Przecież widać ze stał już za całą akcją. Ale jak widać redaktorzy sterują opinia wielu.
Kamera skraca obraz.
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:13
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:16
Jak ktoś będzie miał wideo całego zajścia to chętnie zobacze.
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:17
Przecież widać ze stał już za całą akcją. Ale jak widać redaktorzy sterują opinia wielu.
Kamera skraca obraz.
Nikt go nie oskarża o to, że zrobił całe zamieszanie tylko o to co robił jak kolarze sie podnosili i motocykle próbowały przejechać!!
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:17
Kamera skraca obraz.
Nie ważne czy był "przed" . "po", czy "w" akcji wywracającej kluczowych zawodników. Oceniamy to co było widać i jego pokazane w tv popisy.
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:18
Stał za akcją zgadza się, było widać na powtórce. Ale co zrobił potem, bieg z transparentem tuż przed motocyklem gdzie widoczność zerowa...i jak ten motocykl ma płynnie przejechać ? Głupota i tyle
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:20
http://road.cc/conte...e-crashes-video
po tym co tu widzę to kris91 biegł trochę za blisko, jednak nie wydaje mi się żeby to miało znaczący wpływ na krakse, wg mnie wina jest po stronie motocylisty
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:22
Znajomy z Włoch mi właśnie pogratulował naszych "kibiców". Nieźle trzeba mieć nasrane w głowie by tak lecieć przed kamerą... Niczym tępe dzidy/blachary napieprzające sobie codziennie samojebki...
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:24
Tu nie rozchodzi się czy zawinił bo oczywiście wina nie jest po jego stronie. Motocykl stanął z nie wiadomo jakich powodów chodzi o dalszy moment kiedy biegł centralnie przed włączoną nadal kamerą a tam chcieli przejeżdżać kolarze a sajgon zrobił się niesamowity
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:24
To tak, ale samo bieganie przy kolarzach, gdzie jest z 0,5m miejsca to jest kryminał. Z resztą potem było widać jak wyminął ten wypadek i biegł przed nimi (!). Jak samemu będąc kolarzem można odwalać taki idiotyzm?!
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:25
Nie chodzi o to, że kris zrobił kraksę, bo raczej nie. Chodzi o to, że biegł jak idiota wśród leżących kolarzy i pomiędzy motocyklami obsługi wyścigu co jest skrajną głupotą i debilizmem. Obraz w świat wysłał śliczny. Pogratulować.
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:28
Taki wielki pisowski patriota, a obraz w świat wysłał śliczny. Pogratulować.
Co ma tu PIS i patriotyzm? Nie popadaj w jakieś chore skrajności
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:36
Kamera skraca obraz.
stał tuż przed, nawet Froome musiał się schylić żeby uniknąć uderzenia w słynną już planszę, zaraz potem wjechał w Porte i motocykl.
http://road.cc/conte...e-crashes-video
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:48
Samochody neutralne mają rowery pod wszystkie typy pedałów, więc to raczej nie to. Chyba, że dali mu inny rower, niż chciał. W takim hałasie i stresie nietrudno o pomyłkę. Ogólnie ta sytuacja to jakiś koszmar.
Może nasz ukrzyżowany kolega będzie w stanie powiedzieć co tam się właściwie stało? (zaraz potem może usunąć konto )
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:54
"Chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy"
Znając cię z wyścigów i z wpisów podejrzewałem, że jesteś debilem a teraz wiem, że do tego ciężkim. To jest wszystko co potrafisz zaprezentować swoją osobą? To jest sława pokroju frytki z Big Brothera, czyli poniżej dna. Jeszcze do tego afiszujesz się z flagą Polski. Gdybym tam był osobiście bym ci przy******lił za psucie opinii o Polakach.
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:55