Napisano 19 listopad 2010 - 08:06
Forum nowe jest super, system rejestracji banalnie prosty i tyle.
Jesli ktoś nie umie odczytac obrazka i literek no to rewelacja , są tam duże i małe litery, jakś ja nie miałem problemów i dokładnie 3 minuty zajmuje rejestrowanie sie .
Tzw OBRAZEK jest najpolpularniejszym sposobem zabezpieczeń przed spamem, i stosuje to mase sklepów internetowych, portali , for itd, tyakie są wymogi i koniec.
Jesli ktoś ma problemy z rejestracją, albo innymi sprawami dotyczacymi forum prosze pisać bezpośrdnio do administratorów.
Robin napisał " Forum jest miejscem dla kazdego niezrzeszonego miłosnika kolarstwa szosowego. "
żeby ktoś sie nie przyczepił także i do tego, to forum jest dla kazdego miłośnika szosy, każdego , niekoniecznie z małopolski , bo przecież migujących studentów nie brakuje, dla zrzeszonych, niezrzeszonych , starych, młodych, po prostu dla kazdego chętnego.
W tytule jest " Krakowskie Towarzystwo Szosowe " , to nie jest żadna organizacja , nie ma żadncy składek , żadnych zobowiązań wobec nikogo, po prostu kupa ludzi - fascynatów chcących miło spędzic czas .
To gwoli wyjasnienia z mojej bocznej strony, jesli moge.
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo