Skocz do zawartości

Zdjęcie

Krakowskie szosowanie

856 odpowiedzi w tym temacie

#461 Gosc_marekg58_*

Gosc_marekg58_*
  • Gość

Napisano 18 listopad 2010 - 21:56

na nowo otwartym forum szosowym

Próbowałem się zarejestrować ale standardy są "lepsze" niż na stronach biznesowych; więc ciągle mnie wyrzuca /nie zamierzam czytać całego regulaminu/. Pewnie hasło za krótkie albo jakieś inne problemy; tak chcemy poszerzać grono?? ;-)
Wcale się nie pcham na siłę, tylko Wam zwracam uwagę, że coś może nie działać jak myślicie.
Szczególnie mnie zastanawia konieczność wpisania literek i cyfr z obrazka; są tak zniekształcone, że siwydymiskrzypki!! To jakiś test na bystrość, czy cooo :shock:

#462 tresor

tresor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • Skądkrk

Napisano 18 listopad 2010 - 22:00

Coś źle sam robisz, standardy wcale nie "lepsze" niż na tym forum.

#463 Gosc_marekg58_*

Gosc_marekg58_*
  • Gość

Napisano 18 listopad 2010 - 22:07

Coś źle sam robisz

Dużo kupuję w necie w różnych sklepach ale takich jaj z rejestracją zwykle nie mam. Oczywiście zaraz sprawdzę. Dzięki za odzew.

#464 robin

robin
  • Użytkownik
  • 77 postów
  • Skądkraków

Napisano 18 listopad 2010 - 23:05

Marku no teraz to przesadziłeś. Może były na początku jakieś problemy z logowaniem ale teraz nie ma nic takiego. :-) Zapraszamy

#465 Gosc_marekg58_*

Gosc_marekg58_*
  • Gość

Napisano 18 listopad 2010 - 23:17

z logowaniem

Nie chodzi mi o logowanie, tylko o rejestrację , czyli pierwszy krok.

#466 antekk

antekk
  • Użytkownik
  • 73 postów
  • SkądKraków/Modlnica

Napisano 18 listopad 2010 - 23:17

Po to jest zabezpieczenie z obrazka, żeby nie rejestrowały się "spam boty". Pewnie zapytasz co to jest. Poszukaj sobie to będziesz wiedział. Czytanie regulaminu pozostawiam bez komentarza bo to świadczy tylko o tobie...

#467 Gosc_marekg58_*

Gosc_marekg58_*
  • Gość

Napisano 18 listopad 2010 - 23:29

pozostawiam bez komentarza bo to świadczy tylko o tobie...

O
A tak fajnie się zaczynało :cry:

#468 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 18 listopad 2010 - 23:41

Po to jest zabezpieczenie z obrazka, żeby nie rejestrowały się "spam boty". Pewnie zapytasz co to jest. Poszukaj sobie to będziesz wiedział. Czytanie regulaminu pozostawiam bez komentarza bo to świadczy tylko o tobie...

mógłbyś trochę zmienić ton jak piszesz do człowieka który mógłby być Twoim ojcem...

#469 antekk

antekk
  • Użytkownik
  • 73 postów
  • SkądKraków/Modlnica

Napisano 18 listopad 2010 - 23:53

Przecież sam widzisz, że to prowokacja. Jak jest problem napisz na maila albo do któregoś z moderatorów. Wg. logów nie było i nie ma problemów z rejestrowaniem się. Jak jest problem z przeczytaniem trzeba zgłosić.

#470 Gosc_marekg58_*

Gosc_marekg58_*
  • Gość

Napisano 19 listopad 2010 - 00:01

Przecież sam widzisz, że to prowokacja

Antek!
Przeginasz chyba.

#471 antekk

antekk
  • Użytkownik
  • 73 postów
  • SkądKraków/Modlnica

Napisano 19 listopad 2010 - 00:05

Jak będziesz miał jakiś problem z rejestracją to napisz.

#472 Gosc_marekg58_*

Gosc_marekg58_*
  • Gość

Napisano 19 listopad 2010 - 00:13

Jak będziesz miał jakiś problem z rejestracją to napisz.

A co zrobiłem w/g Ciebie przed chwilą/godziną??

#473 antekk

antekk
  • Użytkownik
  • 73 postów
  • SkądKraków/Modlnica

Napisano 19 listopad 2010 - 00:16

Narzekałeś na system rejestracji, który jest taki jak wszędzie indziej na świecie. Jeżeli jest problem z rozszyfrowaniem obrazka prześlij mi na adres email login jaki chcesz mieć na forum. W odpowiedzi zostanie wysłany login oraz hasło jednorazowe, które zmienisz na takie jakie będziesz chciał.

#474 Gosc_marekg58_*

Gosc_marekg58_*
  • Gość

Napisano 19 listopad 2010 - 00:21

Narzekałeś na system rejestracji, który jest taki jak wszędzie indziej na świecie

Chyba się nie dogadamy.
Przestaję z Tobą polemizować/gadać, bo to jest bez sensu.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

#475 SPIKE

SPIKE

Spike

• Użytkownik
  • 4694 postów
  • SkądKraków

Napisano 19 listopad 2010 - 08:06

Forum nowe jest super, system rejestracji banalnie prosty i tyle.
Jesli ktoś nie umie odczytac obrazka i literek no to rewelacja , są tam duże i małe litery, jakś ja nie miałem problemów i dokładnie 3 minuty zajmuje rejestrowanie sie .

Tzw OBRAZEK jest najpolpularniejszym sposobem zabezpieczeń przed spamem, i stosuje to mase sklepów internetowych, portali , for itd, tyakie są wymogi i koniec.

Jesli ktoś ma problemy z rejestracją, albo innymi sprawami dotyczacymi forum prosze pisać bezpośrdnio do administratorów.

Robin napisał " Forum jest miejscem dla kazdego niezrzeszonego miłosnika kolarstwa szosowego. "

żeby ktoś sie nie przyczepił także i do tego, to forum jest dla kazdego miłośnika szosy, każdego , niekoniecznie z małopolski , bo przecież migujących studentów nie brakuje, dla zrzeszonych, niezrzeszonych , starych, młodych, po prostu dla kazdego chętnego.

W tytule jest " Krakowskie Towarzystwo Szosowe " , to nie jest żadna organizacja , nie ma żadncy składek , żadnych zobowiązań wobec nikogo, po prostu kupa ludzi - fascynatów chcących miło spędzic czas .

To gwoli wyjasnienia z mojej bocznej strony, jesli moge.

Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów  www.velotech.pl   

Serwis rowerowy - Kraków  tel: 666-316-604[email protected]

Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!!  w godz. - 12.oo - 19.oo

#476 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 19 listopad 2010 - 11:24

z logowaniem

Nie chodzi mi o logowanie, tylko o rejestrację , czyli pierwszy krok.

Może nie wpisałeś informacji o dacie urodzin w punkcie "Dodatkowo wymagane dane" ?
Swoją drogą, to nie rozumiem dlaczego został utworzony oddzielny punkt, żeby tylko wpisać
jedną daną czyli datę urodzenia. Może to być mylące bo jest pod obrazkiem weryfikującym i wydaje się na pierwszy rzut oka że nie jest to dana wymagana do zarejestrowania się.

Wydaje mi się że obrazek nie jest nieczytelny, właściwie bez problemu odczytałem literki tam napisane. Zobacz jak źle może wyglądać taki obrazek:-) znajdziesz go na naszym forum Ronda Babka: http://www.prv.pl/gu...omment/id,98018 :-)

#477 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 19 listopad 2010 - 11:31

Co Wy w tym Krakowie tacy nerwowi ?

#478 robin

robin
  • Użytkownik
  • 77 postów
  • Skądkraków

Napisano 19 listopad 2010 - 11:39

@krzy1976 - Na ogół nie jesteśmy nerwowi, widzę że Tobie udało się zarejestrować i zalogować bez problemu. Podejrzewam, że jest to konflikt pokoleń. Pozdrawiam

#479 mirocyklokrak

mirocyklokrak
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • Skądkraków

Napisano 10 styczeń 2011 - 20:42

pogoda robi się cieplejsza, czy ktoś próbuje jeździć????

#480 tresor

tresor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • Skądkrk

Napisano 10 styczeń 2011 - 20:45

jeżdżą chłopaki już, wbijaj na szosowykrakow (kropka) pl, tam więcej w temacie krakowskiego szusowania, ups szosowania ;D

Dodaj odpowiedź