Ja i antekk coś jutro planujemy koło 10/11. Trasa do ustalenia ale raczej płasko i w granicach max 80km
Krakowskie szosowanie
Napisano 11 listopad 2010 - 14:42
marekg58 o wyjeździe wspominałem. Z chętnymi umówiliśmy się już po za forum. Następnym razem proponuje gg albo pw.
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Gosc_marekg58_*
Napisano 11 listopad 2010 - 14:51
Mateunio umieścił swój wpis zaraz po moim więc uznałem, że te rejony mu nie odpowiadają /a przecież Wasza trasa była bardzo zbieżna z moją propozycją ??/. Dlatego się nie włączyłem.
Też lubię ten odcinek /cały czas z górki/, zwłaszcza jak wieje z zachodu. Potem niestety trzeba wrócić :mrgreen:Odcinek ze Skały do Iwanowic to coś pięknego 50 nie schodziło z budzika
Gosc_marekg58_*
Napisano 11 listopad 2010 - 15:03
Nie zrozum mnie źle ale jeśli jest prawdą, że zależy nam/Wam, żeby zaktywizować i skonsolidować małopolskich rowerzystów, to trzeba na końcu takiej pogaduchy wrzucić na forum coś w stylu:Z chętnymi umówiliśmy się już po za forum. Następnym razem proponuje gg albo pw.
"umówiliśmy się w pięcioro; ja, Bodzio, Lesiu, Ania i Frania, że jedziemy jutro z Kraka do Fraka. Pojedziemy na szosówkach ze średnią ok. 32 km/h, nie planujemy żadnych postojów, a jak nas poniesie to i dwie stówy walniemy ..itd/itp. Na cieniasów czekać nie będziemy."
Inaczej nic z tego nie będzie. Czy mnie rozumiecie? :->
Napisano 11 listopad 2010 - 15:49
Gosc_marekg58_*
Napisano 11 listopad 2010 - 16:05
????Zawsze masz pretensje do tych wyjazdów
Antek, co z Tobą? Jakie ZAWSZE..? Do jakich TYCH?
Nikogo o nic nie obwiniam!!Ale dobra... przecież zawsze to musi być czyjaś wina
Przeczytaj jeszcze raz i odpisz. Ale się nie spiesz :evil:
Pozdrawiam.
Napisano 11 listopad 2010 - 16:24
Napisano 11 listopad 2010 - 16:30
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 11 listopad 2010 - 16:39
Napisano 11 listopad 2010 - 17:41
chodzi mi o ten cytat. Nie była zbliżona... ba! była zupełnie inna. Tylko te 7km mieliśmy podobnych. Jak wyobrażasz sobie korygowanie czegokolwiek skoro odcinasz się społecznie i nie ma z Tobą kontaktu. Napiszesz raz na tydzień i to jeszcze z pretensjami.Wasza trasa była bardzo zbieżna z moją propozycją
Napisano 11 listopad 2010 - 17:44
Zbieramy się w piątek tj. 12.11.2010 r. o godz. 9.30 na skrzyżowaniu ulic OPOLSKA/LUBLAŃSKA/29LISTOPADA.
Akces udziału potwierdzili: ANTEK, MAKDEB, MAKU, MATEUNIO I JA(ROBIN)
Uwaga. Jutro podobno ma padać (lać) jeśli pogoda się sprawdzi to przekładamy wycieczkę na dzień następny tj. sobota o tych samych parametrach.
Tutaj na forum godzinę przed planowanym wyjazdem podamy informację czy jedziemy w piątek i w sobotę czy tylko piątek lub tylko w sobotę ;-) Co do tempa jazdy - ostatnia średnia wyniosła 28,5 km/h. Będziemy trzymali się zaplanowanej trasy więc można się dołączyć w trakcie.
Zabieram ze sobą skuwacz!!! :-)
Kontakt: 609474649 lub gg 3913999
Pozdrawiam
PS. Marku - przyjedź jutro lub w sobotę to sobie wszytko wyjaśnicie bo moim zdaniem szkoda miejsca na dyskusje kto ma rację. Jest to temat rzeka, a Internet nie jest nieskończonością :-) Pozdrawiam zwaśnione strony - nie chcę być PACEMAKEREM