Krakowskie szosowanie
Started By
SPIKE
, 03 kwi 2010 09:03
856 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 listopad 2010 - 01:22
Zagaję w tym wątku - trochę off-topowo, a trochę gwoli przypomnienia - o pomyśle Wicklowmana weekendowego wyjazdu w Tatry. Popieram jako ostatnią możliwość treningu w górach w kończącym się(od dłuższego co prawda czasu) sezonie jak i przyczynek pod samoorganizację na przyszły rok i być może wspólne starty. Odnośnik do wątku po kliknięciu tutaj .
Napisano 02 listopad 2010 - 16:24
Toadie, ja chciałem nawet bardzo pośmigać w rejonie Zakopanego, ale chyba niestety nie zorganizuję tyle czasu :-(
A poza tym pogoda się prawdopodobnie załamie chociaż w 2006 21 grudnia byłem w Zakopcu i było +15 i bez śniegu, więc nigdy nic nie wiadomo.
A poza tym pogoda się prawdopodobnie załamie chociaż w 2006 21 grudnia byłem w Zakopcu i było +15 i bez śniegu, więc nigdy nic nie wiadomo.
Napisano 02 listopad 2010 - 22:44
Przymierzam się do przejazdu z Krakowa do Zakopanego w piątek ok. godz. 13:00-13:30, o ile pogoda znacząco nie pokrzyżuje planów.
Ruszam z Placu Bohaterów Getta przez Wieliczkę, stamtąd drogą wojewódzką nr 964 przez Dobczyce do Mszany Dolnej i dalej.
Zapraszam jeśli ktoś miałby czas potowarzyszyć chociaż przez pierwsze 30-40 km.
Ruszam z Placu Bohaterów Getta przez Wieliczkę, stamtąd drogą wojewódzką nr 964 przez Dobczyce do Mszany Dolnej i dalej.
Zapraszam jeśli ktoś miałby czas potowarzyszyć chociaż przez pierwsze 30-40 km.
Napisano 03 listopad 2010 - 07:55
Jakbyście mogli napisac jak tam z trasami od Wieliczki , czy są przejezdne bo w wakacje co chwile zamykali remonty robiac w kierunku na Dobczyce.
Będę wdzięczny.
Będę wdzięczny.
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 04 listopad 2010 - 20:45
Może coś takiego?
http://www.gpsies.co...lskaupubnkzbfgg
To tylko szkic. Nie wszystkie drogi znam pod kątem asfaltu i natężenia ruchu.
Zaletą trasy jest łatwość modyfikacji, i dostępność - jak ktoś chce jechać krócej to w każdej chwili może zrobić myk i za 15km jest w domu
http://www.gpsies.co...lskaupubnkzbfgg
To tylko szkic. Nie wszystkie drogi znam pod kątem asfaltu i natężenia ruchu.
Zaletą trasy jest łatwość modyfikacji, i dostępność - jak ktoś chce jechać krócej to w każdej chwili może zrobić myk i za 15km jest w domu
Napisano 04 listopad 2010 - 21:10
Ja chętnie w sobotę, ale bardziej w stronę Niepołomic na płasko. Pętli na pewno nie robię, bo nie ta pora na skakanie po górkach.
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru