ok, poprawiłem przykładowe zdjęcia
[2017] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 06 January 2017 - 19:45
Witam wszystkich w ramach powitania
do tej pory przeglądałem forum jako nie zalogowany, ale chciałem dodać też coś od siebie
Piona dla Uraza, za kolejną edycję !!!
Ubrania vitesse jak najbardziej jestem zadowolony w tej cenie wkładka i jakość materiałów jest zdecydowanie zadowalająca -mam spodenki z dwóch poprzednich zamówień i tak jak uraz do tej pory ich używam.
coś ode mnie, zdjęcie podglądowe
czarne spodenki + silikony w kolorze ustalonego granatu,
- uraz likes this
Posted 06 January 2017 - 20:56
gobik z pomarańczowym ratuje w moim przypadku koszulkę. trzymam kciuki za tę wersję i wybór Vitesse. Carne spodenki z lamówką granatową/pomarańczową byłyby przy tym idealne. Nie umiem zrobić wizualizacji ale może ktoś się pokusi o taką
każdy dźwiga swoje brzemię
HongFu HF-FM039 - 6871,2g
Radon ZR Race - 8222,8g
Posted 08 January 2017 - 10:20
Przyznaję się śledzę temat troszkę pobieżnie... starałem się od początku ogarnąć ale z czasem zrobił się (w moim odczuciu) bałagan z kolorystyką, wzorem... i się pogubiłem.
W końcu nie wiem na jakiej kolorystyce stanęło, na jakim producencie, wzorze, orientacyjnej cenie itp... czy ktoś mógłby tak delikatnie mi przybliżyć te informacje byłbym bardzo wdzięczny.
Poważnie się zastanawiam nad kompletem dla siebie o ile lista jeszcze jest otwarta
Pozdrawiam
- Grafi_t likes this
Posted 08 January 2017 - 10:40
Jeśli chodzi o kolory to oficjalnie wygrała opcja czarne spodenki / kolorowa koszulka (wyniki) i projekt gobik. Jak się wyrobię to dzisiaj postaram się przygotować jakiś projekt.
Czyli ładnie... a cena w poprzednim zamówieniu jak wyglądała ? Jak to cena nie odstraszy to jestem za.
Posted 08 January 2017 - 13:08
1. Dziewczyny jak najbardziej mogą
2. Co do rozmiarówki, to Uraz wspominał, że w poprzednich latach mieli wysłane próbki ciuchów od Vitesse i to pomierzył. Poszperaj w starych tematach i wrzuć. Sam chętnie skorzystam.
Zapewne nic się nie zmieniło jeśli chodzi o rozmiary, ale warto żeby Uraz to potwierdził.
Co do kontaktu z Vitesse, to mi w sprawie filtru UPF (UV) w ciuchach jeszcze nie odpisali, ale jest to bardzo specyficzne pytanie.
- steja likes this