Krakowskie szosowanie
Started By
SPIKE
, 03 kwi 2010 09:03
856 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 listopad 2010 - 17:32
Ja zabieram się na imprezę organizowaną przez Robina.
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 14 listopad 2010 - 16:52
Impreza Wujka Robina świetna. Dzięki wszystkim za jazdę. Szkoda, że niektórzy nie dołączyli a czekaliśmy kupę czasu.
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 16 listopad 2010 - 11:16
Panowie ( no bo Pań jakoś nie widze ) , czy na szosie bardzo bije na boki , bo ostatnio tylko mtb jeżdze i nie wiem czy przestało już wiać i do rowu spychać ??
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 16 listopad 2010 - 21:24
Witam!
Już pisałem o sobotnim wyjeździe a teraz chciałem poinformować krakowskich szosowców o możliwości kontaktowania się w sprawie wyjazdów na nowo otwartym forum szosowym www.szosowykrakow.pl gdzie znajdziecie uporządkowane informacje na temat wspólnych wyjazdów.
Nie chcemy się alienować tylko chcemy stworzyć możliwość przejrzystego wglądu w wyjazdy szosowe po Małopolsce. Forum jest miejscem dla kazdego niezrzeszonego miłosnika kolarstwa szosowego.
Pozdrawiam
Już pisałem o sobotnim wyjeździe a teraz chciałem poinformować krakowskich szosowców o możliwości kontaktowania się w sprawie wyjazdów na nowo otwartym forum szosowym www.szosowykrakow.pl gdzie znajdziecie uporządkowane informacje na temat wspólnych wyjazdów.
Nie chcemy się alienować tylko chcemy stworzyć możliwość przejrzystego wglądu w wyjazdy szosowe po Małopolsce. Forum jest miejscem dla kazdego niezrzeszonego miłosnika kolarstwa szosowego.
Pozdrawiam