Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pętla Beskidzka, 10.07.2010

• Zamknięty Temat jest zamknięty
243 odpowiedzi w tym temacie

#121 kolen

kolen
  • Użytkownik
  • 59 postów
  • SkądŻORY

Napisano 11 lipiec 2010 - 12:50

Są już wyniki(nieoficjalne) na www.petlabeskidzka.pl ;-)

#122 Gosc_Lexluthor_*

Gosc_Lexluthor_*
  • Gość

Napisano 11 lipiec 2010 - 12:52

Gdyby ktoś już miał fotki niech podeśle linka do galerii ;)

#123 woody

woody
  • Użytkownik
  • 1415 postów
  • Skądłódź

Napisano 11 lipiec 2010 - 15:32

Cieżka trasa i ta padelnia ale warto było i za rok na pewno podjadę :)

u2250y2014v3.gif

#124 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 11 lipiec 2010 - 17:52

Było super..
Pierwsze zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/xubix1

Hmm.. Wrażenia.. ? Pod Kubalonką na 9km spadł mi łańcuch i zrobiłem "jebs" na lewą strone.. trochę się z nim namęczyłem - pomógł mi jakiś turysta przytrzymał rower za co serdecznie dziękuję.. później znowu jakaś ścianka szybko zmieniam przełożenia i znowu spada łańcuch.. jeszcze ze zmęczenia na 80km udało mi się zwrócić wszystkie żelki, izotoniki i batony.. no cóż.. to było za dużo jak na mnie na razie ale DOJECHAŁEM i jestem z siebie dumny bo się nie poddałem :)
Jedzenie super na bufetach.. Miłe towarzystwo w końcu stawki - mijaliśmy się nie raz.. Ja doganiałem na podjeździe, traciłem na zjazdach.. I tak w kółko.. Albo to mnie tak doganiali.. Nie no.. Impreza super i pogoda dopisała.. No może troszke aby za gorąco..

Po wjeździe do biura zawodów po prostu padłem na ziemie i siedziałem tak.. Aż przyszedł Wiesiek i zapytał co jest.. Dzięki Ci Wieśku za super opieke i organizacje.. Arbuz dodał sił :mrgreen:

#125 Mateunio

Mateunio
  • Użytkownik
  • 944 postów
  • SkądKT

Napisano 11 lipiec 2010 - 18:02

Impreza rewelacja. Pierwsze moje ściganie w górach wyższych niż Świętokrzyskie. Jechałem Mini, trasa ekstra, 3 długie fajne podjazdy, wszystko świetnie oznaczone. Melduję się na Rajczy i w przyszłym roku na Pętli na 100%. Mam kilka zdjęć, które postaram się gdzieś wrzucić. Pozdrawiam

Sticker-e1508358125669.jpgcrankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru

#126 jedroll1

jedroll1
  • Użytkownik
  • 357 postów
  • SkądSidzina

Napisano 11 lipiec 2010 - 18:15

xubix to chyba my zaczynaliśmy podjazd pod tą ściankę właśnie było to chyba ok 80k(jechałem na góralu niebieskiej meridzie) odjechałem a później trzeci kolega który z nami jechał mówił że miałeś delikatne problemy żołądkowe:) to byłeś Ty zgadza się?
pozdro i przyjeżdżaj do Rajczy góry to jest to;)

#127 woody

woody
  • Użytkownik
  • 1415 postów
  • Skądłódź

Napisano 11 lipiec 2010 - 18:20

Mateunio, całkiem dobre miejsce miałeś ja 20 min za tobą :D

u2250y2014v3.gif

#128 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 11 lipiec 2010 - 18:37

jedroll1, si senior :-D pamiętam Cię :-D no cóż.. troszkę zaniemogłem... ale wróciłem i dojechałem :->

#129 jedroll1

jedroll1
  • Użytkownik
  • 357 postów
  • SkądSidzina

Napisano 11 lipiec 2010 - 19:19

i tak ma być "przez łzy do końca, zawsze do końca":D
pozdro

#130 Mateunio

Mateunio
  • Użytkownik
  • 944 postów
  • SkądKT

Napisano 11 lipiec 2010 - 19:35

woody Z miejsca jestem zadowolony, choć mogło być lepiej. Niestety przed Salmopolem z mojej grupki chciał pracować tylko jeden kolega, a w sumie było nas chyba z 15 chłopa. Ale nie ma co narzekać, było ekstra.

Sticker-e1508358125669.jpgcrankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru

#131 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 11 lipiec 2010 - 19:36

No szkoda, że w tym roku nie byłem, bo trasa mini była chyba mniej wymagająca, ale może za rok się pojawię.

