Skocz do zawartości

Zdjęcie

Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe

1154 odpowiedzi w tym temacie

#781 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 20 lipiec 2012 - 15:51

Start drugiej ekipy już opłaciłem ponad 2 tyg.
Jeszcze do Was zgłosi się jeden rezerwowy i Borys będzie mógł wysłać zgłoszenie. Każda ekipa musi wpłacić 200zł opłaty startowej, więc potem Borys pozbiera od ludzi głównego składu po 40zł i wpłaci te 200zł po zgłoszeniu i gra muzyka. Będą dwa składy na Amber. :-D

Wicklo, powodzenia w Tatrach!

#782 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Napisano 21 lipiec 2012 - 00:00

Po bardzo życiowej i budującej rozmowie z pewną "Dobrą duszą", chciałem napisać iż przepraszam za wczorajsze wypociny i może nie wszystko zabrzmiało jak powinno a niektóre rzeczy nawet nie powinny w ogóle ujrzeć światła dziennego. :-?

charles7310-To co napisałeś o pracy nie odzwierciedla w żadnym wypadku tego co miało miejsce, z kolega patrzeliśmy za pracą ale na trzy dni przed wyjazdem mogliśmy tylko prosić i liczyć że ktoś ma coś w składziku... ;-)
To że nie mam do dzisiaj koszulki jest spowodowane zbiegiem biloinów czynników i nic już po za przyszłym kupnem tego nie zmieni... I faktycznie nie widziałem w tym priorytetu ale nie oznacza to że te koszulkę mam w dupie...

irimi- kiedyś mi jedna polonistka powiedziała żebym pisał ładnie końcówkę bo zawsze zostaje odbiorcy w pamięci, tak więc przepraszam cię jako ostatniego bo w gruncie rzeczy ten wcześniejszy post był na bazie tego co Ty napisałeś, ku woli wyjaśnienia dwa razy pisałem że ją kupię, a nie pytałem o procedury, pytałem raz, a wczoraj drugi, dwa pytania o rozbieżnej treści to nie jedno powtórzone pytanie tylko dwa różne, chyba dwa pytania nie powinny nas tak ponieść, mleko rozlane pomińmy... Trzymam się tego co pisałem dużo wcześniej czyli ile kosztują ciuszki - 117zł koszulka - ok, właśnie chodziło mi oto czy jak zamówię będę miał zniżkę. Nie ? I dobra zrozumiałem.
Z terminem "do D." chodziło mi że przecież Amber jest niedługo (tu: myślałem że do 6sierpnia będzie po Amber i nie wystartuje w szpikowych) -teraz wiem kiedy jest Amber, sprawdziłem i tekst niecierpliwego owsika z użyciem odbytu był zbędny za co Przepraszam i Przepraszam. :-D

A uzasadnienie mojego postu ? -Będzie słabe :mrgreen:
-Nudny dzień, głód, kolejny laczek tym razem na SZYTCE :evil: kumpla -stówa w plecy, deszcz, rozmowa z kolesiem co nadal mi nie oddał od dwóch lat - 300zł (dzisiaj miał mi oddać siano, tere fere -wyrósł mi na ręce kaktus), zjazd od was na forum... Jak był bym EMO to bym sobie zwyczajnie żyły podciął albo gdybym był Polańskim zgwałcił bym nieletnią i poszedł nakręcić dramat :roll: :-P

#783 majsterKopyto

majsterKopyto
  • Użytkownik
  • 4 postów
  • Skądpoznań

Napisano 21 lipiec 2012 - 00:15

oj nie taka stowa w plecy tak szytka i tak byla po przejsciach
szacun za cierpliwosc nad klawiatura (irimi i charles ) :)

#784 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Napisano 21 lipiec 2012 - 00:30

szacun za cierpliwosc nad klawiatura (irimi i charles ) :)

Odezwała się oaza spokoju :mrgreen:

oj nie taka stowa w plecy tak szytka i tak byla po przejsciach

Wiem, bo na upartego leci na twoje konto, jak się tak badziewnie szyje hahahaha :mrgreen: :lol: :-P

Podbij do mnie jutro z rańca ok.9 do 11-max, z dętką, to chociaż się na oponach gdzieś ruszymy.

#785 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 postów
  • SkądLuboń

Napisano 22 lipiec 2012 - 20:07

Zgłosiełm drugi skład na Amber:
1. RafałK
2. piotrfala
3. daromir
4. ROZMIAR
5. ja

rezerwa: wicklowman

#786 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 22 lipiec 2012 - 21:33

No to pysznie :mrgreen: Zatem siła nas! :mrgreen:
Karol nagłośnił już nasz udział w Amber na stronie Drużyny.

A teraz coś z zupełnie innej beczki. Na początku naszej działalności koszulkę Drużyny otrzymał redaktor Michał Olszański z radiowej Trójki. Dziś w trakcie imprezy biegowej w Wałczu podszedł do "naszych" i pochwalił się, że cały czas jeździ na rowerze w naszym stroju i do czasu do czasu wspomina o nas na antenie Trójki :mrgreen: Dziękujemy za pamięć, a jutro piszę do red. Olszańskiego i dam mu znać, że pokażemy się dwiema ekipami w Gostyniu. Nagłośnimy przy okazji Amber Raod i nasz udział. Się dzieje! :mrgreen:

#787 charles7310

charles7310
  • Użytkownik
  • 224 postów
  • SkądPoznań/Brunssum

Napisano 23 lipiec 2012 - 07:31

Nagłośnimy przy okazji Amber Road i nasz udział. Się dzieje! :mrgreen:

Great idea...się Panowie z Gostynia ucieszą, jak reklamie się uda pójść w eter :-)

#788 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 lipiec 2012 - 11:01

Koledzy - mam 3 osoby do trzeciego składu.
Jacek, Marras - jeszcze Wy i mamy wymaganą piątkę :)))
Co Wy na to?

