Jak sklejany, to wymiana będzie tak samo upierdliwa jak w nowszych Edge. Niby się da, ale to już nie to samo co poprzednich modelach, gdzie wystarczyło śrubki odkręcić - tak jak w Elemnt.
No właśnie, akumulator 1,75 Ah to 2,5 więcej prądu niż w takim E520/820. Nie sądzę, żeby Bolt był znacząco mniejszy akumulatorek niż w Elemnt. Z drugiej strony też nie ma co się dziwić, Android do zbyt oszczędnych systemów nie należy, nawet jeśli zoptymalizuje się usługi tyko i wyłącznie pod specyficzne zastosowania. No ale jeśli ktoś porównuje z pychą, że mu Elemnt pracuje 15h a ten badziewny e820 tylko parę, to niech sobie podzieli te 15h na 2,5. Na akumulatorku 0,7 Ah popracowałby do 6h.
Na ali trzeba wiedzieć co wybierać przy zakupie
Kupiłem też 803450 zmierzę ich pojemność.
Wiem co kupuje na Alli Nie lubię nowych liczników bo są za drogie i stwarzają same problemy. Zrobi się ryska i człek się wnerwia albo z takim nowym obchodzi się jak z jajkiem a taki, używany, lekko sfatygowany po pierwsze jest tani, po drugie niewiele się porysuje, po trzecie można się z nim obchodzić jak z pękiem kluczy i po dwóch trzech latach można go odsprzedać niewiele tracąc.
Zwłaszcza jak ma się wiedzę i potrafi się co nieco naprawić. Bo ja muszę testy robić z najróżniejszymi licznikami i modelami, więc muszę je często zmieniać.