Krakowskie szosowanie
Started By
SPIKE
, 03 kwi 2010 09:03
856 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 listopad 2010 - 21:12
@Mateunio - No jestem za, w sumie co wybierzecie to ja się postaram dopasować nie organizuję to nie wnikam w szczegóły, bo czasu brak.
Jednak bardziej bym oponował za trasą Niepołomice - Nowe Brzesko - Koszyce - Bobin - Proszowice - Słomniki - Kraków na tej trasie mamy ok 50km nowego asfaltu od Koszyc do Słomnik.
Zależy od wiatru wybieramy kierunek pętli albo w lewo albo w prawo! :-) Chyba że ktoś lubi pod wiatr to się spotkamy :-)
Jednak bardziej bym oponował za trasą Niepołomice - Nowe Brzesko - Koszyce - Bobin - Proszowice - Słomniki - Kraków na tej trasie mamy ok 50km nowego asfaltu od Koszyc do Słomnik.
Zależy od wiatru wybieramy kierunek pętli albo w lewo albo w prawo! :-) Chyba że ktoś lubi pod wiatr to się spotkamy :-)
Napisano 04 listopad 2010 - 21:26
Jak wyżej.
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 04 listopad 2010 - 21:29
Robin o to chodzi? : http://www.gpsies.co...tnccwojrsnhhmaf
Ja jestem chętny na wszystko, tylko w sobotę ma wiać!!!
Ja jestem chętny na wszystko, tylko w sobotę ma wiać!!!
Napisano 04 listopad 2010 - 21:36
To będziemy ćwiczyć jazdę na rantach :-)
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 04 listopad 2010 - 21:57
Może i ktoś dopatrzeć się tutaj chaosu, ale tak było na początku a potem zapanował ład. I myślę, że z tego chaosu coś się wykluję - jutro wrzucę całą trasę w dwóch wariantach, pod warunkiem, że zaczynamy z Batowic - jednakże dla kolegów z południowej części Krakowa to trochę daleko.
Odnośnie tirów to są tylko na odcinku Nowe Brzesko - Koszyce - będę chciał wyeliminować ten odcinek, bo kiedyś na trasie 20km wyprzedziły mnie 32 tiry (liczyłem) :-)
Odnośnie tirów to są tylko na odcinku Nowe Brzesko - Koszyce - będę chciał wyeliminować ten odcinek, bo kiedyś na trasie 20km wyprzedziły mnie 32 tiry (liczyłem) :-)
Napisano 05 listopad 2010 - 22:38
Bradi i Makdeb - dzieki. Co prawda nie udało nam się spotkać, ale zmobilizowaliście mnie do dłuższej wycieczki. Planowałem 40 km. Przejechałem 75
. Nie ominęły mnie przygody: w Zelczynie nieczynny wiadukt, musiałem przejść przez jakieś chaszcze, przed Skawiną usiłował mnie upolować lusterkiem srebrny golf, a w Swoszowicach chciał mnie przerobić na naleśnika kursowy autobus MPK. Jednak nie żałuję.
A to moja trasa:
http://www.gpsies.co...jbfvvooybwbesjo
Wypatrywałem Was u nasady tej wypustki od Świątnik w kierunku Wrząsowic
To było to rondo, o którym mówił Makdeb?
A to moja trasa:
http://www.gpsies.co...jbfvvooybwbesjo
Wypatrywałem Was u nasady tej wypustki od Świątnik w kierunku Wrząsowic
Napisano 08 listopad 2010 - 20:37
Piątek tj. 12.11.2010 r. planujemy jechać grupą w jakieś ładne miejsce, dystans podobny do tego z soboty. Może nie będzie aż tak wiało?
Tym razem podaję nr telefonu 609 474 649. Miejsce zbiórki ustalimy w zależności od składu grupy. Nie ma jeszcze ustalonej trasy, więc każdy pomysł będzie dobry, bo jak nie go znowu do Niepołomic pojedziemy tym razem od Staniątek.
Czas trwania wycieczki w przybliżeniu od 9.00 do 14.00 (max).
Poświęcam się i zabiorę skuwacz :-)

Pozdrawiam Robin
Tym razem podaję nr telefonu 609 474 649. Miejsce zbiórki ustalimy w zależności od składu grupy. Nie ma jeszcze ustalonej trasy, więc każdy pomysł będzie dobry, bo jak nie go znowu do Niepołomic pojedziemy tym razem od Staniątek.
Czas trwania wycieczki w przybliżeniu od 9.00 do 14.00 (max).
Poświęcam się i zabiorę skuwacz :-)

Pozdrawiam Robin