Jump to content

Photo

Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe

1154 replies to this topic

#241 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3,267 posts
  • SkądPoznań

Posted 29 April 2011 - 18:04

Można zgłosić drugą piątkę, ale nie trzeba;p Oczywiście tak jak mówisz BorysCh1 skład się zmodyfikuje by pojechali najlepsi.

#242 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 30 April 2011 - 09:11

zgłoszenie wysłane ale mnie zawsze na wszystko w ostatniej chwili wciskają więc i ja się dołączam :-P

A strój drużynowy Kolarskiej Drużyny Szpiku - najlepszego teamu kolarskiego na świecie, masz kompletny? 8-) ;-) :mrgreen:

#243 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Posted 30 April 2011 - 10:10

chymmmm xD [ nie bądź głupi nie odpisuj :mrgreen: :-P ] do tego czasu to nawet tipsy drużyny szpiku będę nosić :mrgreen: :-P

Ps.
O! Jak coś ROZMIAR mi pożyczy wiatrówkę :lol:

Ps. ll
irimi fajne czasy wysłania postów mamy :-P

#244 moly

moly
  • Użytkownik
  • 296 posts
  • SkądPoznań

Posted 30 April 2011 - 10:25

ha, ha, ha :D
TIPSY DRUŻYNOWE

#245 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Posted 30 April 2011 - 10:47

hahahaha, spoko :mrgreen: teraz będę musiał się wywiązać :lol:

#246 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 30 April 2011 - 12:40

Oczekuję na relację z Trzebnicy!
Kilka zdań, jakieś fotki plisss...

#247 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1,552 posts
  • SkądKrotoszyn

Posted 01 May 2011 - 09:37

irimi, fotki będą od orgów piękne więc warto poczekać..
a szpikowych koszulek sporo było.. wiem na pewno ,że woody i deadi byli..

#248 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 01 May 2011 - 16:05

Pytam o Klasyk Beskidzki, sam będę orał :-P czy zjawi się jeszcze ktoś może z czerwono-białej ekipy ?

#249 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 posts
  • SkądGryfino

Posted 01 May 2011 - 17:06

Moim zdaniem, jeżeli znajdzie się druga piątka, to powinniśmy ją zgłosić. Przed czasówką zmienić składy na najlepszych i tych co nie trafili z formą ;-) Maratony nie zawsze udaje się przejechać w grupie i czasy są różne. Na Amber są jeszcze 4 wolne miejsca więc można zebrać kolejnych pięciu.

#250 Kiwaczek

Kiwaczek
  • Użytkownik
  • 87 posts
  • SkądDąbrowa Górnicza

Posted 01 May 2011 - 21:59

Pierwszy wyścig w Road Maraton za nami, a drużyna nie zgłoszona... szkoda

#251 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 02 May 2011 - 02:18

Pierwszy wyścig w Road Maraton za nami, a drużyna nie zgłoszona... szkoda

Jak to ? irimi zgłaszał chyba...
Iza jak Ci poszło na czasówce ?

EDIT:

Dziś po czasówce w Żmigrodzie rozmwiałem z Izą z Drużyny Szpiku, najprawdopodobniej przez jakiś błąd skryptów nie dostaliśmy od nich zgłoszenia. Jeśli doślą zgłoszenie Drużyna Szpiku będzie też policzona za czasówkę w Żmigrodzie.

Trzeba zgłosić jeszcze raz jak widać...

#252 Kiwaczek

Kiwaczek
  • Użytkownik
  • 87 posts
  • SkądDąbrowa Górnicza

Posted 02 May 2011 - 08:41

No, poszło nie najlepiej, bo w Trzebnicy mocno musiałam walczyć o 3 miejsce (śr. 31) więc wczoraj nogi nie chciały kręcić i byłam dopiero 6 na 7 zawodniczek- ale punkty by były i tylko dlatego pojechałam.
O tym, że drużyna nie jest zgłoszona, dowiedziałam się od Michała w... Mc Donald's na trasie z Wrocławia do Katowic i zrobiłam wielkie oczy.
Irimi podobno się umawiał, ale zgłoszenie w końcu nie dotarło.
Z dyskusji na forum (klasyfikacja drużynowa) dziś wyczytałam, że na 14 dni przed imprezą trzeba zgłosić konkretny skład osobowy- może po to było potrzebne wytypowanie kapitana drużyny?
Irimi, może zgłoszenie gdzieś przepadło na serwerze? jeśli tak to poślij proszę.
A żeby każdorazowo nie zawracać d... Irimiemu, może na 20 dni przed kolejnymi imprezami będziemy wyznaczać kapitana, który zbierze skład i wyśle do Michała?
Ja na Ustroniankę 21 maja się wybieram.

#253 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 posts
  • SkądLuboń

Posted 02 May 2011 - 08:44

Moim zdaniem, jeżeli znajdzie się druga piątka, to powinniśmy ją zgłosić. Przed czasówką zmienić składy na najlepszych i tych co nie trafili z formą Maratony nie zawsze udaje się przejechać w grupie i czasy są różne. Na Amber są jeszcze 4 wolne miejsca więc można zebrać kolejnych pięciu.