Pozdrawiam
W

#789 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 23 lipiec 2012 - 11:58

Przypominam, by przynajmniej jeden rezerwowy w każdej drużynie nie dublował się.
W naszym składzie jest:
Maciej1986 (Maciej N.)
Walery (Darek W.)
Cycloxy (Maciej B.)
irimi (Rafał S.)
Zakk (Jędrzej S.)
rezerwa:
Kryniu (Krzysztof P.) (!)
Wigor (Wigosław J.) (!)

Mam nadzieję, że nikt ze składu nie nawali, bo będziemy u.....i. :-/ Będzie trzeba wtedy wymieniać rezerwowych, a to chyba się z jakimiś kosztami wiąże :-?

#790 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 lipiec 2012 - 12:42

Rafał, biorę to pod uwagę, abyśmy się nie udupili.
Obgadam z Tobą sprawę zanim wyślę jakiekolwiek zgłoszenie.
Zawodników podstawowych mogą zastąpić jedynie zawodnicy zgłoszeni jako rezerwowi, nie później niż na trzy dni przed zawodami (do dnia 22 sierpnia).
Dodatkowe koszty 100 zł są wtedy, gdyby ktos miał wskoczyć po tym terminie.

#791 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 23 lipiec 2012 - 12:50

OK, zatem do tego terminu będzie zatem trzeba zrobić ewentualne roszady w rezerwie, gdyby coś było nie teges. Zrobimy tak, żeby mieć w każdej ekipie 1 rezerwowego "czystego", który nie jest w 1 składzie innej ekipy. Skład Borysa jest "czysty" więc to ewentualnie będzie tyczyło rezerwy pozostałych 2 składów.
Widzę, że się wszyscy "napalili" na tę drużynówkę :mrgreen:

#792 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 lipiec 2012 - 12:59

no ja się napaliłem jak się dowiedziałem, że Szefowa będzie osobiście w osobie własnej :-D
poza tym ze względu na wzgląd, czyli nasze logo na stronie AmberRoad i promowanie oddawania szpiku w wywiadach przez organizatorów
no i taki ukłonik dla nich, bo brakuje jeszcze 6 drużyn
pierwszego składu nie ruszamy
no a my się dogadamy i dogramy tych rezerwistów
w razie wilka ustalamy priorytet - Twoja jedzie
ryzyko nie jechania na trzeciej drużynie, bo wskakuje jako ostatnia (mea culpa)
jeśli ją w ogóle uda mi się skompletowac do piątku, ale wierzę, że tak
:-D

#793 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 lipiec 2012 - 14:47

Uda się, uda:) pomieszamy tak, że zaraz i czwarty skład się znajdzie;p

#794 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 lipiec 2012 - 09:35

na razie bez zmian :cry:
myślałem o kolegach z LKK, ale wystawili 3 drużyny i może być kłopot ze znalezieniem kogoś
czekam na odpowiedzi od kilku osób

#795 charles7310

charles7310
  • Użytkownik
  • 224 postów
  • SkądPoznań/Brunssum

Napisano 24 lipiec 2012 - 10:11

.....czekam na odpowiedzi od kilku osób

Panowie nie czekać tylko się decydować i dawać znać Wigorowi, bo zostało tylko 5 miejsc wolnych.

#796 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 25 lipiec 2012 - 13:56

Już tylko 3 wolne miejsca w Gostyniu....

#797 piotrfala

piotrfala
  • Użytkownik
  • 861 postów
  • SkądPoznań

Napisano 25 lipiec 2012 - 17:50

spokojnie Rafałku :mrgreen:

www.facebook.com/strato.bike

gallery_2798_164_47484.jpg

#798 RafalK

RafalK
  • Użytkownik
  • 457 postów
  • SkądPoznań

Napisano 25 lipiec 2012 - 19:28

Widzę że się dzialo przez te kilka dni :-P
Planujemy jakiś trening przed startem?

Dla zainteresowanych, trasa czasówki jest prawie cały czas płaska. Jeżeli będziemy startować z wiatrem w plecy to mniej więcej będziemy go mieli przez ok 30km, potem 50km pod wiatr i 20km znowu w plecy. Napisałem trasa prawie płaska bo w pierwszych 30km są 3, lub 4 hopki, i jeżeli na nich się człowiek zarżnie to potem 50km pod wiatr może być konaniem. A reszta, czyli zabezpieczenie przejazdu to sam miód. :-D

#799 Gosc_Cyborg_*

Gosc_Cyborg_*
  • Gość

Napisano 25 lipiec 2012 - 20:32

.....czekam na odpowiedzi od kilku osób

Panowie nie czekać tylko się decydować i dawać znać Wigorowi, bo zostało tylko 5 miejsc wolnych.

Cześć wszystkim z Drużyny Szpiku :)

Jestem dosyć nowy w okolicach Poznania (od około roku), ale widzę dzieje się ...
Chętnie wystartowałbym w Amber w Gostyniu.
Jeśli brakuje wam jeszcze osoby do składu to jestem chętny.

Pozdrawiam

#800 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 25 lipiec 2012 - 20:48

Koledzy - mam 3 osoby do trzeciego składu.
Jacek, Marras - jeszcze Wy i mamy wymaganą piątkę :)))
Co Wy na to?

Pozdrawiam
W

Chętnie wystartowałbym z Wami, ale tego samego dnia jest maraton w Łobzie, a ja potrzebuję punktów do PP.

Dodaj odpowiedź