Ja w sumie nawet z tym, że Wahoo jest mniej zaawansowane niż Garmin nie mam jakiegoś wielkiego problemu - ostatnie miesiące i tak trochę odpuściłem treningi rowerowe i więcej biegam w ostatnich miesiącach. Odpoczywam ale świadomie, jeżdżę mniej ale bardziej dla przyjemności niż dla precyzyjnego ciśnięcia watów od linijki. Nie żebym kiedykolwiek jakoś ambitnie trenował, no ale plany ze Zwifta zdarzało się regularnie cisnąć obserwując wzrost formy.
Edge 830 cały czas mi działa i nawet nie sprawia za bardzo problemów. Powoli myślę nad zmianą, myślałem o E1050 (głównie dla dużego ekranu) ale nie spieszy mi się. Chętniej przetestowałbym coś innego równolegle. I zastanawiam się jaka platforma potrafi bardziej zaskoczyć i zaciekawić, ale cały czas wydaje mi się, że tą pałeczkę trzyma Karoo.
cauchy, dnia 11 Kwie 2025 - 20:13, napisał: 
Kilka miesięcy temu wreszcie w Wahoo dodali sensowną obsługę lampek ANT+, więc argumentów jest coraz mniej ale np. całego sklepu z dedykowanymi, rozwijanymi od lat aplikacjami, polami danych itd. w Wahoo nie ma. W Wahoo nie ma pojęcia "3rd party", czy "open source". Dla geek-a danych, parametrów czy personalizacji wyglądu to dla Garmina cały czas nie ma na rynku alternatywy. Co ma plusy i minusy.