Czy ja wiem czy z szymonbike, mi akurat sie kojarzy z napisami na asfalcie podczas górskich etapów wyścigów
Zamówienie Koszulek W Jasnych Barwach
Napisano 26 luty 2016 - 15:36
Całe 2:1 dla jasnych.
Mi bardziej pasuje do koncepcji mieć ściągacze na koszulce i spodenkach w tym samym kolorze. To jest detal i mam nadzieję, że nikt nie będzie rezygnował z zamówienia przez taką pierdołę.
Martombike odpisał mi w kwestii projektu. Projekt w najgorszym wypadku kosztowałby 250zł (200zł taniej niż w Vitesse) jeśli nie dostarczę im wektorów. Postaram się dobrze wykonać to na wektorach, więc ten koszt będzie znacznie niższy. Nie pamiętam czy pisałem już o cenach:
[Po lewej zakres liczby zamawianych sztuk.]
Spodenki
4-10/174 zł
11-50/163 zł
Koszulka (opcjonalna kieszonka na zamek to dodatkowe 10zł)
4-10/155 zł
11-50/139 zł
W weekend przysiądę nad projektem na wektorach. Piszcie jeszcze swoje propozycje na napis na spodenkach, bo po weekendzie chciałbym zbierać ostateczną listę chętnych oraz wpłaty.
Napisano 26 luty 2016 - 16:12
Całe 2:1 dla jasnych.
Mi bardziej pasuje do koncepcji mieć ściągacze na koszulce i spodenkach w tym samym kolorze. To jest detal i mam nadzieję, że nikt nie będzie rezygnował z zamówienia przez taką pierdołę.
Nie chcę się czepiać, ale skoro jest to dla Ciebie pierdoła, to może zrobić zakończenia w jasnych kolorach. Mi ten ciemny bardzo słabo pasuje. Jeśli robimy wspólne zamówienie, to może wypowiedziałoby się więcej osób co do koloru nogawek?
A nad napisem będziemy myśleć ![]()
Gosc_wojtek10611_*
Napisano 26 luty 2016 - 23:30
A ew. wpłaty do kiedy plan bo nie wiem jak z budżetem się wyrobię ![]()
co do ściągaczy to ciemniejsze będą osobiście mi pasowały do większej ilości ciuchów ale to fakt, że jaśniejszy lepiej do koszulki pasuje. Wybieram praktyczność. Szkoda, że nie czerwień