Koszulki, spodenki i inne czyli stroje Drużyny
Started By
Mike93_KMI
, 12 Apr 2010 18:39
333 replies to this topic
Posted 19 April 2012 - 17:17
irimi - Dzięki za komplecik w zasadzie idealny jest troszkę mam spore udko i spodenki są wszędzie dobre oprócz gumki w nogawce ale to nie stanowi większego problemu a bałem się wziąc xl bo pewnie inne wymiary byłyby gorsze , ale udko by weszło bez problemu i bądź tu mądry
Posted 27 May 2012 - 07:22
Mam do sprzedania koszulkę Drużyny Szpiku. Jest lekko przybrudzona na ramieniu i nad jedną z kieszonek z tyłu oraz ma delikatne otarcie na ramieniu. Wszystko widoczne na zdjęciach. Przybrudzenia są w takich miejscach, że są ledwo widoczne i nie przeszkadzają w użytkowaniu, otarcie także naprawdę małe. Rozmiar "L".
Sprzedaję tylko i wyłącznie dlatego, że jakiś czas temu kupiłem dwie sztuki w rozmiarze "M" a "elka" jest po prostu dla mnie ciut za duża.
Cena jaka mnie zadowoli to 30 zł (wysyłka listem priorytetowym w cenie).
Kontakt na PW.
Zdjęcia
Sprzedaję tylko i wyłącznie dlatego, że jakiś czas temu kupiłem dwie sztuki w rozmiarze "M" a "elka" jest po prostu dla mnie ciut za duża.
Cena jaka mnie zadowoli to 30 zł (wysyłka listem priorytetowym w cenie).
Kontakt na PW.
Zdjęcia
Posted 31 May 2012 - 08:18
Dokładny termin znam dopiero gdy zamówię. Trwa to zwykle max 2 tygodnie. Zamawiam w najbliższy poniedziałek. Przypominam o podaniu pełnych danych w zamówieniu, tak jak podano w tym temacie.
Posted 16 July 2012 - 11:38
Szanowny Panie pod podanym przez Pana linkiem nie znalazłem odpowiedzi na temat długości koszulki z przodu i z tyłu a jedynie szerokość i wzrost, który nic mi nie mówi. Chodzi mi oto żeby koszulka była bardziej przylegająca. Miałem już koszulkę szpikową w rozmiarze M, ale jak dla mnie była za luźna i przydługa.
Posted 24 September 2012 - 20:46
irimi, Jako że zakończenie sezonu tuż tuż, w związku z tym moje pytanie do rozważenia, czy dało by się lekko zmodyfikować spodenki Drużyny ;-) http://allegro.pl/sp...2616380720.html np. wzór ten (za szary pas z boku mogło by być logo Drużyny) Cena jak dla mnie mogła by być nawet taka jak na aukcji.