Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe
Started By
irimi
, 10 maj 2010 20:12
1154 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 lipiec 2012 - 23:09
Spoko Marras. Za późno się zabrałem za organizowanie trzeciej drużyny.
Już widzę, że nie wyjdzie szpikowa, ale może być kłopot nawet z innymi kolegami, z LKK, z Szerszeni, z Mastersów-ścigantów PTC z Poznania. Wakacje.
Jak się nie uda, pojadę z Krisem Łobez, który bardzo miło wspominam z ubiegłego roku. Spróbuję za rok przywalić tym powolniakom ze Slow Motion, hehe :mrgreen:
Już widzę, że nie wyjdzie szpikowa, ale może być kłopot nawet z innymi kolegami, z LKK, z Szerszeni, z Mastersów-ścigantów PTC z Poznania. Wakacje.
Jak się nie uda, pojadę z Krisem Łobez, który bardzo miło wspominam z ubiegłego roku. Spróbuję za rok przywalić tym powolniakom ze Slow Motion, hehe :mrgreen:
Napisano 27 lipiec 2012 - 09:26
No, Jacek, macie jeszcze 6 dni na skompletowanie swojej ekipy! Zbierzecie młodych, silnych gniewnych i do boju! Dokładnie zapoznac się z REGULAMINEM i działać! 4 Drużyny Szpiku?! To byłoby COŚ! :mrgreen:
#808 Gosc_Rzysko_*
Napisano 27 lipiec 2012 - 12:38
Ciężko będzie z kolejnymi dwiema osobami na równym poziomie i to w 6 dni :-(
"Juniorzy Drużyny Szpiku" :-D
Edit:
Jeszcze jeden do kompletu by został, ale praktycznie tylko 3 to gwarant :-?
Ja,
majsterKopyto vel. śeldź vel. Bartek,
Crisbee vel. Krzychu,
Ziomek z Stomila vel. Sobol. Vel. Michał,
i ...
........i Jasiu Dupa... :-?
"Juniorzy Drużyny Szpiku" :-D
Edit:
Jeszcze jeden do kompletu by został, ale praktycznie tylko 3 to gwarant :-?
Ja,
majsterKopyto vel. śeldź vel. Bartek,
Crisbee vel. Krzychu,
Ziomek z Stomila vel. Sobol. Vel. Michał,
i ...
........i Jasiu Dupa... :-?
Napisano 27 lipiec 2012 - 14:49
Auć. :-/ Nie Maciej, nie ma co kombinować. Trzy ekipy w naszych strojach to maks. Kto jak kto, ale My musimy trzymać się zasad...
Jacek oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie żebyście w innych barwach się pojawili. Będzie okazja otrzaskać się na tej imprezie, a za rok zgłosić już "czystą" szpikową ekipę.
Może wykombinujcie jakąś fajną, wesołą nazwę, np. "Murowani faworyci", "Youngblood"...
Swego czasu grałem z kumplami w turnieju piłkarskim. Była tam na przykład drużyna "Aston Wilda" :-)
Jacek oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie żebyście w innych barwach się pojawili. Będzie okazja otrzaskać się na tej imprezie, a za rok zgłosić już "czystą" szpikową ekipę.
Może wykombinujcie jakąś fajną, wesołą nazwę, np. "Murowani faworyci", "Youngblood"...
Swego czasu grałem z kumplami w turnieju piłkarskim. Była tam na przykład drużyna "Aston Wilda" :-)
#812 Gosc_Rzysko_*
Napisano 27 lipiec 2012 - 15:26
Na wesoło może być "Ciepłe kluchy" hehehehe [Jak zbiorę skład pomyślimy o nazwie i tę seryjnie przemyślę, fajnie było by gdyby wygrały ciepłe kluchy]
Znowu szkoda by było żeby Te-Że-We Kościan Tim wycięły proste, polskie "ciepłe kluchy" !!! :-D
Po trenowaniu stricte gór, jadę dla idei, nie ma mowy o dobrym [dla mnie pudło] wyniku -a przynajmniej nie mam motywacji... ważne że się pokażemy, i ważne aby z dobrej strony, wyjątkowo jak komuś pójdzie laczek to stanę ;-)
Na podium zawsze koszulkę Ti-szort Szpików można założyć więc ten segment jest załatwiony, a że będziemy tam "honorowymi" gośćmi to rozumiem iż koszulki będą ? -Ja mam, ale dla mojej "załogi" by się przydały ;-)
"Aston Wilda" - Mnie rozwaliło ! :mrgreen:
Znowu szkoda by było żeby Te-Że-We Kościan Tim wycięły proste, polskie "ciepłe kluchy" !!! :-D
Po trenowaniu stricte gór, jadę dla idei, nie ma mowy o dobrym [dla mnie pudło] wyniku -a przynajmniej nie mam motywacji... ważne że się pokażemy, i ważne aby z dobrej strony, wyjątkowo jak komuś pójdzie laczek to stanę ;-)
Na podium zawsze koszulkę Ti-szort Szpików można założyć więc ten segment jest załatwiony, a że będziemy tam "honorowymi" gośćmi to rozumiem iż koszulki będą ? -Ja mam, ale dla mojej "załogi" by się przydały ;-)
"Aston Wilda" - Mnie rozwaliło ! :mrgreen:
Napisano 31 lipiec 2012 - 09:55
Panowie, pozostaje tylko brać przykład :
Klasyk Kłodzki
Ehhhh...też chciałbym kiedyś wystartować samotnie w swojej kategorii ;-) pudło prawie pewne :mrgreen:
Żarty , żartami; wielki szacun za dystans GIGA i średnią w takich warunkach...zarówno pogodowych jak i drogowych - ja bym się nie odważył.
Napisano 03 sierpień 2012 - 14:15
Mamy trzecią drużynę szpikową (wspartą przez naszych chłopaków z LKK) na AmberRoad:
1. Michał Rejza
2. Sławomir Frąckowiak
3. Krzysztof Piesiak
4. Włodzimierz Walczak
5. Wigosław Jakubowicz - kapitan
6. Dariusz Cieśliński - rezrewowy
7. Grzegorz Leciejewski - rezerwowy
Michał - podeślij adres mejlowy i telefon.
1. Michał Rejza
2. Sławomir Frąckowiak
3. Krzysztof Piesiak
4. Włodzimierz Walczak
5. Wigosław Jakubowicz - kapitan
6. Dariusz Cieśliński - rezrewowy
7. Grzegorz Leciejewski - rezerwowy
Michał - podeślij adres mejlowy i telefon.
#820 Gosc_Rzysko_*
Napisano 03 sierpień 2012 - 20:41
Łoo irimi po walce z tobą koleś stracił głowę ? Na lajcie sobie stoisz koleś napieprza - czemu na igrzyskach ciebie nie ma !!! :-D
Wigor - Orientujesz się jak wygląda sprawa miejsc na A-R. ? Przeczytałem teraz że max drużyn to 40 a zapisanych jest 41 ? To można jeszcze się zapisać czy już nie ? :-/
Wigor - Orientujesz się jak wygląda sprawa miejsc na A-R. ? Przeczytałem teraz że max drużyn to 40 a zapisanych jest 41 ? To można jeszcze się zapisać czy już nie ? :-/