Czy ja wiem czy z szymonbike, mi akurat sie kojarzy z napisami na asfalcie podczas górskich etapów wyścigów
Zamówienie Koszulek W Jasnych Barwach
Napisano 26 luty 2016 - 15:36
Całe 2:1 dla jasnych. Mi bardziej pasuje do koncepcji mieć ściągacze na koszulce i spodenkach w tym samym kolorze. To jest detal i mam nadzieję, że nikt nie będzie rezygnował z zamówienia przez taką pierdołę.
Martombike odpisał mi w kwestii projektu. Projekt w najgorszym wypadku kosztowałby 250zł (200zł taniej niż w Vitesse) jeśli nie dostarczę im wektorów. Postaram się dobrze wykonać to na wektorach, więc ten koszt będzie znacznie niższy. Nie pamiętam czy pisałem już o cenach:
[Po lewej zakres liczby zamawianych sztuk.]
Spodenki
4-10/174 zł
11-50/163 zł
Koszulka (opcjonalna kieszonka na zamek to dodatkowe 10zł)
4-10/155 zł
11-50/139 zł
W weekend przysiądę nad projektem na wektorach. Piszcie jeszcze swoje propozycje na napis na spodenkach, bo po weekendzie chciałbym zbierać ostateczną listę chętnych oraz wpłaty.
Napisano 26 luty 2016 - 16:12
Całe 2:1 dla jasnych. Mi bardziej pasuje do koncepcji mieć ściągacze na koszulce i spodenkach w tym samym kolorze. To jest detal i mam nadzieję, że nikt nie będzie rezygnował z zamówienia przez taką pierdołę.
Nie chcę się czepiać, ale skoro jest to dla Ciebie pierdoła, to może zrobić zakończenia w jasnych kolorach. Mi ten ciemny bardzo słabo pasuje. Jeśli robimy wspólne zamówienie, to może wypowiedziałoby się więcej osób co do koloru nogawek?
A nad napisem będziemy myśleć
#115 Gosc_wojtek10611_*
Napisano 26 luty 2016 - 23:30
A ew. wpłaty do kiedy plan bo nie wiem jak z budżetem się wyrobię
co do ściągaczy to ciemniejsze będą osobiście mi pasowały do większej ilości ciuchów ale to fakt, że jaśniejszy lepiej do koszulki pasuje. Wybieram praktyczność. Szkoda, że nie czerwień