#132 orlik

orlik
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • Skądbielsko biala

Napisano 11 lipiec 2010 - 19:49

wiatm wszystkich jak wrazenia po petli??Mateunio na jakim dystansie jechałeś miałem podobna sutulacje pod salmopol

#133 Mateunio

Mateunio
  • Użytkownik
  • 944 postów
  • SkądKT

Napisano 11 lipiec 2010 - 20:20

orlik Jechałem mini, w ciuchach Astany.

#134 mickrz

mickrz
  • Użytkownik
  • 423 postów
  • SkądKatowice

Napisano 11 lipiec 2010 - 20:25

To była moja trzecia Pętla i... chyba najtrudniejsza - przynajmniej dla mnie przez upał. Tak mnie w Nieledwii wysmażyło że mi cała grupa uciekła, właściwie to tam się ona podzieliła a jechało nas 12. No i już potem do końca była walka ze sam na sam z szosą. Upał mnie rozłożył tak... że sam się rozłożyłem na pieńku na podjeździe pod Hrcawę, bo znając trasę wiedziałem że dalej już tylko słońce, słońce, słońce :-D Noga była ale duch wyparował :mrgreen:

Wieśku - wielkie DZIĘKI za SUPER imprezę - pomysł na rozwój (4 imprezy - jak dla mnie rewelacja). Zgrzytami się nie przejmuj pomyłki się zdarzają, a nie którzy nie potrafią załatwić rzeczy spokojnie. Zresztą najbardziej Nas śmieszyło że samego zainteresowanego nie było słychać, za to jego żonę aż za dobrze ;-)

Zdjęcia i link do nich wrzucę w środę lub czwartek jak żona z aparatem wróci z Istebnej do Katowic.

Gratulacje dla wszystkich którzy dystanse pokonali i dla tych pokonanych.

#135 jedroll1

jedroll1
  • Użytkownik
  • 357 postów
  • SkądSidzina

Napisano 11 lipiec 2010 - 20:37

Dokładnie tak Wieśku, nie ma się czym przejmować. To tak na wszelki wypadek, bo mam nadzieję, że takimi rzeczami się nie przejmujesz. Nie myli się ten kto nic nie robi, a Wy robicie świetne imprezy i pomysł z 4 wyścigami za rok jest jak najbardziej ZAJEB.....;)
pozdro

#136 Wiesiek Legierski

Wiesiek Legierski
  • Użytkownik
  • 613 postów
  • SkądIstebna

Napisano 11 lipiec 2010 - 21:09

Cytat

Panu Kalinowskiemu dziękujemy już za udział i proponuję powrót do przedszkola.

Pan Kalinowski został zdyskwalifikowany. Szkoda że tak się zachował, toć to stary kolarz-wyga.

Błędy są po to żeby je naprawiać, my to zrobiliśmy.

A pani? No cóż pokazałą że jest z Warszawy . :-P ...Przepraszam pozostałych warszawiaków ;-)

#137 Wiesiek Legierski

Wiesiek Legierski
  • Użytkownik
  • 613 postów
  • SkądIstebna

Napisano 11 lipiec 2010 - 21:14

Dzisiaj w upale zrobiłem z kolegą traską z Istebnej na górę Żar (meta edycji Tour de Żar?) w sumie 120 km.

Podziwiam wszystkich którzy ukończyli PĘTLĘ! Zwłaszcza GIGO-owców!
Ja się dziś odwodniłem, ból brzucha, kibelek ....

JESTEŚCIE WIELCY!!

P.s. Ten chłodek na 2 bufecie w tunelu bezcenny ...

#138 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 11 lipiec 2010 - 21:22

Cytat

Pan Kalinowski został zdyskwalifikowany.

Liczył, że nikt nie zauważy??

#139 jedroll1

jedroll1
  • Użytkownik
  • 357 postów
  • SkądSidzina

Napisano 11 lipiec 2010 - 21:32

Chłodek w tunelu, arbuzy w tunelu i miłe towarzystwo w tunelu, generalnie tunele rządzą;)
Tour de Żar, jejeje tak Wieśku jestem za i myślę, że nie tylko ja. Pogoda cóż nie ma co narzekać, co byśmy mówili gdyby było urwanie chmury. Było extra, pogoda extra, towarzystwo extra... byle tak dalej.
pozdrawiam

#140 mickrz

mickrz
  • Użytkownik
  • 423 postów
  • SkądKatowice

Napisano 11 lipiec 2010 - 21:54

A ja dziś wracając pociągiem z Bielska i myśląc o poczwórnej Pętli w przyszłym roku pomyślałem o mecie na Magurce Wiklowickiej - znacznie trudniejsza i spokojniejsza (auta) niż Żar.

Wiesiek a`propos wyników chyba w kategorii C na giga też jest coś nie tak - czy można było zejść poniżej 5 godzin na giga to przecież daje średnią ponad 36 km/h zwłaszcza że mini (czyli 1 kółko zajeło najlepszym 2:47h)? Jesli tak było - poniżej 5 godzin - to mój podziw jest jak stąd (Katowice) na koniec świata :-)