Budowa ciała u kolarza
Started By
mateusz661
, 26 Feb 2010 19:48
264 replies to this topic
Posted 29 July 2010 - 10:35
Talent? Żaden biały nie powinien wychodzic na tartan i uprawiac sprintów bo się po prostu ośmiesza. l.
wczoraj biały Francuz wygrał złoty medal lekkoatletycznych ME na 100 w finale z samymi czarnoskórymi sprinterami, po prostu to on ich ośmieszył. Oczywiscie Bolta nie wyprzedzi, ale ME to też coś.
Posted 29 July 2010 - 12:39
no szczegolnie nasza sztafeta 4x100 albo 4x400, nie raz utarła nosa murzynom, nie przesadzajmy, dobry trening dobre suplementy ;] i da radeTalent? Żaden biały nie powinien wychodzic na tartan i uprawiac sprintów bo się po prostu ośmiesza. l.
Aktualnie nasza sztafeta meska 4x400 jest na 5 miejscunajszybszych sztafet wszechczasow, za nimi na przyklad cala czarna sztafeta francuska.
Nalezaloby tez wspomniec M Woronina ktory jako jedyny na swiecie wygral w jednym biegu z Benem Johnsonem i Carlem Levisem. Wiec nie przesadzaj Packu z tym kolorem skory na biezni. Czarni maja predyspozycje czesciej niz biali do biegania ale nie zawsze. Poza kolorem skory ważne są trening, zdrowie i psyche.
Posted 09 August 2010 - 21:46
Mierzy się zawsze w najgrubszym miejscu - udo, łydkę, klatę, biceps. Nie ma znaczenia na jakiej wysokości - zawsze podaje się największy obwód, jaki można pomierzyć.
Tylko talię u kobiet w najcieńszym :mrgreen: .
Tylko talię u kobiet w najcieńszym :mrgreen: .
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Posted 09 August 2010 - 21:56
Udo w najszerszym miejscu to przy samej dupie, ale tam też najwięcej sadełka jest, a ja chciałem zmierzyć mięśnie, bez zbędnego tłuszczu.
W sumie jak patrzymy na swoje postępy to ważniejsze jest, żeby mierzyć zawsze w tym samym miejscu, wtedy widać czy coś poszło czy coś spadło.
W sumie jak patrzymy na swoje postępy to ważniejsze jest, żeby mierzyć zawsze w tym samym miejscu, wtedy widać czy coś poszło czy coś spadło.
Posted 10 August 2010 - 07:57
Posted 21 April 2011 - 23:10
Cześć
Chciałbym odświeżyć temat. Musiałem założyć garnitur, i zauważyłem że noga ledwo mieści mi się w spodniach, tzn. udo. i jest nogawka strasznie opięta :-P
Wzrost - 181cm
Waga - 77kg (ale spokojnie będzie 75 za miesiąc, bo jakieś minimum na brzuchu po zimie jeszcze jest, i mięśni górnej połowy można trochę wywalić, bo biceps, i klatka jest nieco moim zdaniem za bardzo rozbudowana jak na kolarza)
Udo - 64cm
Łydka - 43cm
Jestem ciekaw jak to wygląda u was teraz na początku sezonu, i jak to się będzie zmieniać w czasie. Tłuszczu na nodze nie mam praktycznie, bo jest mocno wycieniowana.
Chciałbym odświeżyć temat. Musiałem założyć garnitur, i zauważyłem że noga ledwo mieści mi się w spodniach, tzn. udo. i jest nogawka strasznie opięta :-P
Wzrost - 181cm
Waga - 77kg (ale spokojnie będzie 75 za miesiąc, bo jakieś minimum na brzuchu po zimie jeszcze jest, i mięśni górnej połowy można trochę wywalić, bo biceps, i klatka jest nieco moim zdaniem za bardzo rozbudowana jak na kolarza)
Udo - 64cm
Łydka - 43cm
Jestem ciekaw jak to wygląda u was teraz na początku sezonu, i jak to się będzie zmieniać w czasie. Tłuszczu na nodze nie mam praktycznie, bo jest mocno wycieniowana.