiłem w markecie i gdyby nie to ze pękła obudowa to chodziłby dalej.

Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów  www.velotech.pl   

Serwis rowerowy - Kraków  tel: 666-316-604[email protected]

Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!!  w godz. - 12.oo - 19.oo

#146 thorian

thorian
  • Użytkownik
  • 858 postów
  • SkądRoztocze

Napisano 22 luty 2010 - 21:16

Maciek, ale z drugiej strony potrafią też dowalić takie ceny, że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

#147 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 22 luty 2010 - 22:08

Co do ich cen to albo mają trzy razy drożej albo cztery razy taniej :mrgreen: bo jeśli jedna opona kosztuje 69zł katalogowo a oni dwie sprzedają za 26.99 to nie kumam już o co chodzi.

Dodaj odpowiedź