Ok. Tylko musi się znaleźć chętny który zgłosi drugi skład...

Czasówka w Żmigrodzie z głowy. Czas 29 min 10 sek raczej słaby - nie zdążyłem zregenerować się po Trzebnicy ;-) Nawet nie wiem które miejsce zająłem.
irimi, mam parę fotek do wstawienia na stonę Drużyny.

#254 Kiwaczek

Kiwaczek
  • Użytkownik
  • 87 posts
  • SkądDąbrowa Górnicza

Posted 02 May 2011 - 20:47

Chłopcy i dziewczynki PILNE!
Jeszcze raz bardzo proszę o dane do drużyny na Road Maraton i to jak najszybciej, tym razem na mojego prive'a
Michał czeka na nasze dane
Minimum 3 osoby oprócz mnie na cito, bo drużyna ma od 4 do 8 osób, a w tym tygodniu (na 14 dni przed Ustronianką) jeszcze możemy dobić do 8
Sprężcie się proszę. Przypominam:
- nazwisko
- imię
- pesel
- data urodzenia
- kategoria w której startujecie.
Z góry dzięki, Iza

#255 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 posts
  • SkądGryfino

Posted 03 May 2011 - 15:42

Impreza udana, pogoda dopisała, mój wynik, jak na aktualne moje możliwości, chyba do przyjęcia. To mój pierwszy maraton w Trzebnicy, ogólnie szósty. Dopiero szósty.
Dystans 135 km. Czas 04:27:12. Średnia 30.32. Miejsce open M 223, M3 55. Bufet ok 7 minut.
Do 45 km jechałem w grupie. Podczas wyprzedzania busa i chyba spycho-koparki zostałem z tyłu i nie udało mi się dojść do grupy. Ale pewnie i tak bym za długo nie wytrzymał tempa. Sporo pracy przede mną. Do końca jazda samotnie z dwoma krótkimi epizodami współpracy, z której zrezygnowałem. Wolałem jechać sam żeby przeżyć ;-)
Gratulacje dla Izy za podjum, i dla wszystkich reprezentujących KDS. Byliśmy widoczni.
W najbliższą sobotę Radków. Do zobaczenia.

#256 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 03 May 2011 - 17:24

Kiwaczku, jutro sprawdzę co i jak i wyśle ci co mam.
Gratuluje występów!

Czekam na krótkie relacje z imprez wszelakich. Jak zawsze wystarczy parę zdań plus jakieś fotki lub linki do fotek. Najlepiej wysyłać to na mojego e-maila: [email protected] Borys prześlij co masz na ten e-mail, z relacja oczywiście.

#257 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 03 May 2011 - 17:26

Klasyk Beskidzki zaliczony.
W telegraficznym skrócie:
- strój drużyny na trasie był
- pogoda piękna (na mecie było ponad 20 kresek), nie padało, jedynie wiatr chciał czasami łeb urwać
- wyników nie znam, na oko w open gdzieś w granicach 35-50 miejsce, jeżeli chodzi o moją kategorię to nie będę strzelał, na pudle mnie było, to wiem na 100% :-P (wyniki mają być wieczorem na www)
- jak na pierwszy wyścig to bardzo dużo kolarzy, ponad 130
- moja ocena za organizację to 5/6 z małym minusem
- zdjęcia będą (nie moje) od orgów pewnie w swoim czasie (mnie na trasie złapali trzy razy więc bedzie co na stronę Szpiku wrzucić)
- relacja będzie jak się pojawią jakieś fotki
To tyle na chwilę obecną...pozdrawiam.

#258 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 03 May 2011 - 22:38

Qrczaki, zazdroszczę. Zajęcia z zaocznymi mocno mi psują kalendarz, bo w maju i czerwcu niemal każdy weekend w sobotę i niedzielę mam obłożony. Muszę to jutro jakoś uporządkować, zestawić terminy jakichś imprez rowerowych ze stażami i szkołą aikido i zaplanować coś konkretnego... Borys fajnie mnie odciążył w ostatnim zgłoszeniu nas na czasówkę drużynową. Robi się tego tyle, że nie ogarniam już wszystkich spraw, więc za każdą tego typu pomoc jestem bardzo wdzięczny.

Fajnie, że parę osób już nie trzeba "gonić" do pisania relacji. Zaczyna powoli być nas widać w aktualnościach Drużyny Szpiku. Biegacze ciągle w przewadze, ale wreszcie coś się ruszyło. Oby więcej relacji kolarskich. Jeśli macie napisane parę zdań i kilka fotek, to możecie wysyłać to Bodziowi ( [email protected] ), który zamieszcza to zawsze w aktualnościach.

#259 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 03 May 2011 - 23:43

Relacja i zdjęcia z Klasyku Beskidzkiego

#260 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 04 May 2011 - 09:19

Rafał poszedł e-mail do Bogdana.
Pozdrawiam.

EDIT:
7 maj sobota, start w Piekoszowie (masters)
8 maj niedziela, start w Strawczynie (masters)

Reply to this topic