Krakowskie szosowanie
Started By
SPIKE
, 03 kwi 2010 09:03
856 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 październik 2010 - 17:06
http://www.maratonyw...e.aq.pl/joomla/ strona internetowa Sekcji Rowerowej z Miechowa gdzie możecie sie po ścigać w sezonie
Napisano 28 październik 2010 - 06:20
a ja pamietam jak raz czekalismy na Sainta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:roll: to było dawno i nieprawda :-P
a na serio jest dokładnie jak piszą koledzy. kącik w sezonie to raczej mocne treningi, teraz już raczej przejażdżki, więc też okazja, żeby zacząć bez obawy na szybkie odpadnięcie
a bikeholikowe wyjazdy to w wiekszosci jakies dluzsze wycieczki, czysto spontaniczne, bez ograniczen
Napisano 28 październik 2010 - 09:26
ć ideologię po prostu zrób to o czym piszesz. Pożyjemy, zobaczymy[/b]
Do bikeholicy:
Zamiast namawiać na wspólne wyjazdy, zaproponujcie jakieś spotkanie "przy okrągłym stole". Co innego Forum, a co innego dyskusja na żywo.
na siodełku też można porozmawiać, tym bardziej zazwyczaj robimy sobie przerwy na małego batonika czy cuś innego
geolog - www.geologpoludnie.cba.pl
Napisano 28 październik 2010 - 19:49
To jak by Ktoś chciał się dołączyć o 12.00, z Batowic (obok cmentarza) jedziemy z Tankianem na wschód przez Niepołomice w kierunku Płaszowa a potem o 14.oo Makdeb z Tankianem spod Mc'Donalda, który jest przy ul. Wielickiej naprzeciwko Dworca PKP jadą dalej, i tu też Ktoś się może dołączyć! Pozdrawiam
Gosc_marekg58_*
Napisano 28 październik 2010 - 20:06
Jutro o 14:30 wyruszam do Olkusza /z Ojcowa/ na przejażdżkę. Gdzieś po drodzę spotkam się z Romkiem /mój rówieśnik, ale "góral", czyli wytiuningowany i chart/. Będziemy się bujać po trasie Olkusz-Skała-Iwanowice-Ojców. Średnia ok. 26-28 km/h. Jak komuś pasuje, żeby się potoczyć albo pogadać, to zapraszam. Jeżdżę na czarnym Looku; zaczepiajcie bez "krępacji" w raziecoo :-)
Moja komóra 601 580420 /w domu niestety nie działa - brak zasięgu przeważnie, ale na rowerze złapie/.
Moja komóra 601 580420 /w domu niestety nie działa - brak zasięgu przeważnie, ale na rowerze złapie/.